Ibland vore det riktigt bra om hjärtat kun...

Ibland vore det riktigt bra om hjärtat kunde drabbas av lite höst också. Om frosten i alla fall kunde smitta av sig. Är det den varma höstens fel, eller är det för att jag hatar att frysa och värmer mig så fort jag känner mig sval? Nej, alla vet att varma hjärtan inte har något med temperaturen alls att göra, men håll med mig? Ibland vore det bra att bara kunna slå på frosten inombords en lite stund.. Puss, M

Homsie

Jag är hemma lite. För första gången på några dagar! Kände att jag måste ta itu med lite tvätt och så skulle vi ju fira systers karl som fyller år idag (de bor granne med mig, eller jag med dom, eller hur ni vill se det) så då passade det ju bra att åka hem :)

Jag är trött konstant så det är skönt att få komma hem tidigt och lägga sig i soffan och slösurfa, se på tv och bara göra ingenting! Imorgon ska jag ju nämligen försöka få ihop någon mat då jag ska till en kompis och laga mat åt Sandra och Zandra <3
Mat får mig verkligen att slappna av. Att få dona på i köket och tänka på vad man ska krydda med och vad man ska göra härnäst. Det får mig att släppa mina små tankebubblor och måsten ett tag.. Det är nog den enda sysslan som får mig riktigt borta eller hur man ska säga. På ett bra sätt då såklart!

Nej jag orkar inte skriva. Jag är trött och har INGEN som helst fantasi!
Ska fortsätta bråka med min diskmaskin och min hdmikabel så jag kan sova gott till ljudet av diskmaskinen (sover som bäst med den på, precis som bebisar) efter en bra film. Några filmtips här ute i cybern förresten?


Puss, MKreta 2010
ÅH, jag är så galet sugen på en milkshake! HELST på kreta med värme och bad förstås ;)

Halloween är en utav mina absoluta favorit...

foto0576 (MMS)

Halloween är en utav mina absoluta favorit högtider. Den slår jul, midsommar och påsk tillsammans! Man får klä ut sig, låtsas vara någon annan. Det är ju underbart! Och man tycker väl att jag som är så mörkrädd och sjukt rädd för levande döda och allt annat läskigt borde hata Halloween. Jag menar, jag kan inte ens se skräckfilm! Men jag älskar det. Jag älskar det och har alltid gjort det! Puss, M

Ibland kan Alux vara cool. Men bara när ha...

foto0574 (MMS)

Ibland kan Alux vara cool. Men bara när han kör min bil!

Falskhet, accepterat i samhället?

Det förstår inte jag. Folk är falska åt höger och vänster. Snackar skit om sina vänner och ändå ska de låtsas som att de älskar varandra, bryr sig och aaaaldrig skulle säga nåt dumt. Varför? Behöver ni de människor som ni uppenbarligen inte gillar i erat liv? Är ni så rädd för ensamheten? Jag säger inte att man måste vara otrevlig och undvika varandra. Men måste man söka upp kontakt och behandla personen som en vän? Klart man kan heja då man ses och så...

Jag känner ingen som är mer rädd för ensamhet än mig. Men jag kan lova att jag inte under några som helst omständigheter skulle umgås med nån jag inte går ihop med. Varför skulle jag? Tid är en dyrbar gåva och man bör behandla den med respekt och därför vara rädd om den och spedera den försiktigt.. Det gör inte många? Är ni inte tacksam för den tid ni fått?

Jag tror att när alla dessa falska människor blir äldre kommer de ångra många av sina val, det är något som hör till, men måste man göra så många felaktiga val att man antagligen kommer bli tokig när man blir gammal? Det finns så många andra val man kommer ångra och lägga tid på iaf..

Det där är och kommer antagligen förbli en gåta för mig..


Puss, M


FAN vad läskigt..

foto0572 (MMS)

FAN vad läskigt..

Fan...

Jag vill ju bara ha lite uppskattning..

Nej!

Jag säger nej! Jag skiter i allt nu.

Det blir inte bättre hur jag än försöker.. Och den enda lösningen jag kan komma på är att jag sätter ner foten hårt och säger nej!
Jag kan inte tolerera det här längre. Jag är så jävla less på att bli behandlad som en slagpåse för att jag bara vill ha lite kärlek och inte kan säga nej...

Vem gör så här mot en annan människa?
Du är en självisk idiot som utnyttjar min snällhet och att jag är för svag för att säga nej. Jag är ett jävla mähä som slit och slängs åt alla håll och jag hatar såna människor! Varför är jag då sån?
Jo för jag vill ALLTID ge folk en andra chans.
Men jag behöver inte vänner som er. Vänner som bara umgås med mig för att slippa ensamheter, vänner som behöver sånna som mig jämt går och plockar, skjutsar, finns där. Jag behöver inte vänner som egentligen bara umgås för att det är jävligt bekvämt att ha nån där men egentligen inte bryr sig om vem det är. Som inte ser personen i mig och uppskattar allt jag gör!

Men jag vet att jag kommer fortsätta. Jag vet att jag är den personen som alltid ser det goda i folk och som tycker att alla ALLTID ska få en andra chans. Jag vet att jag kommer sitta där med dig snart igen iaf.
Men tro mig! Jag ska göra allt jag kan för att slippa dig!!
Och det är DIN förlust!

Puss, M


Underbara älskade!

Riktiga vänner växer inte på träd. Därför ska jag nu ta extra bra hand om er som finns!

Funderar...

Fast egentligen har jag lite svårt att tänka med tanke på mina omständigheter. Tankarna lixom går runt runt men jag kan aldrig slutföra en tanke..

Men skit i det nu.
Jag har funderat massa på det där med dejta. Det är ju inget man gör i Sverige. Men vad kallar man den där perioden då man träffas innan man blir ett seriöst par? Egentligen så är de ju helt okej att träffa andra, på papper, men ändå kan jag själv tycka att det är bland det dummaste man kan göra!
Jag har själv flera gånger råkat ut för att killen jag träffar ligger med någon annan för att jag inte släpper till. Men jag är sån! Och okej, det kanske inte är för att jag inte släpper till. Killar är inte såna. Inte egentligen! Vill jag hoppas iaf.. Men jag är jäääävlig dålig på att visa känlsor och visa vad jag vill. Jag försöker då hellre provocera fram jaktinstinkten på killen (den metoden funkar INTE vill jag upplysa om!!) så att han vill, ja vad han nu vill. Eller vad jag vill. Eller. Äh. Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Jag vågar inte visa några känlsor. Vågar inte berätta att jag tycker om någon. Vågar inte fundera på framtiden.
Så det är väl SJÄLVKLART att killen tappar intresset och hellre träffar någon annan då.. Men hur gör man? Hur gör du?
Jag skulle aldrig våga säga till en kille att jag tycker om honom just pga att jag är rädd att han ska använda det emot mig sedan. Kanske tillåmed håna mig lite. "Haha titta henne, hon trodde seriöst att hon skulle kunna få mig"

Jag försöker intala mig själv att jag är dum i huvudet och att jag precis som alla andra måste våga slänga mig in i spelet och våga satsa. För hur ska jag annars kunna vinna nåt?

Nej jag får helt enkelt sitta här och vänta på att det ramlar på nån kille som är så målinriktad att han helt enkelt inte bryr sig om att jag säger att jag vill vara singel och inte vill ha en puss och att killar är svin utan bara tar mig. Som den lilla nickedocka jag är. För umgås jag med dig och säger så. Då vill jag nog nästan garanterat att du ska slänga omkull mig och säga "Nu, nu är det vi!"

Puss, M


Halft okysst och 17 år gammal. Ja då var de lätt^^
Dont know what im going through, but i just keep on going through changes.

Perfekta för varann.. Ibland!

Jag springer på dig lite här och där och spelar kall, när jag egentligen bara vill ge dig min hand, vill ha dej här i min famn.


Löjliga löjliga ordvitsar överallt.. Och jag kan inte låta bli dem! Jag har zero kontakt med mina känlsor som det är just nu och ändå kan jag inte hålla mig borta från alla dumma, löjliga ord. Jag får ju inte ens ner några ord här? Varför är jag då så besatt i de vackra dumma dumma ord som skrivs överallt?
Nattänket är åter kommet. Snälla låt mig sova!

Puss, M
Underbara älskade!


Vad vore världen i all sin glans om inte lilla du fanns? Jag älskar dig. Du är en del av mig. ♥

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0