Endast med hjärtat!

Tisdag nu! Veckansvärstadag om ni minns! Och det är 2 dagar kvar till din begravning Jerry. Sedan är det ytterligare 2 dagar innan vi åker till Rättvik och mitt älskade Classic Car Week! Jag har längtat sedan vi åkte ifjol och saker och ting börjar reda upp sig nu även om vi kommer iväg lite väl sent i år för min del. Men så är det då man måste hyra husvagn! Iof, rätt skönt att vi har en sån bra kille vi hyr av.

Jag har fortfarande en jobbig känsla över mig men jag tror att det ger med sig lite när man får åka bort. Jag mår verkligen toppen där nere! Det är som att komma til en helt annan värld och alla är glada och man får göra precis det som mankänner för för stunden. Underbara vecka!

Back to work!

Puss, MRättvik 2010!

Isa, Carro, Jag, Zandra, Kim, Dessi och Emma.

Det är endast med hjärtat man ser rätt, det viktigaste är alltid osynligt för blotta ögat!

 

Freeeeedag!

Dagen med stort D. Dagen man längtar efter hela veckan! Näst efter lördag då.. Men nu är den här och jag har haft en helt okej dag på jobbet såhär långt. Drog en lunch på kebabcity med maffiabossen Cabrera på jobbet och fort gick de. JÄVLAR vad hungrig jag var. Å kebab, ja det är ju kebab. Det går alltid ner fort ;)

Anyhooow. I helgen är jag faktiskt planlös. Eller ja, planen är väl att just inte ha någon plan för första gången på måånga år. Jag som brukar älskar att ha planer längtar efter att få ha en spontan helg.. Hur nu de ska gå med minus på kontot.. TUR det är lön på måndag! En plan är väl iaf att börja tvätta och göra klart inför rättvik nu. Snart dags att åka! Som jag längtar!

2 timmar kvar nu. Nu kör vi!

Välkommen Maja Bergman heter jag och hur kan jag hjälpa dig...

Puss, M


Haldor och jag Jan 2011

Haldor och jag löningshelg januari 2011

R.I.P Baldors lilla kisse Chilli. You´ll be missed! ("v")
Sötnöt!

Sjuka värld!

Livet är bra konstigt. Det tar bara någon microsekund för att livet ska få en helt annan vändning..
Jerry fösvann och tog med sig en stor del av världen... Min faster fick en ganska hård hjärtinfarkt och ligger på intensiven.. Jag sitter klämd i mitten och funderar på vad den tredje olyckan kommer bli.
För är det något jag lärt mig så är det att olyckor aldrig kommer i färre än 3 i tal.

Nästa vecka är det dags fär begravning och efter det går jag på semester. Ska bli skönt som fanäven om det inte blir så lugnt. Jag kommer vara hemma sammanlagt 3 dagar... Resten av tiden ska spenderas i Stckholm och i mitt älskade Rättvik! Precis som alla andra somrar.
Bara hoppas att man bli utvilad ändå så man orkar med att jobba sen..

Jag har så mycket ord jag vill spotta ur mig. Men jag vet inte när jag ska hinna. All min tid spenderas hos A och jag har inte varit hemma på en evighet men jag antar att det är dags att komma tillbaka till verkligeheten och få lite perspektiv så saker och ting och sova hemma inatt..

 

Puss, MWhy don't you spend nowhere with me?
Follow the river and the path of the ones
Write our names on the shore
Forever I can't find
Struggling in a world undefined
Decide how you want it to be
                   I'm not eternity

Jerry

Ord som "vaniljcolafikusfjantkaramell" kommer inte längre att nämnas. Världen och alla träffar kommer inte att bli detsamma. Jerry har lämnat oss för en bättre värld. Jag har svårt att se en mening med det hela. Han har lämnat en familj och många vänner efter sig som aldrig kommer glömma honom!
Jerry har funnits i mitt liv på ett eller annat sätt sedan jag var liten och fick följa med min bror dit för att leka med Mickan. Han har alltid kunnat prata med mig då jag haft det tungt under perioder för länge sen. Han skrattade ofta och lättade alltid upp stämningen. Jag kommer aldrig glömma första gången jag skulle träffa honom efter att Tomas och jag blivit tillsammans. Jag var sååå nervös, helt i onödan. Finns det någon mer lättsam människa?

Tack Jerry för att du fanns med oss här på jorden! Hoppas du får ett grymt mottagande i Nangijala av alla nära och kära som också lämnat oss!

R.I.P

Hit me!

Orden finns inte längre. Jag brukar älska att skriva men just nu känner jag mig bara tom. Tom på ord, och tom på känlsor. Jag visar inget, inte en min. Men utan lycka känns allt hopplöst!
Mer än så kan jag inte säga..

Jag har idag 3 vcekor kvar till 2 veckor semester och Rättvik! Fan vad jag längtar! Lite galet nästan!
Vet inte om det är 6:e eller 7:e året i rad där nere nu men jag vet iaf att det blir fler år på min camping nere i dalarna. Efter Rättvik blir de nog en trip till Sthlm om ekonomin tillåter annarsblir de skönt häng hemma.. Det är nästan det bästa de. Så att man får känna att det är semester:) Bara hoppas att vädret håller i sig nu!

Som vanligt sitter jag på worket och skriver och det är dags att gå in i hetluften igen. Men nu vet du ju iaf att jag lever bloggen!

 

Puss, MDet finns dagar då vi brukar ligga kvar i sängen och granska varje liten min, varje litet ryck, varje liten smilegrop som finns och det är då vi är som lyckligast. Pussa på varandra, hålla om varandra några extra sekunder som känns som timmar, älska precis som vi brukar älska just sådär passionerat som bara vi kan göra. Ibland vill jag att denna scen står stilla, att denna scen varar i en evighet för det är då jag som är lyckligast, det är då jag får ha dig som närmast, det är då jag känner din kärlek som mest. Din värme och din närhet gör mig lugn, det är den känslan jag vill känna, det där lugnet, den där tilliten och den kärleken finns. Just i den stunden är det du och jag mot världen och ingen annan. Det är så jag vill ha det, det är så jag alltid vill ha det.
Jag saknar dig!

Lets lose control!

Jag önskar att jag kunde det! Bara för en stund. Släppa allt och bara vara!
Jag brukar kunna vara sån. Just nu vill jag ha koll på exakt allt. Jag vill inte landa nånstans utan min kontroll!

Förlåt för dålig uppdatering förresten! Jag har haft fullt upp och dessutom inte suttit vid en dator annat än på jobbet..
Jag är vän med en gammal vän och han får mig att må lite bättre. Jag skrattar, går utanför dörren och träffar folk! Jag har fortfarande svårt att glömma Han coch det känns ännu som om jag ALDRIG kommer våga kyssa någon igen. Än mindre älska igen?

I lördags försökte A få mig ung igen. Han och Zandra gjorde ett tapert försök. Men jag vägrade släppa lös och somnade vid 6 på morron. Körde dessutom halva kvällen.. De andra höll igång till 8. Jag satt mest ner och funderade på varför jag inte kan vara mersom dem. Jag njöt ändå där en stund. Jag gillar att ha gamla vänner runt mig även om de kanske inte syns. Glad att vi fick dit de folk vi fick dit iaf :)

Puss, M


En kväll i vinter!


So come on lets move through the crowd
So we can find ourselves some privacy
And when I get you all to myself
I promise it's gonna be hard to breathe
When you watch me


frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0