Lögner

Sick and so f*ckin' tired of alla jävla lögner. Hur håller ni reda på alla? Tror ni inte jag märker nåt. Jag kanske väljer att blunda för dem själv. Men jag vet ändå! Att dölja och undanhålla är samma jävla skit.

Hur fan står ni ut med er själva?


Stabilitet och trygghet <3

Förstånd och oförstånd..

Jag har sedan jag varit liten alltid varit noggrann med vad folk jag inte känner tycker om mig. Det har resulterat i att jag låter folk köra över mig oavsett vad det gör mot mig. Va tror ni det leder till? En svag människa som gör det mesta för att bli älskad. Vad tror ni det ger mig? Människor som manipulerar, utnyttjar och sårar mig gång på gång. Vilket då eskalerar och gör mig ännu mer pjåsig, jag daltar, tar hand om och ställer upp till 200%
Jag orkar inte mer. Mitt liv har dalat och jag kommer inte orka omge mig med fler idioter. Resan kommer bli lång och det kommer göra ont. Men från och med nu kommer du få förtjäna min kärlek! Jag är hellre stark med få riktiga vänner än med många oäkta kompisar.

Vänner<3

Puss, M

Ännu en resa!

Jag får panik. Kan inte sitta still mer. Kan inte ligga still mer. Jag vill ut ut ut och komma bort!
Så därför sitter jag här. På vägarna glömmer jag mina tankar och får fokusera på allt runt mig. Jag är nu nere i Jönköping och delar en trång säng med pojken i mitt liv.
Jag hoppas ni förstår!

Puss, M

Långa dagen!

Att åka bil, eller ännu bättre, köra bil, då man är tankspridd och upprörd är ju bland de bästa som finns. Så idag har jag tagit med Ruda och turas om att köra 90 mil. Ner till Eskilstuna och tillbaka och sen runt i stan. Hade sett fram emot kvällen hela resan då jag skulle få slappna av. Komma bort och försöka få lite ordning på mitt liv så att de kan börja. Men som vanligt så blev de inte så. Jag drar en film ist och pysslar om min hund lite som blivit ledsen på kvällskvisten. Det är heller aldrig fel.

Mitt hjärta i päls <3

SLUTA!

SNÄLLA, kan ni bara sluta gnälla och dumförklara mig...

För mig

För mig är ärlighet och tillit allt. Sviker folk mig har jag svårt att hitta tillbaka till tilliten igen. Och för mig är att dölja saker samma sak som att ljuga. Varför är det så svårt att leva i tillit och varför vill folk omge sig med lögner? Är det bara jag som får svår ångest av lögner?

Jag är uppvuxen med att vara öppen med det man gör och har därför svårt att förstå mig på något annat. Allrahelst med de närmaste runt sig vill jag ha en öppen relation. Därför är jag alltid väldigt öppen med vad som händer och talar alltid om allt även om det kan göra min vän sårad. Men hellre sårad av sanningen ån lycklig av en lögn!

That's me!

Söndag

Hela dagen har jag längtat efter kramar, pussar och bekräftelse. Sen kom du! Åt helvete. Jag ska byta liv. Linköping<3

Crap

Är det här min åldersnoja? Att inte kunna sluta umgås med människor som fastnat i ungdomen och får mig att vilja kräkas om jag ska vara ärlig.
Eller är de bara den välkända mamman i mig som vill försöka omvända och få den stackars lilla att förstå. Min ta-hand-om gen borde vissa gånger opereras bort!
Blä!!

Puss, M

TYPISKT mig!

Jaha! Ska försöka färga håret för första gånger på typ ett halvår nu när jag klivit upp.. VAD händer? Jo, den ljusblonda (som den så fint hette) förpackningen ger mig brunt hår!

VAR är min tur?!

:@

Någon

Någon som behöver skicka 100 sms om dagen, som behöver ensamtid och som inte vill gå framåt.

Det jag behöver då?

Kärlek

Har utan tvekan den finaste familjen i världen <3

Puss, M

Love is in the air!

Tror ni det är okej om man gifter in sig i deras förhållande?

Jävla gullproppar!

Monday, someday..

Måndag och jag har spenderat kvällen halvsovandes (sovandes) i soffan. Men vaknade till nu då "Älskling du har blivit en tjockis" startade. Och vilket jävla program! Vilket par!
Han är så hård och ändå så underbart go mot sin tjocka lilla fru som han bara vill de bästa.
Hon gick från mjäkig till hård över en natt och jag tror att tjocka lilla frun har lite svårt att acceptera det! OJ så elak hon blir! Men han är go ändå. Sjukt sött!
Och vilka skratt! Det här behövde jag:´)

Puss, M

Ingen vet

Jag har som vanligt legat i min soffa och slog faktiskt på en film idag. En film där man behöver noll koncentration och kan bara vara! "Sunes sommar" Vilken underbar film! Vilken kärlek. Som när Rudolf fuskar i kortspel och alla hoppar på honom och skrattar, eller när de sjunger i bilen på väg till världens kaske taffsigaste semester.. Är det där vad familj handlar om? Isf tänker jag börja längta lite till Svenssonlivet! Jag har alltid sagt att de är inget för mig men nu ångrar jag mig nog lite smått! Att höra hur föräldrarna träffades och att få dela allt de fina och även allt jobbigt ihop.
Jag vet ingen familj som min. Vi skriker, bråkar och skrattar i näästa sekund. Har sjukligt mycket kontakt och väsnas lika mycket som greker och italienare. Vi drar alltid till oss en jävla massa uppmärksamhet med alla barn och alla högljudda vuxa. Men vilken kärlek!
Jag har väldigt svårt att förstå att jag kanske själv en dag kommer leva ett sånt liv. Med elaka tonårsbarn som hatar en ena skunden och älskar en nästa.

I mitt liv ingår ju även Sally. Hon är ju mitt allt. En del av mig. Mitt hjärta utanför min kropp.
Vi har gått igenom mer än folk kan ana och mer än vad mitt minne kan lagra. 
Folk må säga att det bara är en hund och så. Men tro/tyck de då! Hon är min stolthet och det går inte många minuter då vi är ifrån varann då jag inte tänker på hur hon mår och är orolig över att nåt ska hända henne.
Är de sån här kärlek man känner till familj så kan jag bara säga; Can´t wait! Jag vill också!
En vacker dag. Men inte än. Först ska jag ta tag i mitt liv, resa och hitta ett jobb där jag trivs mer än bra (Tro inte att jag inte tycker om mina kollegor för de! Ni är de finaste man kan hitta!)Puss, M


Du vill att jag ska våga chansa. Du vill att jag ska våga älska med någon som bara älskar sitt. Ska jag våga älska, ska jag älska så att du blir berörd.


Ingen vet vad det är vi har. Varför vi inte kan hålla oss ifrån varandra.
Jag vet inte heller. Jag känner inte till nån större idiot.

Vänner

Det är tur dom finns. Det är synd att dom bara finns och vill ha ha en då man är glad och bekymmerslös bara!
Fast de är väl bra, så att man får ha sina problem för sig själv..

Fy faan!Mitt hjärta i en annan kropp! Sally

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0