När jag växer upp..

 Jag veeeet! Många tycker redan att jag är vuxen. Jag är 22 år och har fast jobb, hund och lägenhet. Men jag saknar mycket ännu, rutiner tex. Och en sambo! Det jag vet är iaf att när och om jag får en sambo så kommer jag göra exakt som Carolina Gynning! Läste i hennes blogg att hon varje kväll stämmer av med sin pojkvän om hur det går och hur allt känns. De har idag varit sambos i 2 dagar. Det måste ju vara kanon! Inga intryckta känslor och inte en massa småsaker som man går å stör sig på för att sedan få ett utbrott! Jag gillar idéen. Man måste kunna prata! Det har jag jättesvårt för själv, så det är nog viktigt att min blivade partner vet hur man pratar så att jag kan få lära mig. Jag vill ju helst slippa utbrott;)
Jag saknar nog faktiskt att ha någon mer än jag vill erkänna! Ensam är stark vill jag tro men varför ska man måsta vara stark? Kan man inte få glida med lite? Njuta av livet?
Sen tror jag att man mår bra att få gnälla lite på någon som inte tar ut soporna, ställer glaset på diskhon etc.

Men nu glömmer vi det där. Jag är singel. Och jag älskar det livet!
Ibland!

Men nu ringer det här på jobbet och jag är hungrig så jag ska svara och sedan tänka på min "lunch" med Cecilia som vi har 16:15!

Puss, M



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0