Hosta, lampor, utslag och torkare

Aldrig kan det vara lugnt. Nä, igår upptäckte jag riktigt hemska utslag på insidan låren.
Idag har jag haft en sån hosta att jag var säker på att lungorna skulle komma upp vilken sekund son helst. Sen upptäckte jag att min torkare på bilen är paj och soppan i den var slut och jag har 14:- på kontot (vet även inte heller när det kommer några nya...)
Sen tändes motorlampan. Vad förföljs jag av för otursmoln?!
Någon tittar definitivt ner på mig och har jävligt kul!

Ikväll sitter jag ensam hemma med tända ljus och känner mig allmänt värdelös och ensam.

Negativt och öppet, precis som JAG behöver ha det och det är trots allt mitt liv, min blogg och i slutändan mitt val!

FU världen.

Påsken är här i år igen

Ja, det är väl också en grej man kan lita på att den finns kvar.
Eller nä, regeringen tar väl bort den också snart...

Dagen bästa var iaf att få gå på middag hos syrran med min älskade. Kanske tillochmed veckans bästa...? Mysigt är det iaf. Spelar ingen större roll vad man äter. Men att få hänga lite hos familjen med honom är bland det bästa jag vet..
Fast idag var det god mat. Åt mer än jag gjort på jagvetintehurlänge!
Pasta pesto och så kunde man ta både räkor och kyckling. Nom nom nom!
Paltkoma än, fast det är några timmar sedan jag åt.. Nu ligger jag ensam hemma i sängen igen och hoppas på att få somna inatt.. Sov inget igår natt men fick 2 timmar på förmiddagen idag så jag hoppas verkligen att jag kan få somna i natt! Vill inte sova på dagarna!
Men ibland så måste man. Man slocknar hur man än gör på vissa av mina tabletter.. Skulle nog kunna somna under ett bungy jump om det vore sig till!

Nä, kanske man ska försöka komma ner i varv och kela med min lilla älsklings gris.
Min bebis.
Mitt allt.
Mitt liv.

Jag älskar dig mer än livet själv!

Blod

Blodet verkar lugnat sig men någon sömn får jag inte. Varför kan jag inte få mina 4 stackars ynka timmar. Är det att be om för mycket?

:c

Tv och nötter

Har fortfarande inte somnat. Är det ens nån idé att försöka?
Är fortfarande klarvaken men samtidigt helt slut i både huvud och kropp..
Nyss hämtat lite nötter (tog bara typ 10 st och tog en allergitablett också) och har ringt pojkvännen som jobbar natt och pratat om allt från trasiga truckar till filmer på youtube.. Men inget gör mig trött!

Jag är bara trött i kropp och själ.

Fullmåne OCH tisdag..

Tisdag är veckans värsta dag, sjukhusbesök, ensamhet och en gigantisk fullmåne..

Som bäddat för att inte kunna somna!

Fan för livet. Jag säger upp mig.

Vanor

Vad har du för vanor. Dessa är mina!

Sjukhuset

Så fick jag ett rum, efter att fått vänta typ, hmm, 1,5 minut kanske.
Tydligen akutare än jag trodde.
Åhhh vad jag är less på sjukhus! Känns som jag bor här:(

Jag önskar jag kunde överföra känslan

Om jag bara på nåt sätt kunde få dig att förstå hur mycket jag älskar dig, och hur svårt det är att gå från att leva ensam i över 23 år till att leva med någon man är såååå rädd om.
Det är verkligen svårt. Och alla vill tycka så mycket! Alla vill vara med känns det som, tycka och tänka och komma med tips..

Einar Granqvist <3 ❤

Bara så less

Att måsta känna mig ensam när jag inte borde..
Att sova ensam när jag inte borde behöva.

Fy fan...

DU kommer se till att han slutar ensam och ångestfylld!
Fy fan. Patetisk!

Fy faan

Jag drömmer äckligt läbbiga drömmar!
Vaknar upp och har panik, gråter och skriker. Döda djur! Överallt. Mina döda djur. Drunknade katter och andra små varelser. Jag dör! Fy fan va hemsk' hur ska jag våga försöka somna om än en gång?

Att bara vara jag är inte min grej..

Som nu

True love

Kärlek ska vårdas. Ömt!

If you found someone you love, and want to live with him/her, so do not give up. Life comes with trials and it will shake. But love is not on a conveyor belt. Some may never experience it. Take care of eachother!

Kul skämt va.

Ringer och väcker mig. Ha.

Nä men allvarligt. Låt mig somna! Nu!

Killar

En kille sa och gjorde opassande saker ikväll. Jag gav honom en rak vänster på näsbenet och röck honom i håret och knäade honom. Jag hoppas att snorungen lärde sig en läxa och att min familj inte ringer och väcker mig imorrn!

Vissa nätter är det bara så tröttsamt.

Men tydligen inte tröttsamt på rätt sätt. För jag är vaken. Som vanligt. Som varje natt. Det gör mig så jävla ledsen att inte kunna sova och jag är så less på att gå omkring som en vandrande Zombie!

Lita på

Det känns som att den enda tröst jag har, och det enda jag kan lita på att det finns kvar imorgon, är sjukdomen. Vilken jävla tröst!

Morgonrocken och soffan

Jag orkar inte resa mig. Orkar inte klä på mig.. Orkar inte göra något åt röran som är här hemma. Och jag saknar Einar och vill bara ha han hemma. Men han sover borta inatt och jag är ensam. Så jävla ensam!

Du är mitt allt Sally.

Ersatte spa med badhus

Kunde inte alls sova inatt. Var uppe och sprang minst en gång i timmen och kunde liksom inte komma till ro. Vid 7 gav jag upp, jag packade en väska med badkläder, åt en stor portion gröt och diskade undan efter mig. (Var all den energin kom ifrån vet jag inte)
Jag är inte speciellt trött idag heller:s Fast jag varit med min kusin och hennes två 3åringar på badhuset och sedan varit hos svärfar en sväng och sedan hos svärmor..
Systrarna duggade mig. DET är balsam för själen. De somnade båda två på varsin av mina axlar och jag bara låg kvar och myste och sög in all energi.
Barn är verkligen en egen sorts människa. En sort jag älskar att beblanda mig med!

Badet var vilt, blött, varmt och fullt av folk! Vi hade superkul och båda flickorna tordes tillslut åka kanan utan några som helst problem och stod även och surfade på alla madrasser där.
Som vanligt finns en baksida med allt jag gör.. Nu är min kropp FYLLD med stora, fula och extremt kliande exemt.. Ändå tvättade jag mig noga efter badet då jag vet att jag är känslig mot klor. Tog som alltid en allergitablett innan också. Men nepp. Nu ska huden klia så jag kliar bort all hud jag har!
Inte ens cortison hjälper..

Någon fler som råkat ut för det här? Vad ska jag göra? (Förutom att hoppa in i min egen dusch nu och kanske tom ta ett bad!)

Puss, M

Så där ja, det där skulle in I LÖRDAGS! Skit app!!!!

Nää!

Jag är skitarg och så jävla besviken på Birka! Jag behövde det här...

Jävla dålig stil av er!
Punkt. Innan jag skriver ett långt elakt inlägg.

Alltså Sheldon

Sheldon Cooper! Jag älskar dig. Du är en kung.



Hahahahahahahahahahahagahaha😂 :,D

Skog

Rådjur. På gångvägen! Utanför dagiset och mig!
Åh, jag älskar att ha skogen nära. Men jag vill ha meeeeer!

Faaan!

Skitbirka!
För en månad sen åkte jag och Amanda på en kryssning för att få komma bort lite. Jag fick då en gratis kryssning som jag ville utnyttja tillsammans med Einar. Tror ni vi får åka? Nää, för han är bara 21. Men Amanda då? Hon var ju för fan 20?!

Babylove!

Ensam natt

Det gör mig så nere.. Jag vänjer mig aldrig att vara ifrån honom! Och somna? Nää, trots sömntablett!

Skitpissliv efter en kväll med finaste Signe och bästa mamman och pappan!

Vinst!

Jag önskar verkligen att jag kunde vinna lite pengar (kanske borde börja med att köpa en lott...?). Bara att slippa gå back varje månad vore ju underbart.. Eller slippa gå i trasiga vinterskor som läcker in vatten.. Eller kanske klippa mig?
Jag har som sagt klippt mig 1 gång sedan december för 2 år och 4 månader sedan.. Mitt hår är kaos och katastrof och det faller bokstavligen av mig! Och går av...
Jag har inte brytt mig så mycket förän jag skrev om det i bloggen härom dagen. Nu tittar jag faktiskt på håret när jag borstar det, och jag gillar inte vad jag ser.. Håret är så ojämt och hemskt och det är ingen längd i det längre.
Känner jag inte någon som kan klippa mig? Jag funderar och funderar men KAN faktiskt inte komma på någon. Snart klipper jag mig själv helt enkelt.
 
Skickat in till såna som söker hårmodeller men inte kommit med. Nä, med min tur så vinner jag aldrig något. Kanske ska ta saxen nu på en gång. Vet fler som gjort det och det ser ju faktiskt inte så tokigt ut...
 
Puss, gamla vanliga bittra M
 

GRATIS is the shiet!

Spontanitet när det är som bäst. Romantik när det är som bäst!
På lördag ska jag och baby ta igen förlorad tid och åka på en romantisk kryssning.
Samma romantiska båt som Amanda och jag var på. Ni vet den nyrenoverade jag skrev om?
 
Jag längtar.
Ingen täckning på telefonen och bara han och jag i 23 timmar!
Bad med solrör i taket, romantiska middagar och frukost, bra underhållning och SPEL! Jag ska vinna och bli rik!
 
Puss, M
 
 

Just ja!

Glömde ju berätta. Såklart köpte jag den svarta! Pantade för att få råd med den.. Den är verkligen jag, och jag frågade endast för att jag är så jävla osäker i mig själv och tänkte att kanske tycker ni att den vita är snyggare..

Dumma mej!

Never forget, the best is always yet to come!

Soliga sköna söndag.

Vackraste dagen på länge!

Min dag i bilder.. Lördag! Skulle läggas ut igår meeeeeeen..

Och lite ord!

Einar såg en hund springa förbi över gården utan koppel, och ingen ägare syntes någonstans.. Inte kunde man ropa på den heller, den var döv. Vi sprang efter, kopplade den och började leta en ägare. Men ingen av alla grannar kunde förstå vart den kommit ifrån! Vi ringde polisen, men ingen anmälan hade kommit in.. Och bara 3 av siffrorna i örat gick att läsa då damen hellre pussades och busade än lät mig läsa. Men polisen kunde lösa det ändå! Hon hette Hannah och bodde på Malmövägen och var 10 år gammal. Sally och hon kom riktigt bra överens och jag älskade henne från första stund! Riktigt trist att måsta lämna tillbaka en så sprallig brud:(

Vi har även skruvat ihop nya sänggaveln! ÄNTLIGEN!
Och Sally fick en ny säng å^^,

https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_513b948bddf2b335a48fa552.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2475157/7-3/pic_513b948bddf2b335a48fa552.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_513b94d4e087c34c0c8a24df.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_513b94d4e087c34c0c8a24df.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2475157/7-3/pic_513b94e09606ee3cadc9a26b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_513b94e09606ee3cadc9a26b.jpg" class="image">

Soffan

Sitta och ligga och sitta och ligga och sitta och ligga i andra änden och ligga i min ände och sitta men mest egentligen ligga ligga ligga. Slumra till en stund.

Intressanta dagar.

Ensam igen

Ensam natt igen.. Och jag har ingen lust att vara trött hela dagen! Zombiemood funkar. Men trött. Never. Jag vill inte!

Måste. Få. Upp. Ögonen...!!

Aj!

Elsa och jag har kommit fram till en sak! Ska vi träna, ska vi ha handskar! Blåsorna i händerna är INTE okej!
Och
-kläder
-skor
-vattenflaska
!!!

Sååå trött!

Alltid när jag sovit ensam så är jag så trött hela dagen.. Jag har vant mig vid ytterst lite sömn men det här tar kål på mig. Kan verkligen inte sova utan honom längre!
Hur ska jag orka med den här dagen?!

Bara jag

Bara jag kan ha en sån här jävla otur. Som nu, äntligen fått köpa en badrumshylla, så passar inte nån av de jävla bitsarna jag har!!

Så här är det med allt.. Jämt!

Mina jävla val!

Kan aldrig bestämma mig om nåt.. Vilken tycker ni?

Puss, M

Åhhh!

Jag tror verkligen inte att någon förstår hur jävla jobbigt det är att bo i det kaos jag gör...
Allt är påbörjat men inget klart. Och jag kan inte göra det själv då det är fukt och el med mera inblandat.
Stressen är fruktansvärd och jag är såååå jävla nära på att sälja skiten som den är och flytta till någon hyresrätt i nån håla!
Skitpisshelvetesidoti vad jag hatar allt!

Så sant som sagt. (Och visat)

Ensamma

Ensamma hemma. Jupp, nu har Einars nattvecka börjat. Så han åkte och jobbade för ett tag sen och kommer inte hem förrän imorgon bitti. Blä.
Inte ens tanken på att det är renbäddat får mig sugen på att besöka sovrummet inatt...
Imorrn blir iaf förhoppningsvis en bra dag:) återkommer om varför en annan dag;p Tihi!

Puss, M

Jävla snygging vad jag älskar dig!

Den finaste

Jag har den finaste och underbaraste hunden i världen i mitt liv. Hon är smart, snäll och lydig och bara så jävla fantastisk. Var ska jag stoppa all kärlek? Var ska den få plats?

Mitt andra hjärta sitter och äter macka och dricker juice i mängder. Han vägrar vara sjuk mer nu. Han hostar och har feber och en nattvecka på jobbet väntar.
Stackars! Karlar blir ju så ynkliga då de är sjuka;p!

Puss, M

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0