Ja jag ska älska dig!

Imorrn smäller de! Resan blev tidigarelagd och de blir inte Kreta på söndag. Vi åker från Sundsvall redan imorgon kväll efter Amandas student!

Min älskade älskade lilla tös som i mina ögon alltid kommer vara fem år ska nu ta studenten. Jag har svårt att fatta. Vad hände? Vad hände med mig? Är jag också på väg att bli gammal?
Vi växte upp ihop och hon är en del av mig. Hon är den som avslutar ina meningar, svarar på mina frågor innan jag ens vet av frågan själv. Ja hon är som en del av mig. En stor del.

Jag kommer aldrig glömma våran uppväxt. Hur jag tvingade i henne mat för att jag var sååå säker att hon skulle älska den om hon bara testade lite. Hur jag vägrade dela med mig av mitt godis trots att jag egentligen inte ens åt godis. Eller den gången då det var vinter och vi skulle åka tefat nerför trapporna hemma och tyckte det gick för sakta och vi fyllde den med vatten å lät det frysa på. Gissa vem som blev nerskickad först^^
Hon var min lilla docka, min vän, min syster och min systerdotter, stoltare moster får man leta efter!
Hon kom i november 1992. Den 17e för att vara exakt. Och jag var då 4 år och tyckte att det var så spännande att få åka in på sjukan och titta på den lilla. Men namnet! FY faaan så hemskt! Kunde man heta Amanda? Var det ens ett namn? Idag är det ett utav de finaste namn jag vet:)
Just för att min lilla blonda nickedocka har fått det namnet.

Men nog om min lilla docka. Jag har egentligen inte ens tid att sitta här. Men imorgon kommer knappast finnas någon tid. Å sen är ju jag borta en vecka innan jag kan uppdatera igen :)
Jag ska tänka på er alla då jag går på mina smågator med små vita stenhus och äter fetaost och dricker Fanta Lemon.
Självklart ska jag tänka på er alla då jag är på krogar där flickorna i små små kläder dansar på barerna och bartenderna står med bar överkropp och flirtar med er. Självklart ska jag skänka en extra tanke då jag står i DJ båset med Kostas och röjer.
Men bli inte ledsen om jag glömmer er en sekund bara;)

Puss, M
En bild sen förra årets Kreta :)


Min lilla lilla flicka. Du betyder allting för mig!
Ja jag ska älska dig! Så som du är.
Vi är snart i vårat paradis igen. ENSAMMA!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0