Ilska och en malande oro

Mm. Sedan Elsas överfall som visade sig vara på väg hem från BUSSEN, Max 15m från deras balkong och kanske 40-50m från deras dörr så är jag nu väldigt orolig när jag går ute.. Även om Sally alltid är vid min sida så maler en oro i bröstet på mig. Hjärtat har gått banzana och håller på hoppa ur kroppen på mig.
Jag funderar nästan konstant på hur jag skulle kunna försvara mig om det kom något bakifrån med tex en kniv mot min hals. Sally skulle förmodligen hugga honom och inte sluta förrän hon försäkrat sig om att han är död..
Men han kan råka döda henne?

Jag hatar att detta har utvecklat en fobi hos mig. Lika stark som för spöken och kryp. Det har gjort mig till ett offer och jag kan inte sova ensam, inte gå ut och inte ha balkongdörren öppen.
Fattar han att han förstör liv?

Fattar han konsekvensen av sina handlingar?

Passa dig JÄVLIGT noga

Ditt rykte ska svärtas ner så att du inte kan bo kvar, och du kommer få stryk så att du önskar att du inte var född om jag stöter på dig! Jävla finnerinteensord!
Du är körd!

Einar

Einar sover hos mamma och jag sitter ensam.. Sally njuter av vädret och jag är för slö för att tänka. Vad ska man äta?
Att laga mat åt sig själv är värdelöst..

Sol

Spolat av uteplatsen och känner mig helt slut. Och ensam..

Söndag med bonnbränna'!

Signe äter godis, Einar sover och jag försöker hålla mig vaken till svensktalande Harry Potter. Vi for till Kvarsätt med Signe och Stina vid lunch och har varit där heeeela dagen! Större delen av min dag spenderade jag på en åkgräsklippare. Tjänade ihop till en kebabrulle åt mig och en pizza åt Signe och Stina (Einar var på middag hos sin mor..). Bus hela dagen med Ebba, Tyra och Katrin.
Jag är bonnbränd', ungarna är bruna och extremt smutsiga och hunden är helt slut!

Vilken daaag.
Extremt skön. Har fått lite ensamtid där på klipparen och jag är nöjd.
Nu är klockan sent och jag och Signe och duschat av oss och hoppat i pyjamasen.
Kvart över 9 väcker vi Einar så att han kan åka och jobba natt och vi far och hämtar Signes mamma, syster och bror på tåget. Sen kväll. Tidigt morgon.
Klockan 8 imorgon bitti kommer broder Göran och hämtar mig så att vi kan åka till mamma och pappa i Umeå. Det ska bli så skönt att träffa dem så ni kan inte ana!

Puss, M

Grattis på morsdag mamma Maja!

Och grattis på morsdag min fina älskade bästa mamma. Utan dig skulle jag gå under! Du har gjort ett bra jobb med alla oss barn.
Du är magisk.. <3

Imorgon

Fredag, det betyder att många kommer vakna glada, vara på ett glatt humör hela dagen. Jag kommer vara orolig.
Mamma är ensam uppe i Umeå.. Pappas bröstkorg ska sågas upp och de ska fixa hans hjärta. Jag vet att de fixar det.
De kan sin sak där uppe! Men jag vill så gärna finnas där för dem!
Jag finns för dem här nere, som barnvakt. Men det känns inte alla som samma sak..

En positiv sak: Amanda klarade körkortet idag! Grattis min älskade lilla plutta! Jag är så otroligt GLAD för din skull!!

Familjen

Familjen har visat att vi har varandra och ställer upp lite extra nu. Amanda fick en slant för att kunna komma till mig och vara med Sally en stund medans jag är borta. Men hon for dit och tog med Sally på en biltur till min faster och myste på ända till 20.00 ikväll!
Ibland kan man ställa upp på alla de konstigaste sätt för en sjuk i familjen. Vem trodde att några timmar hundvakt åt sin moster skulle betyda så mycket?
Mamma ville verkligen ha med mig och pappa ville också väldigt gärna.. Så det är klart familjen ställer upp!

I helgen ska jag ha barnen som mamma egentligen skulle ha. Barnvakt kan också vara ett stöd även om det är en 65 åring utan småbarn som är sjuk och borta.
Familjen framför allt!

Jahopp

Ja då var vi på väg hem.. Hade egentligen tänkt vara hemma nu, men eftersom vi inte kom iväg 8 imorse så blev det även en försening med hemresan. Egentligen hade jag hellre stannat med mamma. Helt ensam på det där stora sjukhuset och hotellet. Ensam under pappas operation. Jag vill vara där för min pappa med min mamma!
Men jag är pank, jag har ingen hundvakt och jag ska på cirkus med alla barnen och min älskade på lördag.. Om de blir kvar länge så åker jag dit nästa vecka iaf! Och äldsta och mellan brorsan skulle försöka åka dit också så de får lite sällskap.. Kanske de kan ta med mamma från sjukhuset ett litet tag. Det kan hon behöva!
Åhhhh, vad allt är negativt runt mig just nu.. Vad ska jag stötta mig emot? När ska allt vända?
Snälla säg att det går bra för Amanda imorgon nu då iaf!

Puss, M

13.00

Så är vi äntligen på väg. Klockan 13 var pappa i ett skick så att de kunde köra upp honom med helikopter.. Lite avundsjuk på själva helikopteråkandet dock.
Vi kom iväg strax innan 13 och har nu passerat höga kusten bron. Önskar att vi kunde komma fram lite snabbare så vi är där när pappa landar. Han är ju så fruktansvärt flygrädd!! Han vägrar ju till och med flyga flygplan.. Men han fick morfin och har nu lovat att om han blir pigg nu så ska han följa med till Grekland. Så kanske nästa sommar får man ÄNTLIGEN uppleva vårat Grekland med mamma och pappa.
Han flög ju faktiskt en liten helikoptertur när han var typ 10...
Så nu ska vi nog få med honom:)

Nu håller vi ALLA tummar och tår för att operationen går mer än bra så att vi får hem vår pappa igen!

Tur och ilska

Turen är att de tror att pappa börjar bli stabilare. Så de kanske kan köra upp honom kl 12 idag. Jag har legat och väntat och väntat på svar.. Och äntligen ringer de och berättar vad som kan göras.

Ilskan är att ingen förstår! Pappa har haft två hjärtinfarkter, flera krampanfall och har 3 av 4 huvudblodkärl helt igentäppt. Så det betyder alltså att halva hjärtat är ur bruk.. Han har rätt så svår diabetes och är över 65 år. Min farfar dog 63 år gammal i hjärtinfarkt..
Det här är tufft. Och ingen utanför familjen tycks förstå..
Jag tackar gudarna för Umeå sjukhus! Ju snabbare han får komma dit, ju snabbare blir han bättre..

Onsdag.

Kunde verkligen inte komma till ro igår kväll, och kunde knappt sova inatt. Vaknade vid halv 6 och sen var det kört.
Jag klev upp när klockan ringde klockan 7 för att följa syster idag. Hon ska köra mamma till Umeå där pappa ska opereras. Men nu klockan 8 när vi skulle åka så ringer mamma och berättar att pappa är för dålig för ambulans. Då är vi tillbaka på samma spår som sjukhuset tänkte först. Det blir helikopter. Men vi vet inte om han kan åka idag.
Tragiskt då han fått en tid för operation imorgon.
Jävla sjukdomar! Och mamma som redan är så sjuk. Ska hon orka hantera det här? Jag vet ju att hon antagligen är en av världens starkaste människor. Men det här?

Oups. Bilden;p

Inte så lätt att vara glömsk...

Kartonger!

Kartonger kartonger kartonger! Aldrig har någon annans flytt känts så braaaaaa!!!! Snart kommer hon!

Datorn...

Ja. Om jag bara kunde få igång min dator! Kan nån bara laga den åt mig:(
Jag vill kunna svara på kommentarer!

Älskar

Som jag älskar min Einar. Han kallar sig själv min och pussar och kramar på mig varje gång han får chansen. På nätterna håller han hårt i mig och släpper mig inte många minuter.
Jag har aldrig haft det här. Det är nytt.
Men jag älskar det.

Han stöttar mig genom allt med pappa nu också. Pappa som i fredags blev inlagd då han fick en hjärtinfarkt under arbetsEKG och sedan en till i söndags. Igår upptäckte de att halva hjärtat inte fungerar. 3 av 4 huvudblodkärl är trasiga och nu ska han upp till Umeå för att opereras.
Jag är fortfarande i chock. Och jag gruvar mig för vad som händer när det släpper..
Jag har aldrig ens sett min pappa på sjukhuset. Han har diabetes så jag vet att han är på vårdcentralen och ränner ganska ofta. Men aldrig sett honom så här! Och jag var verkligen inte redo!

Tack älskade för att jag har dig som stöd. För att du inte backar. För att du följde mig till mitt egna väldigt viktiga besök hos min läkare i Härnösand igår. Många hade inte följt med och hållt handen under ett sånt besök efter bara 10 månader ihop. Många hade inte ens gjort det efter en livstid ihop.
Han är fantastisk!

Tack min fina familj och pojkvän för att ni låter mig vara en del utav er!

Hjärtinfarkt

Pappa skulle göra arbetsEKG i fredags. Cyklade två minuter och blev sedan beordrad att lägga sig ned för något var väldigt fel!
Han blev inlagd trots att han vägrade för han skulle på konfirmation i Sollefteå på lördagen. Imorse var han fortfarande kvar och fick en infarkt till. Jag vill ta honom till ett riktigt sjukhus där de kan laga honom direkt! Nu! På en gång!

Inte nog med det. Imorgon ska jag till min privatläkare i Härnösand. Vi ska se om vi kan töja min livmodershals och på det sättet kanske få igång någon mens. Funderar även starkt på att be honom om info för att få frysa in några ägg.. Ju yngre man är, desto större chans för graviditet.. Jag VILL VILL VILL ha barn! Jag måste. Men inte än. Inte på ett tag.
Jag måste få svar snart. Jag blir tokig på allt luddigt.

Konfirmationen var iaf en fin dag. Luften var 25 grader och det var glatt humör och fina ungdomar.
Lägger upp några bilder åt er!

https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51992eddddf2b3356443c9be.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51992eddddf2b3356443c9be.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51992fc5ddf2b335471519c8.jpg" class="image">

Sad but true

Det är de som man älskar mest som kan såra en hårdast..
Tragiskt. :'(

Glömde

The mail reason att jag skrev.
Det gjorde hela mitt år! Antagligen en del av mitt liv, att hon skrev att de vill ha mig med. Jag grät då jag fick det och hoppade av lycka samtidigt.
Att dela sin semester med någon är personligt.
Det är ju inte första gången jag gör det men jag tänkte att jag kanske är för stor nu, att jag kanske borde sköta såna själv.
Men att få dela den upplevelsen med dem är fantastiskt!
De åker ner två veckor. Jag åker bara en vecka om jag nu kan ta mig ner..

Puss!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiskminne

Skrev jag att min syster och hennes man gärna ser att vi följer till Grekland? Jag är ju där varje sommar och bor på ett litet hotell hos ett par som nu börjat bli till åren.. Det betyder sjukdomar vilket leder oss vidare till pension. De kommer måsta sälja hotellet så jag vet inte om det här är sista sommaren. Förra kan ha varit sista. Men fler än i sommar blir det inte. Det sårar mig. Jag gillar mina gamla vänner där på ön. Har ju även skaffat mig fler vänner där. Bland annat några på en restaurang som heter Kri Kri. Vi har så jäkla kul där och de har en grabb där som är född 90, Georgio, som gärna följer oss på barer och dansatällen efter sina skift.
Sen har vi ju en till Georgio! Som äger baren Planet i Agia Marina. Han är så jäkla rolig och kör gärna hem oss varje kväll..
Ska allt det här förändras? Lilla Kri Kri Georgio ska flytta till Chania och mina pensionärer sälja hotellet.
Det här betyder att jag mer än väldigt gärna skulle ta med Einar dit så jag får dela alla dessa minnen och upplevelser med honom. Men han bara obetald semester. Så dessa 5 dagar i Augusti kan komma att kosta oss väldigt mycket! Varför kunde vi inte fått massa pengar på skatteåterbäringen? Eller vinna på lotto?
Jag ska suga på den här karamellen ett tag och se om jag kan sälja något eller liknande så vi kan få in en extra liten slant!
Han gör så mycket för mig så det är han värd!

Puss, M

Solen, välkommen!

Så nu tänker den härliga sommarvärmen visa sig?
Perfekt glassätarväder!
Utan glass, utan kompis att äta med.. Värdelöst!

Ceasar Milan "dog whisperer"

Caesar tycker att Rottweiler har en speciell plats i hans hjärta. Det är en speciell ras.
Jag är beredd att hålla med!

Sally<3
Mitt allt.

Nyser!

Dumma telefon! Jag NYSER konstant skulle det stå.. Är lite mycket med pollen, gräs och pälsdjur nu.

Det här med pengar

Ja, det gör inte saker och ting direkt lättare..
Min ekonomi existerar ju inte för tillfället. Och det blev extra påmint nu när yoghurten är slut och det inte finns några havregryn.. Jag kan inte bara gå och köpa gryn eller yoghurt.
Vad ska jag göra? Jag har inte direkt orken till att göra nåt.
Och så har vi grejen på lördag. Einar och jag ska på min brorsdotters konfirmation på lördag.. Grejen är bara att den är i Sollefteå. Hur tar vi oss dit? Alla bilar är full.. Och vad ger man någon utan pengar?

Ibland så blir det för mycket. Det här är en av grejerna. Jag tänker på mat och andra viktiga saker konstant!
Einar och min familj hjälper mig allt de kan. Och jag försöker allt jag kan och orkar. Men det hjälper inte alltid nog.
Jag behöver bli frisk!

Myser konstant men vill ändå inte putta bort dem. De vill vara nära. Då får de såklart det☺

För ibland

Så är det bara för mycket...

Oftast

Ibland så kan livet och alla inberäknade bara dra åt helvete..

Min pojk

Min 14åriga pojkvän.. Basen är i bilen igen och vi hittar inte hur man ställer ner på steget..
Skämmes!

Bästaste

Mina bästa just nu.
Saker jag helt enkelt inte vill leva utan!
Produkter som FUNKAR!

<3💕

Kanske en annan dag.

Hur vore det om man orkade uppdatera här lite?
Men jag orkar verkligen inte.
Är inne i en sån där tröttperiod på medicinen igen. Hela dagarna är jag sådär trött som ni vet man kan vara första sekunderna då man vaknar och man tänker att man vill ställa in hela dagen för man är FÖR trött och det gör ont att röra sig ens..
Jag får kämpa allt jag kan för att orka ta ut Sally, och direkt då vi kommer in igen hamnar jag lam på soffan och somnar oftast en stund.
Det är så jobbigt att det inte går att beskriva. Bara att prata får en att vilja gråta. Att röra sig känns omöjligt och man vill bara sova bort det. Men det kan jag såklart inte heller. Korta stunder i intervaller.

Livet är underbart!
Måtte det vända snart...

Inte trött..

Men kommer väl bli.. Kunde helt enkelt inte somna. Så jag gav upp och klev upp och ringde Einar nu. Som var tröttare än tröttast! Så jag får vänta en timme till innan jag kan åka dit. Suck.
Har väntat sen 4 inatt. Först på att somna och sen på att klockan skulle gå.

Har jag sagt att jag hatar att vänta?

Lördag

Det blir helt enkelt inte någon sömn för mig idag...
KAN inte somna. Inte hur jag än gör. Fast jag känner mig trött.
Om jag slår på en film kanske?

Fantastiskt...

Helt enkelt fantastiskt att inte kunna somna..
Makalöst!

Driver mig själv till vansinne....

Pojkvän och andra fina vänner

Einar och jag kan ha så jävla kul ihop! Och idag fick jag även en suprise med "Bed of roses" sjungen för mig av min allra bästa Micke Näslund. Han är fantastisk. Punkt!

Einar<3Maja

Besvikelse

Blev ingen Jossan idag heller😞 Men fick spendera nästan hela dagen med mamma ( <3 ) och nu sitter jag i fikarummet med en trött Pirri och utmattad Sally! Sally råkade gå in i elstängsel medans jag stog och blev uppäten av de stora kalvarna och pussade på mular. Hon har lärt sig nu iaf:) Alltid varit försiktig med stängslen förut men nu blev de fel.
Jobbigt. Efter en ruff dag hos veterinären med massa blodprov och röntgen och MAAAASSOR med väntan! Men hon är lydig min tjej. Den lugnande många av dem som var där sett. Och pälsen. Vilken FANTASTISK päls!
Och personlighet.
Ja, hon är helt enkelt ett underverk min tjej.. En man kan vara stolt över:)
Min lilla morrande stjärna!

Hundar katter och fler hundar

Vi är hos veterinären idag och kollar sänkan, tar blodprov och röntgar.
Hon får som vanligt beröm av all personal och alla andra som är här. Fullt är det idag!
Jag omges av hundar och känner mig SÅ lycklig! Jag älskar djur!!
Fick även visa mamma en Engelsk staffordshire bullterrier. Det gjorde mig nöjd och lite tårögd!

Men idag!

Idag kommer hon! Jag ska bara på återbesök hos veterinären med min bebis och sen blir det lunch och dessert för att fira hennes flytt som förhoppningsvis blir väldigt nära moi!

Dagbyte

Idag sa Jossan att hon skulle komma. Hon slutade 12 och skulle vara här till 13 nångång så jag och Einae for och handlade en stor burk kräftstjärtar, diverse matvaror och en god dessert.
Fast det var en grej.... (Som vanligt;p)
Det vad IMORRN hon skulle komma!
Alltså vi två i ett smörpaket!

Det blev att ta en tupplur med två blöta hundar och en väääldigt trött pojkvän ist.

Men imorrn är vi on!
Jäklar va on vi är.

Nyduschade pälsar.

Stan och andra ställen

Mår så illa, är så skakis, mår riktigt dåligt. Men jag antar att det skulle vara ett par gånger värre om jag inte varit med mamma och Maja-Klara..
När ska det sluta?
När ska jag få leva ett normalt liv.
Jag pratar fruktansvärt mycket goja när jag är såhär nervös också.
Dumstämpel?
Kräks...

Mamma

Du är världens utan tvekan bästa mamma.

Död

Jag vill slå ihjäl den jävel som tyckte det var okej att göra reklam för en sån film som "Evil Dead" på tv!
Jag kommer aldrig mer våga blunda...
Kolla själva! Eller kolla på youtube.

Vakentjejföralltid...

Soffan

Jag orkar inte lämna hemmet. Jag orkar inte ens lämna soffan..
Jag har gett upp allt hopp om livet.
Varför ska jag måsta vakna...

Kyla och trött

Sover ingenting alls på nätterna just nu känns det som. Och jag är så frusen!
Trots gassande sol och fönster överallt!

Jag vill bara lägga mig ner på backen och skrika!

Lonely, I am so lonley

Mm, antagligen det ensammaste som finns.

Det knäcker mig!

Att göra

Ja vad ska man göra när man inte orkar mer?

Vrid

Vridit och vänt, vridit och vänt, vridit och vänt.. Timme ut, timme in.

Skjut mig!

Jag..

Vad gör jag för fel?

Jävla stake

Jävla ljusstakejävel!
Sluta var så snygg! Sluta passa perfekt bredvid min soffa (i min fantasi iaf...)

Ahhhhhhhh *sliter i håret*

Viktigast av allt är vi.
(Och ljusstaken...)

Du är mitt allt!

Utan dig - ingen jag

Skiterväli

Som om jag ens bryr mig om vilken dag det är för övrigt?

Fredag

Jag är ju väldigt ofta ensam. Och jag hatar det. Men jag orkar inte träffa folk heller.. Ond cirkel?

Jag och Sally myser iaf inomhus idag. Det är dåligt väder ute och riktigt kallt!
Trist då det var så himla fint på morgonen och förmiddagen. Sally låg ute flera timmar medan jag som vanligt trynade i soffan.
Jag har inte orkat resa mig ur den annat än för promenader med Sally och en trip till City Gross med syster och Örjan.
Dumma dagar. Dumma liv.

Hot Rod Custom Show 21/4 -13

Ja jäklar..

Inte jag

Jag orkar inte resa mig. Orkar inte träffa folk. Orkar ingenting. Men jag är vid liv.

Ahhhh!

Kan
Inte
Släppa

Ahhhhh!

Sjukt snygg

A new world

"A new world" går på tv. En djup film. Av de intryck som jag tar in iaf. Verkar handla om Pocahontas..
Ibland saknar jag mitt fokus extra mycket.

Att vara vid liv behöver inte innebära att man lever.

Mammas gris

Mammas allt. Mammas liv. Utan dig existerar inte jag!
Jag vill aldrig mer vara en natt utan DIG!

https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_51817afaddf2b31d946e7177.jpg" class="image">

Crème brule och kärlek

Jag skrattar så hysteriskt större delen av vår tid ihop. Och den här kvällen blev galet rolig! Kan ju iof vara vår natt med typ noll sömn...
Så nu ligger vi till sängs. Jag med crème brule i magen, och Einar med crème brule i toan! Hahahaha!

Galet gott, galet roligt.

God natt

Underbara 1a maj

Eller?!
1,5 timmes sömn och nu sitter jag på akuten med min systerdotter som är här för andra gången den här veckan med magbesvär (misstänkta blindtarmsbesvär)
Vi har nu suttit här i 2 jävla timmar och de enda de gjort är att ta ett blodprov! Eller ursäkta, det gick inte. De kunde inte.. VAD ÄR DET HÄR FÖR SJUKHUS?

Och jag har inte ätit sen mina två mackor igår morse så idag är jag ett monster...

Släpp in oss och operera ungen så vi kan åka och äta!

Kräka

Kan inte sova.. Alls. Hur jag än gör! Måste. Hämta. Sömntabletter!

Money money money. Must be funny. In a rich mans world...

Fan...

Ska ligga och tänka på den här tills jag kan somna om. Om det nu går med någon på magen...

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0