Trasig truck.

Klev upp klockan 6 för att köra Einar till jobbet.. Gör kaffe och trycker i mig ett halvt glas yoghurt och släpper av honom 7. Väl hemma igen klär jag av mig och lägger mig då det börjar ringa i hallen.. Ingen truck fungerar så han får åka hem.. Så nu står jag här på Einars jobb och ska ta med honom hem.
Mysigt med en lördagsmorgon ihop:)
Hoppas nu bara att jag kan hålla mig vaken resten av dagen.
Uppdaterar nog senare med vad min dag ska innehålla.
Besök kommer det iaf. Och jag blir lika nervös som alltid..

Puss, M

Tänk om...

Ja tänk om jag kunde få sova en hel natt. Eller iaf mer än 4 timmar per natt. Det blir alltid 1-1,5 h då jag somnar (vilket tar tid) och sen ligger jag vaken i timmar(!!) innan jag somnar om på morgonkvisten och sover någon timme till. Det gör en till en levande zombie! 3 år av nätter som denna kan göra vem som helst tankspridd och senil..
Det gör mig iaf lugnare att Einar är här. När jag sover själv (händer nästan aldrig nu..) har jag sån panik de vakna timmarna att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men nu kan ju njuta av att slippa vara ensam, och njuta av hans varma hud och goda lukt.

Jag älskar dig Einar! På ett sätt jag aldrig känt förut. På ett sätt som gör mig lugn och samtidigt så lycklig att det känns som jag snurrar jättefort!

En fredag kväll hemma

Var precis vad vi behövde. Underbart! Jag hoppas på fler av dessa:)
Gnait!

Sally, duktig idag hos veterinären där vi kollade upp medicindosen! Fick som vanligt ton med beröm för en vacker och fruktansvärt snäll hund!
Du är min stolthet, mitt allt.
Min anledning att leva!

Tiden

Ska lösa det mesta säger dom. Men i mitt fall, så känns det mer som om tiden jobbar emot mig och vill lasta på mig så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Vissa vänner säger att jag "får skylla mig själv"
Jag låter folk behandla mig som skrot och då blir det såhär.

Mina ljuspunkter!

OCH

Blir både ledsen och vansinnig då folk ska ringa och stressa och skrika över nåt jag inte rår på eller rår för. Varför gör ni så?

God Jul

Ångesten som uppstår då man vaknar ensam, ångesten som ökar då man vet att större delen av Sverige vaknar och är skitlyckliga just för att det är Jul. Jag ska öppna min present från Sandra och njuta av att jag har underbara vänner och underbar familj iaf. Och en underbar pojkvän! Jag älskar er!

Puss, M

Mormor och jag hos min fina moster på födelsedagsfirande igår, vi smet iväg och såg julkalendern;)

Ensam Jul

Japp, trodde jag för en gångs skull skulle slippa det.. Men nej, Einar är hos sin morikväll. Så jag fick över Sandra på besök som spelade Bingo med mig:) Ingen vinst för min del, och en nyårslott för hennes. Vilken 19 åring som nu spelar Bingo Lotto på nyår... Tur man kan kontrollera lotten i efterhand.. Haha! Nu är det dags att bädda ner sig i stora sängen men jag VÄGRAR sova ensam!
Så jag frågade Sally om vi inte skulle vara lite busiga ikväll och låta henne sova i sängen nu när pojkvännen är borta. "Javisst, OM jag får lugga tvärs över hela sängen och under båda täckena!!"
Jaha, ja det är ju iaf fortfarande mer än va jag får då pojkvännen sover hemma;)

God natt peeps! Och GOD JUL!

Puss, M

Sängtjuven!

Varje dag och en bildbomd

Japp, varje dag, så gråter jag flera gånger för att Sally börjar bli så gammal. Det märks inget på henne än då hon är så valpig att det egentligen är löjligt. Men hon är ju en sån fantastisk hund. Alla som träffar henne blir trollbundna och hon är ju så hängiven, lydig och smart. Och mänslklig framförallt! Hon är framåt, sprallig, lugn och mysig och älskar allt och alla.
Vad gör jag när hon försvinner? Går under?
Det känns så. Jag lever för henne och det är hon som varje dag ser till att jag kliver upp och ler. Att le är svårt men hon får mig att lyckas!

Jag har nu kommit fram till att det är dags att skaffa en valp. Någon som kan hålla Sally ungdomlig, ge mig fler leenden, träna oss båda, och hjälpa mig komma över den sorg som kommer komma den dagen då Sally lämnar mig.
Jag önskar innerligt att någon uppfinner en maskin som kan få Sally att leva tills jag dör, eller att jag får dö innan henne. Men så funkar det inte. Så därför måste jag nu skaffa någon som kan ta efter Sallys goda egenskaper. En valp. En Engelsk Staffordshire Bullterrier för att vara exakt, en stor hund i en liten kropp.
Drömmen vore att få skaffa en till Rottweiler då jag fallit hejdlöst för den rasen men att ha två så stora hundar i en tvåa känns inte rättvist. Så det får helt enkelt vänta tills den dagen jag skaffar hus!

Jag vet inte vad jag ville med detta inlägg. Kanske bara skriva av mig. Kanske bara ventilera. Kanske berätta för hela världen hur min kärlek till mitt hjärta utanför kroppen fyller mig så att jag nästan spricker!

Puss. M

Nyttigt besök!

Elsa och Stina kom förbi en stund ikväll. Ingrodd i soffan som jag är blev jag jätteglad även om jag gruvat mig lite för besöket innan (gör alltid det, folk gör mig nervös!)
Elsa tog tag i min disk, jag i tvätten och sen tog jag lillan och hunden och gick ut i skogen! Mörkret störde dem inte det minsta trots att Sally iaf i vanliga fall är löjligt mörkrädd. Mörkret störde faktiskt inte mig heller när jag hade två busiga själar som förde sånt liv att vilken gast som helst skulle ta avstånd! Och JAG är mörkrädd. Hua!
När det var dags att gå hem tog vi Stina på kälken och lät Sally dra! Från början var det ovant eftersom hon i vanliga fall inte får dra och hon har inte hunnit dra några barn ännu i vinter, men sen gick det hur bra som helst och vi sprang t.o m. sista biten:) Så nu ligger jag och Sally helt döda, jag i soffan och Sally nedanför. Båda nöjda med allt ikväll!

Inte så bra men ändå charmiga bilder!

Jävla jul!!

Hur i hela är det möjligt?! Jag har letar på hela stan, hela internet (käften nördar) och frågat runt överallt, men julklappen jag tänkt till Einar finns INGENSTANS! Well tänkte jag och gick in på en affär som säljer min plan 2. Nej då kostar den såklart 4 gånger mer än vad jag trott!
Här har man sålt en kofångare för att få råd till en klapp. Men det verkar fan vara förgäves.... Har ni något tips på klapp till min kära? Något som visar att jag älskar honom obeskrivligt?

Puss, M

Tired and tired. At once!

Urin

Det känna piss, urin, att inte kunna köpa julklappar.. Alla mina små söta syskonbarn. Jag vill kunna ge er allt! Jag vill ge Sally det största ben men kan köpa för pengar och alla pipleksaker och bollar vår lägenhet rymmer!

Spaaaaam!

Den här kan göra vem som helt galen. Jag kan inte sluta!
Ta er några minuter och lyssna på en gammal goding med en video som får vilken grinch som helst att småle!

VACKER!
 
http://www.youtube.com/watch?v=-ScjucUV8v0

Att ångra ger ångest.

GLITTERSPRAY!

Får INTE glömma!

GLITTER ("v") <3
 
 
Ps, det blev dem med paljetter:(
 
De röda hade 30 dagars frakt...
 
Psst, glitterspray gör livet gladare, precis som läppglans!
 

SÅ skönt!

Med lite vanliga problem..
- Lösfransar
- Stay ups
- Ögonskugga
- Hårfärg

Tjat och gnäll!

Kan förstöra en hel dag! Ett helt liv!

Det kan få mig att må så JÄVLA dåligt och känna mig så jävla otillräcklig och värdelös!!

MIN

Min mamma är världens bästa! Jag älskar henne och vill helst skrika ut det till ska världen!!!

Med min lilla familj i sängen

Lyckligast

Det finns 3 saker

Lagom till tredje advent så vill jag lista tre saker jag inte får nog av.
- Einar Granqvist
- Sally Bergman
- http://www.youtube.com/watch?v=fI48U03Gmw0

Ibland är ilandsproblem underbart!

Men det är fortfarande ett problem!

14 år sedan

Vad är det med dig? Har du aldrig sett en pandahäst?!

Humor! Hahahaha!!

14 år sedan

Vad är det med dig? Har du aldrig sett en pandahäst?!

Humor! Hahahaha!!

Jag kan inte bara sälja saker.

Är i akut behov av pengar. Kan det mesta och tar gärna i. Nu är vi två tjejer som söker en snabb inkomst. Allt från att servera på bröllop till barnvakt till hundpromenader. Gränserna är era!

Kommentera eller ring.

Puss, Maja och Sandra

Du är en del av mig.

Jag lever genom dig och kan inte tänka mig ett liv utan dig!

Mitt hjärta utanför kroppen.

Efter en minst sagt kaotisk och hemsk dag fylld med tårar så avslutade vi den med en middag på brors restaurang. Men nu vet vi att Sally har artros och hon har fått Tradolan och Kortison och fått lämna lite blod så nu hoppas vi att allt är okej:)
Är hemskt att höra henne skrika och gråta varje gång det värker till i rumpan.. Men nu ni. Nu är hon snart frisk igen, annars väntar ett besök i Uppsala!

TACK världens bästa mamma och pappa för att ni finns och för att ni hjälper mig med allt!

Ajjemän!

Kan man inte köpa nytt, så får man fixa!
Synd jag råkade fixa alla mina fingrar också... Oups!

Maja <3 Musikhjälpen

Älskar!!!!

Attans. Eller kanske typisk.

Bloggappen har inte fungerat på flera dagar för mig.. Antagligen för att jag hade massor att ventilera. Men nu är den uppe igen, och såklart har alla ord försvunnit.
Jag har iaf börjat med ytterligare en medicin, en som gör att jag är äckligt trött och inte tar mig upp hur tjurig jag än försöker vara.. Jag sover varken bättre eller mer, men inte mindre heller. Men jag får väl hålla tummarna att denna hjälper mig lite och att jag snart kan få lite ork.
Nu ska jag iaf försöka ta mig in i en dusch efter att ha legat hela dagen och sen träffa Mammsen en stund.

Jag hoppas jag piggnar till, promenad hjälpte inte..

Puss, M

Sally fick ett märgben av Erland häromdagen. Lycklig tjej!!

Men bara ibland!

Ibland så kan jag längta tillbaka till den lägenheten. Och till de här godisarna. Som köptes i kartong då.
Jag får nog önska mig en sån här påse och skapa nya minnen..

Puss, M

Ensam, mitt i gemenskapen

Om 43 minuter ringer klockan. Jag har legat vaken ungefär en timme. Är helt omöjligt att sova inatt!

Bror sover så sött på soffan och Sandra bredvid mig i sängen. Sally snarkar nedanför mig och jag håller hårt i Räva. Vad gör jag vaken!?

Puss, M

Första advent

Och allt är bara kaos! Hemmet ser ut som sju svåra år (vilket jag är väldigt känslig för), jag är stressad och telefonen ringer stup i ett av folk som skriker och ska tjata samtidigt som Signe vill prata och hunden vill gå ut. Mitt i allt inser jag att det är första advent och jag har inte en julpinal framme och jag måste göra gröt åt Signe.
Jag bryter ihop och gråter på sängen och Einar tar som den prins han är tag i allt samtidigt som han tröstar mig.
Jag har sån TUR som träffat dig!
Jag älskar dig!

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0