Cheer up!

Ingen lust, ingen ork, ingen motivation. Punkt. Jag stannar i sängen föralltid.

Cherry och jag! CherryMaja?

Jag har varit fruktansvärt dålig senaste tiden som ni vet och jag lider fortfarande. Men idag känner jag mig van och lycklig. Kolla vad min baby överraskade mig med!
Så nu bäddar jag och min bästa ner oss med popcorn och SoA på tvn:)

So long! Puss, M

Trött på penecilin?

Kan man bli det? Jag tog två stycken och sen blev jag fantastiskt trött men somnade bara en liten stund. På mormors soffa:) Mysigt var det!

Dock har jag tagit min tredje nu men kan ändå inte somna:/

Puss piss och sveda, urinvägen!

Lördag!

Fan! Kom ju just på att det är lördag.. Alltså måste jag på en akut för att få hjälp eller? Har inga bra erfarenheter vad gäller urinvägsinfektion och akuten... Sist väntade jag 6 timmar med obeskrivlig smärta och blev sedan hemskickad utan att ens fått lämna väntrummet.
Ska det vara så?
Jag kissar blod nu och känner mig konstant kissnödig och har ont, borde man inte få hjälp då?

Någon som vet?
Tycker själv jag borde veta med tanke på alla problem jag haft med detta. Enda sedan jag var liten flicka har jag lidit av detta flera gånger per år.

Urinvägsinfektion.

Jippi... Kan ju inte bosätta mig på toa heller eftersom både Ewe och Einar ligger och sover. Crap.

Utan dig.

En sömnlös natt.. Just nu känns det som om jag inte kommer somna alls.
Vanligtvis känner jag mig ju trött utan att kunna sova.
Vet inte vad som är värst faktiskt..

Puss, M

Min ängel

Det ligger en ängel i min säng, fast jag tappade tron för länge sen att något någonsin skulle fylla mitt liv igen.

Einar Granqvist <3

Saknad, något jag innerligt hatar!

"Det kan vara bra att vara ifrån varandra"
Oh hell no! Jag tycker det är pest och pina.. Och nu har jag varit ifrån Einar i flera dagar. Gissa hur det känns? Skit!
Har ju iaf fått rå om Signe då ist. Vilken känns makalöst bra! Fick även med mig mosters prinsessa Stina en stund. Också fab!
Barn gör livet så glittrande och underbart. Självklart känns det inte så jämt, men gladare barn än Signe får man leta efter. Och Stina är ju också ett sånt fantastiskt charmtroll!
Jag är lyckligt lottad med 11 underbara syskonbarn och en drös med fina kusinbarn också.

Nä, ny får baby komma. Jag håller ju på bli alldeles sentimental här utan honom! Vad är det som dröjer?! Jag HATAR att vänta!

Puss, M

Gjorde mig fredagsfräsch inför hans ankomst också. Ursäkta ögonlappen men det fanns ingen tid att ta om bilden då Signe ville leka:)

Snuskdonken!

Flickorna och jag gör stan osäker (jag hatar stan!) och äter på McDonalds:)

Det bästa

Har det bästa sovsällskapet idag (tappade dock min andra halva då ist...)
SIGNE! Finns det något mer lugnande än barn? Helst sovande barn såklart;) Vi myser på ikväll med glass (säg inget till föräldrarna!), film och en kvällspromenad. Imorgon ska vi ta ett långt bad med hårinpackning har jag fått order om av henne och sedan blir det ut en sväng. Vi får se vad damen behagar göra. Förhoppningsvis kommer damens farmor (min kära mamma) till stan så vi går spendera lite tid med henne på tu man hand. Och mer förhoppningsvis så får vi med oss en liten Stina också:)

Det kan nog bli en skön fredag. Bara min älskade kommer hem någon gång. Varit alldeles för mycket tid ifrån honom nu! Och helst hade jag ju sett att jag fick ha honom på andra sidan av mig inatt.. Men men:/ Kan ju inte få allt jag vill ha antar jag. Men jag fortsätter hoppas! Jag är ju så nöjd då jag får ha honom nära. Hjärtat mitt lugnar sig och jag sover lite bättre.

Men nu ska jag se om Signe vill lägga sig i vårt ljustända sovrum och mysa till film som vi alltid gör då hon sover här.
Fasters lilla fina prinsessa<3
Jag ÄLSKAR dig!

Puss, M

Sista april?

Nej men brasa iaf, tända ljus, världens mysigaste katt (löper) och två små prinsessor! Jag var tvungen att ta mig upp på eftermiddagen, familjen behövde barnvakt och då ställer man ju upp. Och inget kan få en att glömma allt ett tag som en stund med barn.
Jag älskar barn!
Men nu sover de sedan en timme och jag sitter ensam med mina tankar och "På andra sidan häcken" och myser i all värme och allt mys. Katten kurrar i mitt knä, barnen låter lite lätt och brasan knastrar. Underbara ljud!

Men snart dags att åka hem igen. Till den fruktansvärda oredan och ensamheten.

Puss, M

Ingen här.

Ingen här för att slita upp mig idag. Och jag jag varken lust eller ork till att kliva upp..

Fin på alla vis.

Både inne och ute. På och i.
Einar Granqvist!

En måndag att minnas..

Vaknade tidigt och klev upp i hans stora huvtröja och bara njöt av att få kalla mig flickvän. Fortfarande lite grinig för att han satt vid tvspelet hela natten såklart, men i det stora hela lycklig. Väckte honom 4 timmar senare och for och fixade pass. Sedan for vi hem och han började förbereda en fantastisk middag. Hans sjuka flickvän får ju inte i sig någon mat men det här gick inte motstå så jag fick i mig mer än på flera dagar! En god stek med sås och klyftpotatis! Nom nom nom! Vi åt middagen i vardagsrummet till en romantisk komedi och efter filmen fick jag en skön massage med jenkadoftande, värmande liniment. Sedan smet han igen. Tvspelet, han spenderade hela dagen där och nu nästan hela kvällen. Vad är så fascinerande med tvspel? Jag älskar också att spela men då ska man vara två och inte spela så här mycket!
Är alla yngre pojkar såhär?

Puss, M

Einar Granqvist <3

6/10-12

I lördags var det äntligen dags för bröllop! Allt ordnade sig, jag höll ut till dansen började innan jag for hem med mina nya fina cerisa läppar, snygga strumpbyxor, nya cerisa naglar och underbara one of a kind klänning! Vilken kväll!

Idag ligger jag dock ännu mer däckad och mår skit:/
Älskar att jag var nykter då jag vaknade dagen efter. Kunde att kliva upp efter att ha legat och dragit mig länge och fara och köpa en pizza att överraska min baby med som varit så hungrig på natten att han höll på bli galen. Han uppskattade det mycket mer än jag trott:) Baby:*

Puss, M

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475157/images/2012/pic_50716d229606ee018d46648b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475157/images/2012/pic_50716d229606ee018d46648b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475157/images/2012/pic_50716dbc9606ee019ccb344e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475157/images/2012/pic_50716dc0ddf2b329ca004010.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475157/images/2012/pic_50716df19606ee01c60f14aa.jpg" class="image">

Världens lyckligaste?

Tack finaste Einar för den bästa leksaken ever. En pipande dödskalle! Såhär exter har jag sällan sett Sally leka med något själv. Oftast vill hon att jag är med och drar, kastar eller bara härjar allmänt. Kommer jag bli överflödig nu tro...?
Jag<3Sally

Utgångsdans Lisa och Rogers bröllop

En lite udda men charmig utgångsdans 6-10/2012 fantastisk!

Einar och jag.

Einar jobbar till 1.30 inatt och jag ligger hemma, fortfarande dålig, och är orolig över bröllopet imorrn.. Jag har inga strumpbyxor och inget läppstift ännu till imorgon. Och hur kommer jag må?
Shit!

Positiva tankar! Det här kommer gå kanon och jag får säkert tag i det jag behöver innan!

Puss, M


Nerbäddad tjej igår. Einar vet hur man tar hand om sin tjej:') <3

Tröttmössa!

Försöker väcka Einar så att han kan köra mig till sjukan.. Än ingen respons på alla försök..
Men jag får väl sluta gulligulla och ta i med hårdhanskarna som vanligt. Vill ju inte komma sent!

Jag är också trött för övrigt, vet inte om jag sovit alls inatt.. Några minuter har jag slagit igen ögonen men jag har vaknat med ett ryck och sedan känt mig pigg så fort jag börjat komma till ro.. Jag fattat inte, någon timme per natt brukar jag ju få:s

Nej, dags att ta på hårdhandskarna...

Spelnörd!

Min baby hämtade mig hos mormor där jag fått vila och bäddade sedan ner mig i soffan med en varm lurvig filt så att jag fick fortsätta vila. Han är rädd om mig min sötnos:) Har blivit servad med gröt och juice så att jag får i mig något och nu när jag faktiskt satt mig upp och pratar så kryper han in i sitt rum med tv-spel... Aja, boys will be boys antar jag! Men det är tråkigt ändå. Vill ju kvällsmysa..

Tänker på Ewe lite extra ikväll också som fått tråkiga besked idag.. Jag hoppas allt går bra stumpan! Jag hade varit med dig om jag varit frisk!

Puss, M

Självklart! Fröken tankspridd..

Skulle de stå att jag åker till mormor på förra bilden. Mamma är ju en helt annan människa;p

Inte lätt att vara en tankspridd tjej i farten!

Familj <3

Full? Hög?

Nej, bara nya mediciner och magkatarr.
Börjar bli väldigt less nu. Hur länge ska de ta innan min jävla kropp vant sig? Ska till läkaren idag igen iaf och få hjälp med magkatarren. Men min yrsel och tunnelseende går ju inte göra så mycket åt antar jag. Min kropp reagerade helt enkelt väldigt starkt på nya medicinen.. Men hur länge ska jag orka? Kan inte köra bil, knappt gå rakt, känns som jag ska spy konstant och ibland tappar jag blodsockret eller blodtrycket och försvinner helt och börjar kallsvettas.. Läskigt!!

Gör mig frisk, NU!!

Nu åker jag till mamma och sen till läkaren. Imorgon blir det sjukhuset igen..

Myser ner mig och njuter!

Äntligen! Jag får ligga i hans famn och nu skiter jag i allt. Jag stänger av ljudet på telefon, tar nattkissen tidigt och lägger mig i sängen med min älskade och ser på Simpsons 500e avsnitt. Underbart!
Vi hörs imorrn alla:)

Puss, M

Håll mig vaken.

Illamående, smärta, yrsel och oro håller mig vaken.. Kroppen är på helspänn och jag får anstränga mig för att få kroppen att släppa något några sekunder.. Jag antar att jag kommer somna i Einars famn då han kommer efter jobbet. Han har en lugnande effekt på mig och jag älskat det! Har ju varit ifrån honom 2 nätter nu och jag vill aldrig mer låta det hända!

Puss, M

Cougar town

Med Ewe som ser till att jag lever. Jag fick i mig lite lasagne och lite juice och en omeprazol till.
Saknar Einar gör jag också. Som en jävla dåre! Jag hatar all tid vi är ifrån varandra!

Puss, M

Mat

Det äcklar mig, bara att känna lukten av mat får mig att vilja spy. Men jag mår ännu sämre om jag inte äter. Vad att göra?

Jag orkar inte mår dåligt!!!

Fy fan

Jag är så trött att jag mår dåligt men kan inte somna...

Snälla..

Låt mig få somna!

Magkatarr

Det är något jag lärt mig leva med genom åren men som jag mår nu tror jag aldrig att jag varit med om! Tårarna rinner och det gör så ont att jag inte kan andas. Är det någon som har något tips på bad jag kan göra. Läkarna har skrivit ut omeprazol som vanligt men det måste finnas något mer jag kan göra!

Tacksam för hjälp!

Jag är en tönt!

Och jag älskar det! Varför vill man inte vara det?
Att säga hela tiden hur kär man är, hur mycket man tycker om varandra och pussas och kramas och sakna varandra om den andra går på toa. Det är ju en fantastisk känsla! Jag saknar INTE den jag var innan..
 
Det finns ingen annan för mig och jag vill alltid vara nära dig! Du gör mig lycklig och trygg Einar Granqvist.

Du är så JÄVLA snygg!

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0