Gaaaaaah!

Kan
Inte
Somna
!

Ljusparty

Ikväll hoppas jag att Emmelie kommer och sen stannar några dagar!
Jag har nämligen jättemysigt hemma hos Jossan med bak så det står härliga till!
Imorgon blir det ljusparty och gofika:)

Så himla synd att mamma inte kan komma. Önskar jag kunde få henne frisk!
Lilla mamma <3

Trött

Ja det är väl jag det. Konstant trött, liggandes på soffan.
Men jag skulle vilja rymma iväg ett tag. Grannens exfru plingar på hela tiden och det gör mig lite nojig!

Och så ligger jag ju och funderar en del såklart. Det är så jävla svårt att vara ifrån vissa människor. Helst skulle man bara vilja tejpa ihop sig med den ett litet tag. Saknad är en underlig känsla.

Puss, MMiddagen

Ja då var fredagen här och en lunch med Elina på stan lyckades jag riva av efter att hon så sött frågat om hon fick bjuda. Det var den sortens lunch som fick en att resa lite extra på ryggen och känna sig stolt! Tror inte hon bjuder alla på lunch...

Och jag har precis kommit hem efter en middag hos Eva. Kändes skönt att få komma dit. Lite tråkigt dock att åka både dit och hem ensam. Ja, förutom Sia då! Hon åkte med både dit och hem:)
Nu har har sett ett riktigt måbraavsnitt av "Hart of dixie" om hur viktigt det är att bråka i förhållanden. Och självklart har jag både katt och hund tätt tätt intill. Jag får inte ens duscha utan dem. Underbart vilken villkorslös kärlek de ger mig. Och vilken villkorslös kärlek jag får ge! Wow!Jäpp

Idag skulle jag på middag hos Eva, Einars mamma. Förut rände vi där jämt och bodde me jämna mellanrum där då hon var bortrest.. Men sedan Einar och jag gjorde slut så har jag bara varit dit någon enstaka gång. 

Jag blev så himla glad då de bjöd in mig så jag for hem och klippte luggen och fixade mig. Men såklart blev Einars hosta sämre och febern dök upp så det blev inget. Men jag fick ett sött löfte om att han lovade att laga mat åt mig imorgon :)

En natt

Igår kunde jag inte somna. Vid 7 började Einar slumra (ja vi dejtar)
Så strax efter halv 8 så tog jag en sömntablett.
Ska det vara så? 
Jag hoppas jag kan få sova lite inatt. För ikväll har jag ingen Einar här och Sia sover som en klubbad säl efter att ha busat med Bison heeeela kvällen medans jag och Patrik försökt få ihop nyår och allt vad det innebär.. 
Snart är den här! Nyår och min 25 årsdag. Och hur det än känns så ska det firas! 

Puss, M


frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0