Brister!

Jag vet inte hur jag ska orka något mer nu!
Jag är inte välkommen i Hassela på midsommar då någon där inte vill ha dit mig, vänner beter sig knepigt, jobbet bara lastar på mig mer och mer och jag håller seriöst på stressa ihjäl mig, min kamera är borta, det händer grejjer i familjen och inget verkar klaffa!

Allt kan jag ju såklart inte skriva ut här men ni kanske börjar förstå att det är mycket?

Att inte ha några planer innför midsommar är drygt som fan faktiskt! Jag hade verkligen sett fram emot brännboll, kubb och lite festa! Men nu ser det ut som om jag får sitta i min ensamma vrå och bara vara.
Vad har hänt med mig? Vad har hänt med mitt liv?
Jag trivs inte alls i detta och känner mig allmänt nere mest hela tiden! Det här är inte jag och dethär är inte mitt liv! Jag skakar och kan inte sova pga all stress och det ser ut som skit hemma! Jag HATAR att ha det stökigt runtom mig!
Jag känner mig helt orkeslös och vet inte vad jag ska göra åt hela situationen. Jag försöker prata med människorna som sårar mig men inte en enda själ fattar. Jag får bara mer och de hånar bort de. Hur ska jag få dem att förstå att jag är seriös? Jag brister snart! Jag vill riva mitt hår, hoppa, skrika och bara gråta.

Att skriva ger mig iaf lite utlopp. Jag förstår att det inte alls är speciellt kul för mina läsare att läsa om allt det tråkiga men jag måste få ur mig dethär! Jag måste få alla att förstå att det är nog nu. Det finns inte mer plats för ont i mig.
Jag hoppas ni har förståelse..

Puss, MDu var hela världen för mig. Tyvärr för sent.
Du sparkar och slår och jag älskar dig ändå.
Rädda mig någon!

Sadface!

Dåligt väder, myggbett på kroppen, jobb och spring i kroppen!
Skulle väl helst vilja ligga hemma å se film å sen ta en lång prommis med Sally idag men jobbet kallar. 12.30-21.15.. Så jag får väl överlåta promenaden åt hundvakten ist antar jag!
TACK Elsa!

Kan inte sluta tänka tillbaka på Kreta heller. Jag trivs så jävla bra där! Nikos och Elizea är så jävla snälla och jag älskar alla vänner där borta! Jag ville verkligen inte hem! Å jag vill fortfarande bort dit ett tag till. Önskar bara att man kunde ta med alla nära å kära!
Men förhoppningsvis är resorna billiga i augusti så att jag kan följa med syrran å hennes familj dit..

Snart är det midsommar också! Planeran gick i stöpet lagom strax inpå så nu måste jag skapa nya! Även planerna för midsommardagen gick åt helskotta.
Allt går verkligen vägen nu! Men jag ska fixa det! Jag ska fan se till att jag får en trevlig midsommarhelg ändå!

Men nu går bussen om 45 min. Dags att göra sig redo och ta en liten prommis med min lilla ögonsten!

Puss, M

Jan 2010


Treat me like a fool, treat me mean and cruel. But love me! Break my faithful heart, tear it all apart, but love me!

Me and you, got that special something! Me and you!

Nyår 2009-2010!what kind of world
would it be without you?
I couldn´t breathe without you near
what kind of world
woul I see without you?
I can´t dream without you here

So don´t you ever go away
       I could never face
               losing you

Goes bananas!

Jag orkar inte mer! Efter en vecka med sol, 35 grader, bad, söta greker, god mat och en underbar tid med min bästa lilla Amanda så är jag tillbaka i helvetet!

Schemat krånglar, semestern som jag ska ha i juli krånglar, lönen krånglar, midsommar krånglar. Vad går rätt? Ja jag vet seriöst inte..
PÅ allt detta så får jag extra jobb. Och som pricken över i:et så är massa nya som frågar mig saker hela tiden så jag inte fattar nåt av det nya jag försöker lära mig. Jag brukar ÄLSKA när sommarvikarierna kommer. Jag älskar att få hjälpa till och lära dem saker de glömt eller inte kan.

Men just nu sitter jag och svär, spottar och fräser och vill bara gråta! Jag orkar inte mer!

Förr älskade jag att gå till jobbet. Nu känner jag mig bara svag och vill gråta när klockan ringer. Vill ringa och säga att jag dött eller att jag är sjuk så att jag slipper släpa mig upp. Orken till att kliva upp finns helt enkelt inte!

Det värsta är nog iaf att jag vet att jag är inte sån här. Jag är glad, en liten glad prick som gillar att få komma till jobbet. Till vännerna och kollegorna. Varför går allt så tungt just nu? Varför sitter jag och funderar på om jag ska slita mitt hår, gunga i fosterställning eller gå bärsärka gång för att få komma bort lite?

Nu har jag spottat ut allt. Jag har spottat ut den ärlighet som säger att jag är inte mer än människa! Jag har perioder då jag är ledsen, arg och orkeslös. Jag hoppas ni kan ha förståelse för detta. Jag känner själv att jag inte är mig själv längre. Och jag vill vara ärlig. Jag vill inte att ni ska tro att jag är knäpp och sur. För jag är bara människa.

 

Tackf ör mig!

 

Puss, M

Kreta 2010a moment of weakness, a lifetime of regret

Ja jag ska älska dig!

Imorrn smäller de! Resan blev tidigarelagd och de blir inte Kreta på söndag. Vi åker från Sundsvall redan imorgon kväll efter Amandas student!

Min älskade älskade lilla tös som i mina ögon alltid kommer vara fem år ska nu ta studenten. Jag har svårt att fatta. Vad hände? Vad hände med mig? Är jag också på väg att bli gammal?
Vi växte upp ihop och hon är en del av mig. Hon är den som avslutar ina meningar, svarar på mina frågor innan jag ens vet av frågan själv. Ja hon är som en del av mig. En stor del.

Jag kommer aldrig glömma våran uppväxt. Hur jag tvingade i henne mat för att jag var sååå säker att hon skulle älska den om hon bara testade lite. Hur jag vägrade dela med mig av mitt godis trots att jag egentligen inte ens åt godis. Eller den gången då det var vinter och vi skulle åka tefat nerför trapporna hemma och tyckte det gick för sakta och vi fyllde den med vatten å lät det frysa på. Gissa vem som blev nerskickad först^^
Hon var min lilla docka, min vän, min syster och min systerdotter, stoltare moster får man leta efter!
Hon kom i november 1992. Den 17e för att vara exakt. Och jag var då 4 år och tyckte att det var så spännande att få åka in på sjukan och titta på den lilla. Men namnet! FY faaan så hemskt! Kunde man heta Amanda? Var det ens ett namn? Idag är det ett utav de finaste namn jag vet:)
Just för att min lilla blonda nickedocka har fått det namnet.

Men nog om min lilla docka. Jag har egentligen inte ens tid att sitta här. Men imorgon kommer knappast finnas någon tid. Å sen är ju jag borta en vecka innan jag kan uppdatera igen :)
Jag ska tänka på er alla då jag går på mina smågator med små vita stenhus och äter fetaost och dricker Fanta Lemon.
Självklart ska jag tänka på er alla då jag är på krogar där flickorna i små små kläder dansar på barerna och bartenderna står med bar överkropp och flirtar med er. Självklart ska jag skänka en extra tanke då jag står i DJ båset med Kostas och röjer.
Men bli inte ledsen om jag glömmer er en sekund bara;)

Puss, M
En bild sen förra årets Kreta :)


Min lilla lilla flicka. Du betyder allting för mig!
Ja jag ska älska dig! Så som du är.
Vi är snart i vårat paradis igen. ENSAMMA!

Jobb hela långa dagen. Till 21.15 för att ...

foto0418 (MMS)

Jobb hela långa dagen. Till 21.15 för att vara exakt. Och jag är dyngförkyld. Kul! Inför resan på söndag å allt:(

Spend all my time waiting for that second chance!

Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take shot and I won't let you down
Not anymore, I'm not like before

Patetiska, dumma, dumma lilla jag!
Jag kan inte tänka på nåt annat. Det finns bara du i mina tankar och jag vill vara i dina armar. Jag vill ha din hud nära mig. Snusa i ditt hår och klia dig på ryggen.

  In the arms of an angel! Sweet madness!

Du är hela världen för mig! Och det är dej bara dej jag vill ha!

Tisdag idag! Veckansvärstadag ni vet!
Men den här dagen har varit helt okej. Vaknade av att mamma kom efter en lång skön sovmorgon och sen började jag och Amanda packa inför vår resa. Jag har väldigt svårt att förstå att vi åker om några dagar bra!
Ni inbrottstjuvar behöver inte oroa er! Lägenheten kommer inte vara obebodd:p
Vi for och handlade lite saker som saknades och sedan drog vi en middag på kina. Sjukt mätt och rätt nöjd efter en bra dag! Skulle dock behöva åka på Birsta´s hemmakväll och se om jag kan fynda nå sommarkläder och en bikini till...

Igår hade jag en rätt tung kväll också.. Jag funderade starkt på alla beslut som skulle behöva tas och kom inte fram till så mycket. Inte mer än det vanliga iaf.
Jag saknar han med stort H och kan tyvärr inte sluta tänka på honom även om jag vet att jag egentligen måste..
Jag tände mina nya Partylite ljus och slog på en film och bara myste med mig själv och mina tankar.
En rätt bra kväll trots allt kanske.

Jag har svårt att förstå det här. Hur kan man tänka så mycket på en annan människa? Han är ju bara en i mängden. En av världens alla miljoner pojkar och ändå är de nästan bara han som tar upp all min vaken tid. Han är vakren speciellt snygg eller direkt nåt proffs på nåt heller. Inte mer än på att vara sig själv iaf! Å det är han verkligen, med råge! En sur, bitter, glad och fantastisk människa på samma gång!

Puss, M
Jag minns en tid för länge sen, jag delade den med dig. Men ödet ville annat. Snälla se genom tårarna. Börja om från där vi var. Du ska se allting händer snart! Alla drömmar vi hade om en framtid för oss två.

Jag ska rida ut stormen!

Visste du att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast?
Visste du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om?
Visste du att de tre saker som är svårast att säga är: Jag älskar dig / förlåt / Hjälp mig!

Puss, Maja

Vad är det för fel?

Jag är vaken, jag lever och jag klarade en heeeel dag på jobbet med en bakfylla som heter duga! Jag fattar inte hur jag kan bli så jävla dålig på vin!
Men det var värt det. Jag har haft en fantastisk helg! Lördagen gav mig en crusing med de bästa här i stan och söndagen en kväll i en jänk med brudarna och Tomas och ett avslut på Vårbacken i Nedansjö.

Men nog om jollsnack!
Jag har haft en udda helg. Av texten här uppe att dömma så kanske det inte märks, men det har varit en jobbig och ändå fantastisk helg! Det har kommit många nya bekantskaper i mitt liv och några gamla har dykt upp. Några som kanske egentligen skulle behövas glömmas..
Ändå kan jag inte låta bli att både vara nöjd över att ha rätt och lycklig över att ha fått som jag velat.
De nya bekantskaperna vet jag inte vad jag ska säga om. En gör mig glad och hoppet över mänskligheten har höjts lite. Kanske är vi inte hopplösa? Kanske finns några exemplar kvar med det gamla goda i sig som faktiskt vet hur man behandlar sina medmänniskor. Förrvirrande? I know!
Men jag vill inte gå ut med alltför mycket information ännu. Men det kommer säkert i framtiden. Jag hoppas i allafall på en drastisk förändring på mitt liv. För som det ser ut just nu kommer inte fungera i längden! För mycket fylla, för mycket umgänge med folk som inte är bra för mig.
Jag tror jag är redo för lite lugn i mitt liv!

Jag önskar verkligen att jag kunde spotta ur mig alla tankar men jag vet inte än hur jag ska handla. Jag antar att tiden får utvisa.

Puss, M


Säg att du älskar mig mer än det någonsin går.

Ja men då kör vi igen då? Det är inget dål...

foto0410 (MMS)

Ja men då kör vi igen då? Det är inget dåligt party det här inte!

Juni månad! Sommarens månad?

Hej hopp!
Skolan är slut och igår hade jag min första helt lediga dag på 2½ månad. Inte en läxa att läsa å inte en minut på jobbet!
Ledig är väl dock ändå att ta i. Jag fick sällskap hemma och vi slog ner köket, satte upp delar av de nya, flyttade alla plattor ute och la en duk under, flyttade hallonbusken, planterade, satte upp hyllor inne etc. Ja det var fullt ös hela dan kan man väl säga! Men det var värt det:) För nu bor jag i ett slott med den vackraste av trädgårdar! Iaf snart. Lite mer blommor så! Önskar mig en rosa million bells ifall någon råkar ha en på lager^^

Idag är jag dock tillbaka på jobbet. 4 timmars jobb bara så det borde väl gå rätt fort! Hann med en vända på stan för att köpa en studentpresent och en flaska vin så nu är jag all set inför helgen och nästa helg!
Nästa vecka börjar dock heltidsjobb igen eftersom jag bestämde mig för att inte studera i sommar så det kommer bli långa dagar instängda nu när man vill vara ute i solen! Men men, pengarna behövs så man inte blir vräkt!

Det sköna med att slippa plugga i sommar är iaf att jag kommer ha tid för dig igen! Jag ska skriva här ist för att skriva på några svenska och samhälleuppgifter! Även om det jag skriver där verkligen behövs så är det ju alltid skönare att få ventilera lite här. Även om det idag inte blev så mycket ventilerande..

 

Nej, dags att arbeta igen! See you soon!


Puss, MGive me everything tonight
For all we know we might not get tomorrow
Lets do it tonight <3

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0