Äckliga unge!

Du har kropp som en 12 åring, dina tänder är förstörda, dina tjejer lämnar dig och du är inget annat än en äcklig liten knarkare! Fattar du inte att du sabbat ditt liv?
Försök inte sabba alla andras också bara fatt du är uttråkad..

Idiot!

Tack bästa päron!

En dag att slappna av, en dag att komma ut och känna att jag kan vara ute för Sally är inte ensam. Jag får vara med bästa Einar och fina vänner och göra det jag älskar mest. Åka jänk, lyssna på musik och måla läpparna! Höstrally, och jag ska vinna!
Ingen stress!

Puss, M

Tack

Jag är ledsen för att jag aldrig hör av mig. Men jag orkar inte och vill inte. Jag är ledsen att jag inte orkar göra så mycket. Men jag blir glad och rörd när ni hör av er, när ni frågar. Även om jag inte alltid orkar vara med.
Så, då var det sagt!

Tack, ni som finns!

Puss, M

Jävla skiiit!

Stress som bygger och som jag inte kan bli av med.. Söv mig!

Mamma<3

När man är nere så umgås man med mamma <3

Lite extra.

Lite allmänt nere och deppig. Det får man vara. Förlåt. Jag ska bättra mig.

Min bästaste finaste Einar (min pojkvän, jag älskar ordet!!) hade ju även namnsdag idag (onsdag) så jag passade på att fira honom när han kom idag. Sandra Normark och jag for och pantade lite och köpte glass, hallon och trocca och myste till det med popcorn och "Jag saknar dig". Och SOM jag gråtit! Vilken film! Jag har hört om den på radio med intervjuer innan den lanserades och velat se den skitlänge men helt glömt att se den.
Det blev en mysig kväll, en supermysig kväll mitt i allt tungt.
Du gör mig lycklig Einar, min pojkvän. Du gör mig lugn när jag får vara i din famn!

Puss, M

Fixade tillochmed håret idag för att få vara lite extra fin för honom, smink åkte på och något annat än bara "klädersomlågframmeochärbekväma" Einar:*

Jag behöver dig.. Nära!

Jag fattar inte varför det känns som om det är något fel. Varför något som inte borde kännas jobbigt faktiskt känns jobbigt....

Finns inte..

Jag känner mig rätt tom och fundersam. Jag vet av 4st vänner/bekanta som dött sedan v 31... Det är 8 veckor sedan!
Vad händer?
Unga fina människor och så min "morbror" för några månader sedan.. Jag vet inte vad jag ska skriva.

Fan så konstigt!

Jag trodde aldrig jag skulle bli kär! Men jag är kär! Riktigt i smeten kär:)

Holy crap vad det känns konstigt, men bra!

Min kärlek är sann, och perfekt. På alla sätt!

Victoria!

Du lämnade ingen mailadress så jag kunde inte svara på kommentaren.. Vad glad jag blir att du frågar! Men jag har redan lovat någon annan:(
Nästa gång:)

Kram

En dag av sorg!

Lilla fina vän! Vi tappade kontakten och det sårar mig så. Jag vet att vi knappt pratade på slutet, att jag tyckte det var både jobbigt och kul att se dig de gånger vi träffades.. Nu är du borta! Och vi ses inte förrän det är min tur. Jag vet att jag saknar dig och att jag alltid kommer göra det. Allt vårat roliga, alla skratt. Jag kommer alltid att minnas dem. Vi ses i Nangijala fina fina Sandra!
R.I.P Törna
<3

Go morgon lördag!

Och där tog han vårat täcke och vände sig om! Tackar tackar...
Jag har legat här sen före 9 och bara myst, lyssnat på regnet, oerhört höga snarkningar, och blivit värmd. Är väldans kallt i bredand må jag säga. En fin kontrast till mitt svettiga sovrum!

Är det så här lördagsmorgnar känns? Man skiter i att telefonen ringer och man skiter i att magen kurrat i timmar, för det är ju mysigt att ligga här och bara vara och lyssna på alla ljud.

God morgon lördag!

Puss, M

Natt nummer tre, jag blir hungrig, han vill spela tvspel. Sov människor!!!!

Tröttskalle

Jag har myst ner mig med två stora koppar te och tagit Sallys kvällskiss (lättare sagt än gjort på de här läskiga kvarteret...) medans Einar har sovit sen middagen.. Såg "Den gröna milen" och somnade till lite jag med men nu är jag vaken sen några timmar och har tänt ljus och mysiga lampor och ser på "Hollywoodfruar" . Å HERREGUD vad jag stör mig på Gunilla!! Man blir ju irriterad för mindre.. Vad lider den människan av? Ja man får ju ett par goda skratt iaf;p
Baby får sova igen de två senaste nätterna och jag ska snart väcka honom så vi kan gå och mysa ner oss i sängen:)

Puss, M

2 timmar på 2 nätter med 2 älskande

Samma sak två nätter i rad, vi lägger oss tidigt då huvudet börjar nicka i soffan men blir pigga och fnittriga så fort vi hamnat i säng.. Vid halv 1-1 ledsnar vi och går upp och ser film utan att somna. Vid 4 slår vi igen ögonen och 4.50 ringer klockan och det är dags att kliva upp och starta dagen. Go morgon dag nummer två!

Ikväll blir det sova kl 7!

Puss, M

Ta oss till Grekland och avslappning!

Kär och galen

I världens (ja världens!!) bästa människa!

A man

Sova?

Neeee. Varför då? När man kan vara uppe hela natten. Suck!
Kom inte hit och väck mig imorrn är ni söta.

Zzzzzzz......

Du får och tar

Du får allt du vill ha och tar gladeligen emot. Tappar sedan allt och kommer till mig för att sedan få nytt. Som varje gång. Som alla andra. Du får allt du inte vill ha.

Jag har ledsnat på er och dig!

Puss, M

Förtvivlan

Förtvivlan är allt jag kan känna när jag ser och hör hur folk beter sig.. Fy faan för människor som er. Vidrigt!

Einar<3

Spenderade hela gårdagsnatten med en pipig Sally (hon piper vanligtvis aldrig över smärta), morgonen blev sämre efter en promenad och hon vägrade till slut att stödja på benet. Jag fick åka in akut och vi fick träffa en läkare som gav oss tratt, salva och smärtstillande piller. Så nu klarar vi oss över helgen (viloläge på) och ska ses igen på måndag. Tack bästa Ewe för att du hjälper mig ekonomiskt med detta och för att du följde med:)
Mammas lilla trattmongo, mitt hjärta utanför kroppen<3

Soffan, vän eller fiende?

Somnade såklart på soffan en stund. Vilket resulterar i en sömnlös natt... Jag har iaf Einar vaken med mig. Inget har oss itu.
Ses om några timmar lördag!

Puss, M

Fredagsmys!

Olw och Sandra. Pizza, dansband och Simpsons. Nu är det fredagsmys!

Puss, M

Vem trodde...

Einar Granqvist

En dag ute

Spenderas med mamma och jons tre barn. Underbara gulliga ungar! Jag är verkligen berikad med underbar släkt och familj..

Som vanligt spenderas resten av dagen här... Jagärlesspåsjukhusochsjukhusmiljö!

Puss, M

Värdelöst.

Jag försöker, hoppas och tror. Men de som säger att ålderskillnad (mognad i mina ögon) inte spelar någon roll vet inte vad de pratar om. Punkt.
Jag ska ta tag i det jag har och jobba med det ist.

Puss, M

Det där med sömn.

Är väl överskattat? Somnade efter 5 och klockan 7 (!!) kommer det ett monster med motor som sprutar något som luktar aceton över hela huset. Ibland önskar jag att jag inte bodde på botten. Men jag antar att fördelarna väger upp nackdelarna..? Piip piip piip, jag kommer ligga här hela dan!

Maskinjävel!!

Kärlek vid första ögonkastet!

Jag trodde faktiskt att jag skulle få nöja mig med sjaskiga, taskiga och äckliga killar i resten av mitt liv.. Att jag aldrig skulle få något riktigt förhållande. Varför sa ingen att Einar fanns?

Du är underbar på alla sätt och vis och du är såå viktig för mig efter så kort tid. Det måste vara ett mirakel!

Einar Granqvist 2012-07-29

Weekend ends, monday comes.

Du.

Falsk trygghet

Det här var inte vad jag ville ha.. Inte vad jag trodde jag skulle få.
Jag vill ha stabilitet och trygghet!

Fan.

Svensson<3

Tärdskalle!

Ja men då har vi anlänt till sjukhuset efter en frukost på IKEA. Nu ska jag vänta här i två timmar innan jag får åka hem en timme och lämna mormor för att sedan återvända och sitta ytterligare några timmar.. Tur att man inte dör av att vänta, somnar kanske, men dör inte. Och är jag på väg att dö så är det av trötthet. Men jag antar att jag iaf är på rätt plats då;p

Skitfredag. Är så glad att jag får vara lite med mormor som förgyller mitt liv:) <3

Puss, M

Å mor åt gröt!

Far åt helvete dagjävel!!!!!

Hör man inte av sig om man inte kommer...?

Varför är vissa (i synnerhet killar!!) så dumma i huvudet. Ska det vara så svårt med lite vett och etikett?

Jag har verkligen inte sovit nånting inatt och kan såklart inte somna nu heller. Ska upp om en timme och åka på sjukhuset... Blir ett jävla rännande där (inget ovanligt) idag då jag ska dit med mormor också.
Jag hoppas ni andra får en skön fredag iaf. Min är nog förstörd nu..

Puss, M


Vänskap i sitt esse! (""v"")

Du förstörde!

Ja, det gjorde du. Du förstörde inte bara allt utom även den bästa av filmer!
Du är min "Daniel Cleaver"
Och jag är så glad att jag träffat "Mark Darcy"!!!

Och mamma, du kommer aldrig lista ut vad jag pratar om. Sluta ring och fråga, annars blir det lösen!

Sömn och så...

Jag somnade två, vaknade före fyra och kan inte somna om. Så ser mina nätter ut. Jag testade ta en promenad men det hjälpte inte, jag testade ringa ett samtal och prata av mig så mörkräddheten skulle lägga sig, jag har testat blunda och försöka slappna av, men inget av det hjälper. Nu är det ljust och folk börjar kliva upp. Men jag kan ute kliva upp efter två timmar, någon timme till behövs!

Ja ja, nu förstår ni kanske varför jag är så tankspridd. Jag sover aldrig. Kroppen vill inte mer nu. Jag vill inte mer nu.

Puss, M

Jag måste hamnat i en fantasi!

Heartless

Kärlek på bild!

Fuck off!

Those who are heartless once cared too much

FUCK YOU 4EVER!

Fan...

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0