Jag LEVER!

Jag lever, jag LEVER! Puss, M

Jag LEVER!

Jag lever, jag LEVER! Puss, M

Och tack!

TACK söta lilla pappa för att du har Sally fast jag vet att du tycker det är jobbigt att vara låst så länge. Jag älskar dig med!

UTAN tvekan!

Min mamma är världens bästa! Det finns ingen som kan reta upp mig så som hon kan. Men det finns ingen som någonsin kommer kunna bry sig om så som hon gör heller. Du är det viktigaste i mitt liv och jag ÄLSKAR Dig! Utan gränser!

("v")

Åhhhh!

Jag är såå arg, irriterad och less å mig själv och över att inte kunna tänka så jag bara vill skrika och gråta!!!!!!!!!!

GAH!!!!!!!

Dagens....

Min tur!

Dagens Maja, städat och tvättat bilen i 6 timmar! Tagit två pauser på tio min för att äta och dricka kaffe... Gissa vad som händer då jag ska åka hem! Det regnar! PÅ GRUSVÄG!

Sååååå det var bara att svänga in i nacksta och spola av bilen IGEN och jag antar att jag får göra samma sak imorgon bitti....

Just one of THOSE days..

Japp,
en dag med energi. Dvs mer gjort än vad som egentligen bör hinnas med!
 
Jag har städat, handlat, lagt en fancy tre-rätters med rätter jg aldrig ens hört talas om förut och sedan badat barn och underhållt gästerna.
Jag och mormor hade denna middag för mamma för att mormor inte kommer vara med den dagen då vi firar mamma. Hon fyller ju 20 (60) den 10e Augusti, men då är jag, alla mina syskon och deras familjer (de som är hemma och inte är och ränner utomlands, sammanlagt 21 personer) i Lycksele och har det bra med hotell, zoo och massa annat man gör på semesterar.. Blir en ny upptäckt för mig! Jag längtar även om jag är lite nervös över hur jag ska klara det. Men jag har ju ett eget hotellrum så jag kan ju krypa in där:)
Och så har jag ju såklart hela min älskade tjocka familj med mig, då brukar de gå bra!
 
Just ja! Rosor fick jag idag av mina gäster också!
Tack mamma, pappa och mormor. Och tack för gratulationerna av min namnsdag:)
 
Men nu ska jag lägga mig ner, matt av allt som varit idag (jaaa man blirr matt när man inte är van!!)
 
God night readers! :*
 
 
 
Puss, M
 
 
Familj <3
 
 

En typiskt Maja grej

Tyst som en mus kliver jag upp, duschar och gör mig klar för att faktiskt träffa en kompis idag. Vi ska tillsammans åka och handla hundmat och kika på nåt mer som jag inte minns vad det var i Birsta.
Så medans jag struttar runt hemma i underkläder och en handduksturban på huvudet plingar det på dörren, kl 10, sm vi sagt, och jag öppnar.. Halvnaken och inte alls sådär snygg som man bör vara då man öppnar en dörr utan att kika i titthålet. Vem tror ni står där? Ja inte är det Jossan iaf! FAST klockan är tio.. Som vi sagt.. Nej där står en tjej, med brunt hår... postkläder. Och ett paket. Ett paket som DESSUTOM måste skrivas under...

JAG DÖR!!

EN typiskt Maja grej....

Är de av nöje eller för att vara elak?

VARFÖR ska ni vara på mig hela tiden? Varför är jag den som alla verkar ta ut sitt på och ska plåga?

LÅT mig vara! Jag orkar inte mer....

Det var ju bra att ni lyckades förstöra den bra känslan jag hade i kroppen. FITTJÄVLAR!!!!!!

Tåjos!

Även om jag är ledsen och nere och mår dåligt så är de skönt att få besök ibland!
Det är ju faktiskt skönare att vara ledsen med nån, än ensam!
 
Tack för en underbart god middag och trevligt sällskap!
Det uppskattas mer än ni någonsin kommer kunna ana..
 
Puss, M
 
 
 
Aj löv jo tro it al!
 
 
 

Tankar.

Förstår inte folk att människor kan vara sjuka även om det inte syns?
Att människor som är sjuka kanske inte klarar av allt som friska människor klarar? Att vanliga saker kan vara en kamp för sjuka?

Hur fan kan ni vara inskränkta 2012?!

Bubbla eller kalla det korthus!

Vad gör du när korthuset faller då? Eller när din bubbla spricker?
När vartenda litet misslyckande eller oturshändelse känns som världens undergång?
Du tappar nycklarna när du ska låsa upp dörren och livet känns meningslöst helt plötsligt.
 
Inget varar för evigt, tänk på det nästa gång du känner ditt lilla lyckorus!

Hur?

Livet är rätt värdelöst. Det går ju inte ut på nånting annat än att fortplanta sig och jaga lyckan. Sen då? Om man är en av de lyckliga få som hittar lyckan? Ska man bara vänta på att få dö då? 
Jag då? Som är hopplös på relationer och dessutom inte kan få barn? Ska jag bara vänta...?
 
Jag vill inte, och jag vet inte hur mycket jag ska orka heller för den delen.
 
Puss, M
 
 
 
 
 
Jag har tur som iaf har dig Sally, du är det trognaste som finns! 
 

Lucky to?

http://open.spotify.com/track/0IktbUcnAGrvD03AWnz3Q8

Lärt mig min läxa?

Knappast! MEN...
 
Never a mistake, always a lesson...

Jag saknar dig inte.

Jag saknar inte känslan av din hud mot min och jag saknar inte när vi dansa kind mot kind! Jag saknar inte när du följde med mig hem och jag saknar inte när du var min bäste vän! Jag saknar inte dina läppar mot min hals och jag saknar inte när du höll mig hårt i hand! Jag saknar inte dina lugna andetag och jag saknar inte hur fantastikst allting var!
 
Puss, M

Gött fika!

Japp, jag bakar och håller på! Stress är bra de dagar man kliver upp:)
Är du intresserad? Var inte rädd för att kika förbi! Finns mycket fina prylar där:)

Puss, M

Romantic!

När män tar mod till sig så anses det romantiskt, när kvinnor gör det så ses vi som desperata eller galna. Har någon en förklaring på varför?!

Tisdagärveckansvärstadag!

Jag håller fast vid det!

Den här dagen som nu passerat snart (not soon enough!) hade jag mer än gärna sluppit.

Please! Sluta bråka, sluta ring runt och snoka info och SLUTA bete er som 14 åringar..... Jag orkar inte!

PRATA med varann!

Puss, M

Such a waiste..

Hämtar husvagnen på måndag kväll, hon som hyr ut den ska tydligen bort så jag får den gratis några dagar!
Jag behöver komma bort, jag vill komma bort! Fiska, bada, bara vara! Måndag kväll-onsdag kväll...

Törs dock inte åka själv, vill du?

Puss,M

1,5 år eller mer.

December 2010 klippte jag mig sist. Håret är kortare nu än då och slitnare än jag vet inte vad.. Så det är dags nu. Jag tänkte faktiskt försöka våga mig ut bland folk idag och klippa mig. Birsta är ju det ställe som jag känner mig tryggast så det får väl bli där:) Är det någon här som klippt sig på Trudes där? Är det bra? Jag hoppas ni ger dem bra betyg för jag vill inte bli missnöjd! Nästa gång jag klipper mig så hoppas jag att Elin öppnat sin nya salong. Hon har ju slutat på purple för att öppna eget så jag ser fram emot att få komma dit! Puss, M

Semester? Eller vad man nu säger.

Jag har en husvagn, tisdag till torsdag morgon v 30. Och jag vill åka iväg med den. Rensa tankarna. Ställa den i skogen och fiska eller vad som helst. En billig resa! Vill du med? Spontant! Puss, M

Sanning och svek

Det som gör mest ont är att veta hur lite jag måste betyda.

Familjen Addams!

Gomez Addams! SUCH a man.. Kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss Kiss, M

Nitar runt hals!

Och ett hjärta av guld. Utsidan kan visa hård, insidan visar inget annat än fluffiga rosa moln, omtanke och kärlek. Åh Gud så jag älskar dig!!

Nattliga funderingar!

Om ingen skulle orka hjälpa folk som behöver hjälp. Hur skulle du världen se ut? Hur skulle folk ha det. Hur skulle du ha det? Jag tror på att hjälpa människor. Oavsett vad det gäller i rimliga mått! Puss, M

Med nitar av kärlek!

Ska min kärlek till den här skönheten någonsin, NÅGONSIN, sluta växa? Du är mitt allt. Jag älskar dig!

Finns det NÅN?

NÅN som kna hjälpa mig? Min diskmaskin har gått sönder. Världsligt problem, I know. Men jag vill verkligen inte vara utan (helst inte då den i princip är ny och inte alls använd många gånger..)
Kan du nåt om det eller kanske bara kan hjälpa mig att kolla på den så hör av dig! Kommentera här eller dyk upp om du vet var jag bor!!

Puss, M

Så JÄVLA grym!

Oskar Lundin! Du är så grym och jag älskar din musik:)

http://soundcloud.com/threadx/oas-help-me-stand

Handlingar.

Actions speak louder than words. We can apologize over and over, but if the actions don't change, the words become meaningless.

Skulle de va nå de..?

Att vara sån här? Förtjänar man inte bättre?
Äh, stand up girl!

Migrän!

Jag hatar migrän. Det känns som om man hellre dör än uthärdar smärtan! Men när värsta smärtan lagt sig och man bara orkar ligga ner och vänta på att resten av smärtan ska försvinna kommer man på en del; Jag är trött på ord! De kan förvilla... Där har ni min fredag! Här har ni min mening.

Josefine fin fin <3

Fina vänner! Den här låg i en påse på min ruta då jag hämtade bilen. Fina vän! I framtiden kommer lapplisorna bli glada då de kikar på min bil:) Puss, M

Finbesök

Myst med finaste Signe i världen en liten stund ikväll. Vi har badat, sett en stund på film, åkt hiss och tagit en promenad! När hon kom fick hon nybakt paj och vaniljsås och en nybakt macka så jag tror hon har haft det ganska så bra:) Johnny uppskattade iaf pajen! Imorgon bitti är det iväg till sjukhuset igen i vanlig ordning så jag antar att jag ska försöka somna nu så att jag får sova lite iaf... Puss, M

Hoho...? Maja?

Orkar inte tv, orkar inte telefon, kan inte läsa, kan inte se film, vill inte träffa folk. Vart är Maja?

Är det jag? Eller är alla idioter?

Människor har helt enkelt ingen som helst respekt för mig. Jag har blundat för det förut antar jag för det är först nu som jag inser det. "Maja kan du göra det där, kan du öppna, kan du stänga, nej Maja vi ska göra så här" and so on.. Varför är det så? Varför får jag bara vara den tysta i hörnet som ingen vill höra vad hon säger eller vill lyssna på. Vissa gånger försöker jag verkligen slå mig in men jag märker att folk faktiskt tar mig för givet och inte ser mig. Snälla, ge mig tips. Hur gör du? Hur får DU folk att respektera dig? Puss, M Idag har vi firat finaste lilla fina Signe på hennes treårsdag. Fick tyvärr ingen bild men jag ska försöka fixa det:)

Jag önskar det motsatta..

Hur kan det gått så fort? Hur kan det här inte vara igår?

Kär!

Sedan jag var liten! Jag är sååå kär i Tobbe.
Tobbe Trollkarl!

Torsdag?

Det säger dom iaf.. Jag är orolig över mig själv. Någon sorts demens? 
 
Skitsamma.
 
 
Ouss, M
 
 
Jag tänker inte gör mig sårbar.

Jag vet!

Jag antar att jag har massor av skrivande egentligen. Att allt skulle kunna bli massor av rader för er.. Jag orkar bara inte. Jag orkar inte starta datorn och telefonen.

Puss, M

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0