Den här platsen är inte för någon och jag ...

Den här platsen är inte för någon och jag måste hitta ut! Men jag kramar hårt och släpper inte taget. Jag talar aldrig högt och mina drömmar finns inte längre kvar.

Jag VÄGRAR vara en börda! Stand à little t...

Jag VÄGRAR vara en börda! Stand à little taller!

Jag vill inte vara en börda.

Jag vill inte vara en börda.

Truth.

People say you don't know what you've got until it's gone. Truth is, you knew what you had, you just thought you'd never lose it

Men hur låter man bli?

img_5803 (MMS)

Men hur låter man bli?

SMS-inlägg

img_6714 (MMS)

Gud va ja älskar min systerdotter!

Lördagen

Jag håller på bryta ihop. Vissa av er förstår. Andra inte. Jag är en liten för tillfället och jag önskar inget hellre än att jag tog tag i den som kunde vara min starka halva och hjälpa mig när han erbjöd sig. Jag var helt enkelt inte färdig. Jag hade problem med ett ex och visste inte riktigt om jag kunde lita på dig efter alla rykten om hur och vem du var. Ska jag än en gång få lägga mig och inse att jag låtit andras prat, åsikter och rykten förstöra min syn på människor och därmed sabba fina relationer som jag behöver? Jag orkar inte. Jag har en egen åsikt nu. Jag har varit en fin flicka som du borde väntat på och jag är ledsen om jag vilselett dig. Men jag är ännu mer ledsen att du inte höll mig hårdare. Jag vill att du aldrig släpper mig. Jag vill vara med dig fast du är trött. Jag vill vara med i den här galna världen där man inte verkar kunna lita på nån. Jag vet inte ens vilka jag känner längre. Finns det någon där ute som får mig att känna mig mindre ensam så är det du. Jag kommer alltid vara din vän oavsett vad som händer. Jag kommer finnas här när du behöver någon att gömma dig för att glömma. Jag kommer förstå. All ensamhet förstår jag. Mer än nåt annat och jag vill fylla din ensamhet! Hur ska jag få dig att förstå att jag är här?

Puss/ M

Håll fast vid dem som du har, man vet aldr...

Håll fast vid dem som du har, man vet aldrig vad som händer eller vilken dag som är den sista. Älska till sista andetaget, håll hårt fast och berätta varje dag hur mycket du bryr dig. Undvik onödiga gräl och elaka ord. Tänk på vad de omkring dig egentligen betyder.

Övergiven... Igen.

Lördag kväll. Jag har precis klätt på mig och klivit upp ur soffan där jag legat och väntat på dig. Du for för att träffa någon för flera timmar sen och jag väntar tålmodigt fast jag borde lära mig att inte ta sån här skit längre. Våra planer verkar du glömt och du ignoerar det jag säger. Varför lär jag mig inte? Jag har bränt mig en gång för mycket nu och det gör så ont! Pizzerian har stängt nu. Filmen har börjat och jag är fortfarande ensam.
Varför gör du så här:s? Varför hör du inte av dig?


Varför väntar jag?Lördag kväll som sagt. Det var alltså fredag igår. Jag, Alux, Robban och Elin hängde här för att käka pizza och ta en grogg och sedan följde vi med Elin ner på stan för att träffa Victoria. Kvällen var underbar och jag hade roligt. Träffade gamla vänner och njöt av alla skratt runtom mig. Jag gillar det. Jag älskar till och med att vara omgiven av skratt! Först hela kvällen med 4 ungar, pizza, smurfarna, pulkåkning dusch och bad och sen sällskap av vänner och en sväng på stan. Har vissa det så här jämt? NJUT! Alla har det inte så..


Puss, M

Jag hatar det här. Vad gör jag för fel? Ja...

Jag hatar det här. Vad gör jag för fel? Jag förtjänar inte det här..

Du antar att det finns något bättre för mi...

Du antar att det finns något bättre för mig, du antar att det skulle sluta i kaos, du antar att jag inte skulle kunna lita på dig, du antar att allt trassel spelar in. Du antar en massa saker men jag inte bara antar, utan känner på mig att du och jag är magi. Så varför inte slänga tankarna och alla antar åt någon annan och testa? Vara modiga och inte låta sanden ta allt det vackra som tändstickor, Tenacious D, dvd-konserter, Bacardi razz, maxluktade soffan, skrattet och oss? Jag bryr mig på riktigt och känner mig modig!

Vi fortsätter som vanligt. Hittar på ursäk...

Vi fortsätter som vanligt. Hittar på ursäkter för sånt som egentligen inte irriterar oss för att det är så mycket lättare.

What's wrong with easy? Maybe its easy bec...

What's wrong with easy? Maybe its easy because its right?

SMS-inlägg

img_6871 (MMS)

If you chase what you want, you'll never g...

If you chase what you want, you'll never get it. If you never ask, the answer is always no. If you never step forward, you'll always be in the same place.

Forever alone

För att vara lycklig med en man måste du förstå honom mycket och älska honom en aning. För att vara lycklig med en kvinna måste du älska henne mycket och inte ens försöka förstå henne

Tro på fan att vi lyckades bada i 45 min. ...

img_0058 (MMS)

Tro på fan att vi lyckades bada i 45 min. Vilket resulterade i att A somnade. Mysigt? Skrattretande iaf^^ Fick iaf klart för mig igår att jag måste börja ställa lite krav. Folk utnyttjar mig. Det märks när vännerna och pojkarna säger "Ja men det är ju så lätt att umgås med dig" Självklart kan man ta det på ett positivt sätt men i de sammanhang de sagts så kan jag vara säker på att det inte så positivt. Puss/ M

En sak till. Han ska kunna prata om sina n...

En sak till. Han ska kunna prata om sina näshår och be mig noppa dom utan att skämmas. Men nu sätter vi punkt på den här dagen och ställer klockan på 10. Vi ska upp och köra mamma till sollefteå:p Alux ville även att jag skulle tillägga att han är blöt i arslet men att det inte är någon fara för det är bara han som kliat där med sin blöta hand efter han ryckt näshår.

Jag vet att jag är jävligt duktig på att p...

Jag vet att jag är jävligt duktig på att peka och säga "Det där vill jag också ha" Men det är inte så. Det är långt ifrån. Jag söker inte en massa speciellt. Jag vill ha något som är helt ospeciellt och lojalt. Det är vad jag söker. Inget annat! INGET!

SMS-inlägg

img_0639 (MMS)

Men HERREgud! Lägg ner. Varför bli grinig?...

Men HERREgud! Lägg ner. Varför bli grinig? Vad blir bättre?

Jag vill inte att den här stunden någonsin...

Jag vill inte att den här stunden någonsin ska sluta, när det känns som om allt är inget utan dig. Men varför skulle du veta det. Puss /M

I'm so far down.

I'm so far down.

Kan man sakna något och något så pass att ...

Kan man sakna något och något så pass att det gör ont? Hjärtat värker och jag vill ha något som bara existerar i min fantasi. Dumma mej!

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0