Ensam, alone, solus.

Förtvivlan. Är det en känsla eller ett tillstånd?

Folk kan känna det en period efter en förlust.
Då är det väl en känsla? Men kan det vara ett tillstånd OCKSÅ?

Tips, råd och hjälp.

Något som har slagit mig är att folk verkar tro att de får lägga sig i andras liv hur mycket de vill om den personen bara bett om ett enda råd någon gång.
Kan inte folk hålla sina små råd och tips för sig själva?
Det är jättegulligt att folk ställer upp när man ber om hjälp. Men resten av tiden kanske folk kan få leva sina egna liv utan allas åsikter, tips och råd.
Självklart kan man tycka mycket om hur andra lever sina liv. Men håll det för er själva!
Livet kan levas på miljarder olika sätt.

Och snälla förstå, att när barnen växer upp, måste man skaffa ett eget liv. Något att lägga sin kraft och sitt fokus på. Låt dem ta sin tid att lista ut hur de vill leva sitt liv. Låt dem göra det som du helst ser att de avstår ifrån. Låt fem välja om och om igen bland dessa miljarder livsstilar.
Låt dem be om råd, tips och hjälp innan du lägger dig i.

Tack!

Ingen fullmåne heller längre..

Men ändå sömnlös längre än vanligt.. Vid den här tiden brukar jag somna om ungefär.. Men idag verkar det helt enkelt inte bara gå. Jag känner mig trött och helt död då jag inte sovit riktigt och vaknat minst varje halvtimme innan mina vakna timmar börjat. Men ändå somnar jag inte..

För er som inte förstår så har jag lite problem med sömnen. Somnar på kvällen och sover allt mellan 1-3 timmar. Ligger sedan vaken 3-5 timmar innan jag däckar i cirkus 2-3 timmar igen.

Puss, M

Kärlek at it's best

Dream no 2

Jag vill åka och se "Lake Hillier" i Australien!

Amazing!

Snuttan

Socker <3
Selma <3
Saasoo
Sarafina
Snooza <3
Siri
Saga
Sussa
Sweetie
Siljan <3
Smilla
Syster
Salma
Selda <3
 
 
 

Family.

Familjen är allt!
Och det finns ingen större sorg än att förlora den sägs det.
Att få orden: "din mamma har cancer" och "du kan nog inte få barn" var nära nog för mig. Hur kommer man förbi den sorgen?

En tid i livet!

Jag ser allting genom ett ganska negativt filter just nu. Och de ljusa stunderna när filtret är borta så blir ja så jävla ledsen när jag måste ha negativa människor med negativa meningar om allt jag försöker göra.
En stor anledning att det gör mig så jävla ledsen är för att jag gör verkligen precis allt för er! Allt jag planerar, funderar på och säger är för eran skull.
Inte så hälsosamt. Men sån är jag!
Och kan jag inte bara få vara positiv de här ljusa stunderna och få vara glad och planera? Kan ni inte stå ut med en dag på spa eller en dag i backen?
Jag ber er inte offra en arm eller sälja er själ till djävulen!

Jag är bara så jävla ledsen..

Hundvakt

Idag har jag, Sally och Einar varit hundvakt åt lillSally. Vi for till kvarsätt och tog ut Isa och lät henne och min Sally springa fritt och även hälsa på kalvarna. Lyckliga hundar. Lilla Sally var mest fascinerad av alla rörelser och satt still i min famn och myste.

När Einar kommer hem igen så ska vi försöka komma på någon middags mat och dra på birsta för att införskaffa det och kanske en fönsterlampa. Blir tokig på att vara utan..

Jag älskar Ica Maxi. Att röra sig där de dagar och tider då det är minst folk ger mig en återblick av livet. Att gå ensam? No no! Familjen är det viktigaste jag har! (Och där ingår Einar)

Puss, M

Jag får inte NOG av kalvarna! Inte av korna heller. Älskar när de suger på mina fingrar:')

Så frustrerad!

Fullmåne!!!! Gå ner så jag får sova:(

Att lära sig .

Mortem saepe peto.

Bilden på förra inlägget.

Är från torsdag kväll. Nu är det fredag kväll. Jag ser inte alls lika ut.

Dag 2.

Ja. Vad mer ska man säga?

Det började bättre...

Idag har jag tänkt mycket. På vad som är viktigt. För mig, just nu. Förutom hälsa, hygien och allt annat självklart! Det började med att jag pratade med Jossan och det fick mig att inse att jag behöver människor. Jag behöver mina vänner. Jag har saknat dig! Sen satte jag mig i bilen. Slog på någon annan radiokanal än P3.. Och där kom "Titanium - Sia" och då poppar Anne upp i huvudet. Som jag behöver dig! Du är som min röst och min värme.. Den enda jag kan ta närhet från och den som talar mina ord! Direkt efter kom "Bed of roses - Bon Jovi" och Micke, min kära Micke. Jag är så ledsen över att vi aldrig ses längre! Jag träffar ingen, men dig känns mest påtagligt. Vi satt nästan ihop! Och du gjorde sånt avtryck och intryck i mitt liv! Så för eran skull ska jag nu ta tag i en annan viktig sak för mig, att se fräsch ut och känna mig annat än äcklig (för MIG är det en viktig sak att känna mig "fin"!), och fara och träffa söta, rara, fina och framförallt snälla Anna! Som jag också saknar!

Det där skrev jag för någon timme sen. 1 kanske 2. Max 2. Men nu sitter jag här. Tårarna sprutar och jag känner mig så sänkt och värdelös... Ångesten över att måsta ut och faktiskt träffa folk idag skrämmer mig och jag vet inte hur jag ska våga.

 

Puss, M

 

Vintern 05-06

HUR kan det gå så fort?

 

Gnäll å gnäll å gnäll. Jag hör inget annat!

Men om man mestadels känner så då?
Jag är så less på att ständigt ha magkatarr eller magsår så det finns inte. Läkarna försöker hjälpa mig men det verkar inte gå. Medicinerna jag äter hjälper ju självfallet mitt illamående och katarren på traven. Tabletter ÄR inte bra för magen. Och jag är bara jävligt lyckligt lottad som har en mage av stål!
Den enda större skada som hänt är väl att jag blivit laktosintollerant. Och det finns många mer som fått värre skador!

Men detta ständiga illamående! Hur står jag ut? Jag vet inte. Men vad ska man göra? All matlust försvinner med detta illamående och det innebär att vikten ökar för att man äter dels vid udda tider och dels med väldigt olika mellanrum.


Jag har iaf en fantastisk kille som står ut med mig. Att ha en flickvän som aldrig vill äta och aldrig är sugen på någon mat ÄR INTE lätt. Att hon dessutom mår dåligt hela tiden är något jobbigt. Och att hon alltid ser nere ut pga är heller inte lätt.

Men i lördags så fick det vara nog! Jag tog på mitt nya halsband, min nya ögonskugga och låste in mig på toa. Jag hade bestämde mig för att slita min älskade från hans älskade (tvspelet) så vi kunde ha en mysig kväll på tuman hand där bland katter, hundar och tvspel.
Vad jag fick? Jurassic Park (trots att Dirty dancing sändes på tvn.......) i skilda delar av det lilla lilla rummet. Aja. Bättre än skilda rum!
(Och självklart tjatade jag till mig en axel att luta mig mot där i den lilla lilla 80s sängen efter bara 5 minuter av filmen.. Tihi!)

Puss, Illamående M

Baby ska sova hos sin mamma även ikväll då de ska stuva om i förrådet imorgon bitti innan hans jobb. Så han målade ner sin kärlek på min hand innan han lämnade mig idag. Min älskade prins, min räddare!

I dvala

Däckad, trött, somnar av och till.
Och när jag somnar så vaknar jag och känner mig pigg. Skit!

Spenderar iaf helgen med att vara kattvakt. Tre stycken gofisar! Älskar att rå om dem. Det är inte alls samma sak som när man hälsar på.

Puss, M

Vad tycker ni? Att ha två såna här under filten ser väl inte heeeelt fel ut?

StinaFina och SnyggGunnar

Ikväll har Stina varit här några timmar. Hon har busat järnet med Sally och målat fina teckningar till mig:)
Även om jag undviker besök av alla former och drar mig för att ha folk här så njuter jag faktiskt när de väl kommer in. Stina är så avslappnad, glad och lydig. Och hon leker så bra med Sally. Det gör att Sally älskar henne:) Hon lägger huvudet i knät på Stina och myser sig in medans Stina målar och hon leker varsamt med henne medans de har dragkamp, kurragömma och när Sally springer efter henne när Stina vill ha jagis.

Jag blev lite nere när det blev dags för henne att gå hem. Samtidigt kändes det lättat att få krypa upp i mitt hörn igen. Stillsamt, tyst och lugnt.
Men så knackar det försiktigt på igen. Jag var helt säker på att Stina glömt någon viktig sak, men det var Gunnar. Som lämnade SoA filmerna till mig åt min bror och Maja. Så nu ska jag ta upp följden på det igen:) Gunnar och jag surrade en stund och han blev, liksom Stina, förälskad i Einars cykel som står i hallen.

Älskade ungar! Ni förgyller mitt liv.

Puss, M

Stina tyckte jag var knäpp som trodde det var tisdag idag... Så:

Children of...?

Barn är meningen med livet. Alla arter finns för att föröka sig.
Och jag vill inget hellre. Inte än. Inte nu. Men senare, då jag gjort allt jag vill göra ensam, då vill jag ha. En hel drös!

Men min läkare har sedan första dagen jag träffade honom sagt att för mig blir inga barn. Iaf inte så länge forskningen inte går framåt. Och jag håller alla mina tummar, alla mina tår och ber till något eller någon som kan se till att jag också blir berikad med livets mening.

Barn<3

Puss, M

Mitt barn, mitt allt, mitt liv!

Något som aldrig aldrig förr hänt!

Du är den första jag älskar, den första jag tåras i ögonen av att titta på, bara fatt jag är så jävla kär och älskar dig så humlans mycket!
Du är en speciell människa. Min egna fina speciella pojkvän!

Oh my GOD!

Jag är så jävla avundsjuk!

Här har jag något jag kan drömma om....

Drömmar

Drömmar är något som bag aldrig haft. Aldrig drömt om något speciellt yrke, resa, pengar eller vad nu folk drömmer om. För mig har allt fokus gått till att få folk att tycka om mig!

Men nu har jag en dröm. Jag vill kunna umgås med er, utan att kritiseras, att få tips eller att det ska tjatas på allt som måste göras.

Jag vet själv att jag tagit efter vissa av dessa dåliga sidor. Jag är fruktansvärt duktig på att tjata på allt som måste göras här hemma och runt om. Jag kommer heller inte kunna sluta med det så länge alla runt om mig fortsätter med detta. Och jag vet också att vanor är svåra att bryta. Så nu ber jag er. Försök! Försök om och om igen att sluta tjata, sluta kritisera och sluta ge tips jämt. Ibland måste man kunna bara umgås. Göra saker tillsammans som inte innebär tjat!

Johnny Eliasson

Näste på att lura in mig i nåt tok:p
Fattar ingenting! Men utmana Frokenmmm är ni snäll:)

Inte så tokigt!

Jag gillar!
U
T
M
A
N
A

M
I
G
!

Jävla onge!

Elsa lurar in mig i alla möjliga spel..
Adda moi!

Mitt val, mitt liv.

Varför?!

Blogg.se Appen är värdelös! Jag kan inte svara på kommentarer och jag kan inte läsa de bloggar som de gör reklam för på förstasidan!
Gahhhhh!!!!!

Ilandsproblem. U gotta luv them! :*

Mitt allt, mitt liv, min luv!

"Va i, ni är överallt! Vad ÄR ni?!"

Korna är mer intressant nu efter några möten. Här är de stora kalvarna. Något mindre än de fullt stora, men fortfarande läskiga! De var däremot riktigt intresserade av henne. Nosade efter henne och smakade lite. Hund var riktigt roligt! Helst när hon var så rädd för dem;p

Puss, S & M

Lördag

Att träffa folk har bara blivit värre. Jag tycker att fyllon skrämmer mig och visst, var lulliga, var berusade, men var för fan inte full!
Jag spenderar nästan all min tid hemma, men har lovat någon att det ska ändras. Så, nu försöker jag gå ut en del på ställen som inte är min trygga plats. Tex, hälsa på folk där jag inte känner alla eller ens varit förut, gå på ställen som inte känns "hemma" (Ica maxi, Coop birsta, birsta city) så jag följer nu ofta med och handlar och då åker vi till andra affärer, vi spenderar mer tid hos folk där jag ändå kan känna mig lite trygg. Som igår, då var vi först hos Einars pappa och lekte med hundarna och pussades med korna som jag älskar, sedan for vi och spelade tvspel och åt middag hos hans mamma hela kvällen tills vi avslutade med något värre, vi for till Einars kompis och drack kaffe. Jag har aldrig varit där förut och känner dem inte direkt bra. Jag var nervös men bestämd. Vi var bara där en stund, så det kändes bra ändå och jag kunde känna mig stolt:)
Min tjurighet kommer ta mig långt! Långt förbi alla ångest och mindervärdeskomplex!

Nu har jag öppnar mig! Det behövs. Kanske inte såhär öppet, men då jag har ett humm om vilka som läser så gör deg inget. Fast egentligen gör det väl inget ändå. Alla människor har spöken i garderoben! Jag vågad bara öppna min. Och jag tänker fortsätta prata om det, tills spökena flyttat!

Ha en skön lördag fina ni:)
Och tack för att nu följer mig!

Puss, M

Nu så.

Har varit måttligt less på att vara sjuk men igår kände jag mig pigg och följde med mamma och pappa för att handla efter vi varit hos veterinären. Vi var borta ett bra tag och det kändes bra att komma ut. Enda gången jag faktiskt kommer ut är ju när jag får följa med någon jag känner mig trygg med till en plats jag känner till väl. 
Sedan for vi till syster min (som bara bor i mitt grannhus) och fikade underbart god paj! Jag älskar att träffa min familj.
 
Men idag känner jag mig sämre igen. Så jag har kurerat mig i den mån det går i det här vädret. Det blåser småspik ute och min lillfjant är ju extra kissnödig nu på allt vatten hon dricker pga medicinen. Och hon är riktigt pigg igen vilket innebär lek och lite längre promenader. 
 
Imorgon hoppas jag iaf på att få vara frisk. Kanske spelar det ingen roll egentligen då jag ändå inte gör annat än ligger hemma. Men det är skönt att slippa känna snoret rinna och huvudet bulta. Och som jag hatar att frysa!!! 
 
Ha en fin helg mina fina läsare:)
 
Puss, M

Rättvik 2012

Kilander hittade en förbipasserande dam och herre och passade på att bjuda upp damen. Vi hade ju ändå musik och allt där på parkeringen. Gubben blev lycklig och fick bråttom upp med kameran.
Kan inte låta bli att längta till 2013!

IGEN

Än en gång död av ny medicin. Sockerdricka i alla muskler och konstant trött, mer än trött. Ljuvligt...
Jag som hade så mycket energi och ork sedan innan menar jag!

Puss, M

Typiskt media!

Att förstöra ett så bra program med så många värdelösa medverkande?!
Blääää!

Igen

Äntligen hittat en vän i lite större storlek som hon kan springa lös och busa med:')

Aldrig ditt fel!

Om någon gör dig ledsen så är det aldrig ditt fel. Och även om saken är ett missförstånd eller om det var menat på ett annat sätt så är det inte ditt fel! Ibland får man helt enkelt be om ursäkt för något som kanske inte man menade eller som inte är ens fel. För att göra någon ledsen, är fel!

Puss, M

Signes första åk utan hjälp!

Skulle skickas den 30e.... Skitinternet!

Nya älsklingar igår:) Och lyckades ändå komma tvåa på bowlingen!
Aldrig haft så här långa förr. Men är de nyår, så är det nyår;D

Nu är vi iaf äntligen på väg till Hemavan men såklart så måste man få några problem på vägen. Några är:
1. Tog en Serroquel igår, lite för sent, så nu är jag död idag!
2. För lite kylarvätska! Nu måste vi tappa ur lite på macken i Sollefteå där det är kö...
3. Hittar inte mina handskar.
4. Väldigt lite pengar efter alla vet besök.
5. Halt så inåt helvete säger dom.

Men på väg är vi och jag behövde det här. VI behövde det här! Och ingen är lyckligare än jag:) Jag har en fantastiskt familj som gjorde detta möjligt för oss!

Puss, M

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0