Det var då fan!

Förstår inte folk bättre 2013? Sjukdomar som inte syns finns inte. Är det så?

Jag har iaf lyckats ta mig iväg till Rättvik eftersom jag ändå redan hade betalt både plats och vagn (går inte få tillbaka pengarna) och fick även med mig lite folk som kan betala lite för att få bo i min vagn så att jag har något att leva på där nere. Detta betyder INTE att jag fått pengar eller inte är sjuk.
Måste fortfarande sälja bilen för att kunna betala lite skulder.
Sen så behöver jag den här veckan. Varje dag är en kamp för mig och jag har livslust som är lika med noll, zero, niet!
Här nere kan man bara få vara ifred med sina tankar. Utan mobil, människor, pengar och ett hem i kaos. Man slipper de påfrestningarna och kan vara bland glada människor som inte betyder nåt för mig och vackra bilar..
Allt detta tillsammans med min älskade och min bästa vän.

Rättvik, jag behöver dig!

Min namnsdag.

Ett skal och lite smått och gott från affären firades jag med. Vardagslyx<3
En vecka sen jag försökte lägga in det... Gah!

Sömnlös

Vrider och vänder och benen flyger upp och ner, upp och ner. Hela kroppen har myrkrypningar som gör att jag inte kan ligga still. Jag känner mig trött.. Men ögonen är uppspärrade. Vad är det för fel på mig? Det är ju inte ens fullmåne än...

Åh ad underbart

Nää skjut mig.. Tagit sömntablett inatt vid 4. Hade fortfarande inte somnat kring halv 6.... Så då tog jag en till. Tänkte ifall se var når fel på pillren!
Men kan man sova? Nä...

Suck 😓

Klänning

Har ju några klänningar med öppen rygg... Men kan inte använda dem för jag HATAR att visa bhn. Har letat en sån här utan resultat då de är så JÄVLA dyra! Nu finns det en billig. Men då har jag såklart minus på kontot.
Blä!

Konstant rädsla

Jag har vuxit upp med en konstant rädsla att allt ska rasa samman..
Det gör att jag vill kontrollera allt. Men det kan man inte. Så jag vill tacka er som låter mig kontrollera lite. Ni får mig att känna lite säkerhet. Tack!

Inte ens sömntablett

Vaknar ändå... Varje jävla natt!!!!! La mig ju just:(

22 nånting tog jag den, det tid skitlång tid att få den att verka. Nu vaknade jag för en stund sen igen och lyssnar på åskan och regnet...

Mm...

Idag skickade Jossans möbelhandlare med mig en antik gungstol.. Han tyckte den skulle passa hos mig och tyckte att jag skulle betala när jag kunde.. Var fan får man 200:- ifrån bara sådär? Och trälim så jag kan använda den... Suck.

Och vattenledningen genar i hörnet vid kylen och frysen. Så de går inte in. Och jag behöver en såg så jag kan såga av sockeln som är för lång... Pust.

Skitliv!

Ja fy fan...

Vilket helvete. Sally är inlagd men de kan inte operera henne då de inte vill belasta hennes onda rygg... Sååå nu står jag kanske inför en resa ner till Uppsala på söndag kväll/måndag morgon. Där har de fler resurser och kan tömma hennes mage och fixa hennes rygg.
Det blev ingen sömn. Einar sussar sedan 1 timme i baksätet men vi måste snart åka och få i oss någon mat (utan pengar...) så han lär också gå på sparlågan idag. Jag kommer verkligen aldrig kunna förklara hur glad jag är för honom! Tänk att måsta göra denna resa själv? Usch!
Men han jobbar till veckan, så Uppsala ser jag fortfarande ut att måsta möta ensam. Hur jag nu ska klara det....
Gah! Bli frisk nu älskling! Upp och spring, spy ut det du har i magen....
Jag kan inte leva utan dig och dina buff..

Skulle in igår... Sedan igår kväll är jag hemma i Sundsvall. Sally är kvar där uppe. Jag vill också vara där!! Jag bryter samman gång på gång på gång och kan inte kontrollera mig. Snälla Sally, låt det inte vara en tumör i ryggen! Jag älskar dig så! För mycket! Jag KAN inte leva utan dig!!!! Jag ber för dig..

Att inte gå med på...

Jag vet att jag inte kan sova i bilar. Jag minns det sen sist då jag var i Umeå med Tomas och Macon för 9 år sen.
Men ska det vara helt jävla omöjligt att somna?!
Jag är så trött, har bäddat ner mig skönt i skogen och har slagit ihjäl alla mygg här inne.. Men somna verkar rent av omöjligt.
Hur ska jag orka? Knappt sovit alls senaste nätterna..

Vill vinna på lotto nuuuuu!

Snälla! Jag ber till Gud...

Om du bara kunde förstå vad du betyder för mig! Om du bara kunde förstå hur viktig du är... Förstår du att jag lever för dig? Att jag gör allt för dig och att jag tänker på dig JÄMT?!

Du är mitt allt.

https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51df2e12e087c37022f255c2.jpg" class="image">

Åhhhhh!

Inget kök och en hund som inte gillar när det är kvavt.. Piggare idag men vi fick tjura på flera minuter för att få henne att kliva upp. Nu är ju inte Sally någon morgonhund.. Men va fan! Ska man behöva muta med grisöron? Iof, det har ALLTID varit bökigt att få upp henne på morgonen.
Nj står hon iaf äntligen och hinkar i sig vatten och jag har varit ut med henne någon sväng i natt också. Mammas lilla tant. Artros ÄR inge kul!
Idag blir det två lite längre promenader i långsam takt och många små. Samt att vi ska gå ut på många små.
Jag är helt säker på att denna äckliga kvava värme har gjort henne uttorkad! Vanligtvis dricker hon ca 3-4 L vatten om dagen (soliga dagar ännu mer)
Igår drack hon knappt alls.

Nä, nu ska jag sova lite mer så jag orkar med en Ikea frukost med Jossan!
Ska äntligen försöka handla lite saker till köket idag.
Sofie ringde förut (nä jag har inte sovit inatt så det känns som förut även om det var igår) och berättade att de är på en liten semester och kommer inte förrän på lördag. Så nu fick jag ju lite tid att ordna allt. Men jag måste ju koppla in vatten innan dess så jag ska idag köpa kopplingar till kranen och en mojäng att göra hål i diskbänken med så att jag kan sätta dit kranen. Börjar bli less på att springa in i badrummet. Och jag vill inte diska i badrummet så jag fick ta all disk till syrran igår och låna diskmaskinen. Måste sett lite kul ut när man kom med ton med disk i bilen och sprang in där. Helst när man några timmar senare gjorde samma sak..
Och alla vet ju att jag bor typ 150 m bort ..

Gnäll gnäll gnäll!

Men jag känner mig sååå less på folk och fä.
Jag försöker att inte låsa in mig igen. Men det är svårt... Riktigt svårt!

Onsdag... Och lite tisdag

Varit på bilbingo nu ikväll... Varit en siffra ifrån vinst mest hela tiden!
Så jävla trist då jag verkligen behöver pengar!

Imorgon ska jag ha trollat fram: koppling till kranen så jag kan få vatten, borr till diskhon så vi kan sätta dit kranen, täckskivor till nederskåp, överskåp & skafferi, ordnat sladd till spisen så vi kan koppla in den!
Tills imorgon alltså!
HUR?!
Kan nån kasta pengarna på mig tack...?

Och inom några dagar, kakel.. Sen kommer ju allt småfix med el och belysning men det får fan i mig vänta!

Jaaaaa jag tjatar om det här! Men fattar ni vad det gnager på mig?! Och fattar ni att det är drygt utan spis, ugn och vatten? Gaaaah!

Kunde jag inte fått vinna några tusenlappar då :c

😭

Och ja, jag kommer vara grön på Signes kalas imorgon för det går inte ens bort med nagellacksborttagning!!!

Trött

Japp, i vanlig ordning.
Och lite less på köket.. Måste ha en elektriker till spis och ugn, skaffa pengar, ordna en gigantisk glipa, köpa lister under skåpen, fixa el och belysning samt kakel INNAN fukt tränger in mellan bänkskiva och vägg (jaa, det är en glipa där med...)
Suck!
Jävla gammelhus! Tur jag älskar dig.

Och mammas lilltuss. Varit utan henne i två dagar nu då jag fått haft barnen medans Johan jobbar på mitt kök. Idag följde hon efter mig ut till bilen trots att hon inte ens skulle med. Tur jag upptäckte henne! Annars går hon ju aldrig av gården utan lov...

Jag försökte halva natten igår att få in det här inlägget... Jävla app! Funka!

En söndags natt

När man är riktigt trött, lite ledsen och väldigt oförberedd, då är det fantastiskt att se en sån här bil på sin parkering!

Vill ni gissa vems?

Åhhhhh<3

Jag vill ha!

Två

Två ynka till helger hemma och sen får jag äntligen släppa allt och bara vara!
Rättvik<3❤

Listan med kloka ord tar aldrig slut..

Så sant.

Trött och hängöga

Grus i ögonen och vaknar till så fort jag somnat. Åhhh:(

Att leva ensam

Mitt liv är i katastrof och min andra hälft är nere i Västerås. Hur tar jag mig igenom det här?
Och varför trampar alla på mig?

2012-07-29

Tiden går så fort, och samtidigt känns det som om du alltid funnits i mitt liv..

Alla ord

Ilskan är allt jag har. Allt som ger mig luft.

Nää

Jag orkar inget mer. Det har tagit stopp.... Jag orkar inte ta hand om mig själv och jag orkar inte ta hand om hemmet, Sally eller livet överhuvudtaget.
Tjurigheten tar mig ingenstans just nu.

Jag är lämnad åt mig, åt mitt öde.

Kram/ Föralltid ensam.

Jag kan inte

Jag kan bli utnyttjad.. Det är allt jag kan.
Allt jag är.

Stärkande tår

Nä, ingen tår. Men ord!
Ta ingen skit! Stå på dig för det som känns rätt. Ingen har rätten att såra dig. Vare sig de förstår det eller inte...

Idioter

Hur fan vore det om folk kunde bry sig om mig? Nä, tvinga hit mig när jag egentligen har massor att göra hemma och dessutom vill hjälpa Jossan som för en gångs skull är ledig och åk och bada själv!!!! Jävla idioter. Nåt annat har jag inte att säga!

Livet kan dra åt skogen!

"Är du med barn?" var det första jag fick höra när jag kom innanför dörren. :'(
Jag orkar inte med!

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0