Hösten

Hösten börjar kännas i luften... Isch!

Piss och vademekum

Sömntablettee kan dra åt skogen.
Och vem är? 060-16 42 49

Permission och fina vänner

En ny och en gammal vän har gjort min kväll.
Kika på bilderna och njut!

Även mitt älskade hjärta är hemma över natten så att jag kan spara lite pengar (pengar jag inte har)
Min bebis. Du är mitt allt...

Hon med stort H

Hon är det vackraste och viktigaste i mitt liv. Min lilla sjukling!
Imorgon kväll får jag äntligen hämta hem henne!

Gah!!!

KÖP min bil!

Sally ligger inne på Djurkliniken med lunginflammation IGEN och jag vet fortfarande inte hur jag ska lyckas tinga valpen...

Pengar, jag vet inte nåt (förutom alkohol) som kan ställa till det så mycket runt sig...

Jahapp

Birsta gubben kan inte köpa bilen förrän nästa vecka. Valpen ska tingas denna vecka..
Hur gör djur! Jag har väntat på den här kullen sen december.... Det är rätt kull. Jag känner det!

Och värmen till ära så är jag och kollar på höstskor... Hittade ingen... TILLS jag föll i kärlek över denna skönhet. Döda mig vilken höstperfektion!

Kommer hem till ett mörker

Jaha, jag kommer hem till en kolsvart lägenhet.. Vilket är konstigt då jag alltid har 3 st lampor i fönstren tända. Alla 3 var bäcksvart då jag kom in... Spöken? Nån som varit in och släkt dem?
Inge roligt att vara ensam i mörkret iaf..

Anywaaaaay. Har varit och fiskat i två olika tjärnar hela kvällen med Arvid och Einar. Fick inte en fisk, men blev vän med två änder. Och Sally tig sig ett dopp för att bekanta sig närmare med dem.. Luktar inte mumma i varken lägenhet eller bil nu vill jag påstå.

Men på väg hem fick jag det underbaraste av mail... Och jag skickade det till alla som kan tänkas bli glad för min skull. Ihhhhh! Håll tummarna för att jag får sälja bilen imorgon nu!

Pöss på er!

https://cdn2.cdnme.se/2475157/7-3/pic_521122f9e087c37c2618f872.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2475157/7-3/pic_521122f9e087c37c2618f872.jpg" class="image">

Åhhhh. Mask!

Jag är så hungrig idag! Känns som om jag skulle kunna äta upp vad som helst. Men mest sugen är jag på räkor! Färska, egenskalade, stora räkor. På langos eller kanske en räkmacka.... Om nom nom nom!
Ge mä!

Hej då

Jag har inget val. Jag måste göra mig av med all negativ energi.. Men hur gör man sig av med människor som funnits i ens liv i princip hela livet?

Min önskan

Jag vill bara vara som mängden. Passa in...

Down down down down

Smink är en underbar terapi. Var är pengarna till min "incredible" från make up store?

Utifall

Om någon känner att de har 1000:- för mycket så behöver jag bromsbelägg och hundmat. Totalt slut. Slutast. Väck. Båda två.

Suck..

Åh...

Kan ingen bara köpa min älskade pärla så att jag kan få åka och tinga en liten tös!?!?

Vi vill ha en kompis ur världens finaste kull...

Grattis Maja

Fastnat

Ja, jag har fastnat i filmen "Braveheart"
såg den då jag var liten (6 år) med min bror men jag minns nada av den. Och nu är jag fast. 2h 51h och jag har typ en timme kvar. Tog en paus förut för att städa lite och fundera på vad jag sett (något större problem med fokus)
Och nu skulle jag behöva ta en paus igen då jag inte allt hänger med riktigt men den är så spännande med alla krig så jag kan inte pausa! Inte ens mesans jag skriver det här. Gamla filmer<3
Älskar film! All film nästan. Även om jag oftast inte förstår ett dyft av filmen..

Min lilla vän

Så har hon åkt hem, min lilla Signe! Fasters tjej skulle prompt sova här igår, trots att storebror och storasyster kon hem igår kväll efter några dagar hos min större storebror i Sollefteå.
Hej då pluttan! Vi ses snart igen:)

Mm

Ja jag ska tydligen sluta få ventilera i min egen blogg.... Folk fattar inte att det är MIN blogg, MITT liv. Sluta läs om det stör er!

Vill verkligen slippa lösenordsskydda den...

Söndag

Mitt liv är ett misslyckande och jag hatar det. Bröstet känns alldeles tungt och svart och jag njuter inte av en minut...

Gah!

Så jävla less! Jag ska finnas där för alla, alltid vara trevlig och alltid bjuda allt och alla på sånt jag egentligen inte ens orkar. Men själv ska jag sitta ensam, objuden med min jävla ångest och bara ha tårar i ögonen dygnet runt med fula glåpord och tvång runt mig..
Jag och soffan.... Livet ut. Ni andra kan dra åt helvete!

Jag hoppas verkligen att jag kan få en liten tillökning om några veckor....
Sally, du är mitt allt<3

Älskade

Jossan är en underbar granne. Jag har legat som en apatisk hela dagen (som de flesta...) och bara väntat på att dagen ska ta slut. Men så skiner hon upp min dag med en knackning och en paj. Ananaspaj! Som grädde på toppen så kom även min fina Ruda och skvallrade och fikade med oss. Vilken kväll!
Einar har smitit och och fiskar med Tyson ikväll men snart kikar de också in på en bit paj:)
Även om jag druckit kaffe så antar jag att natten kommer bli lite bättre. Vankningarna kommer förhöjas med ett leende.

Älskade människor! Älskade hund. Skitliv. Räta upp dig!

Djur

De gör mig så lyckliga!
De får mig i en helt annan sinnesstämning och jag vill verkligen verkligen omge mig med djur...

Full av ångest

Så jag ringde Micke för att få gaskas upp lite. Men han skulle jobba... Så jag ringde Dalle! Och där fick jag napp. Jag hamnade i hans garage en sväng med honom och Lången innan Dalle och jag gled en sväng i novan på stan och sedan tog nästa V8 till höijer och Emmas hus ute i maj med Jossan, Gafa och Rasmus. Det blev sommarens mysigaste kvällsdopp i 24 gradigt vatten och sedan ett besök i kåtan där resterande grillade korv och drack öl. Nu är jag hemma i sängen igen efter en liten kvällsprommis med Sally och saknar min andra hälft. Einar sover hos mamma sin ikväll och jag saknar honom så det gör ont! Jag hatar verkligen att vara utan honom. Vill ju dela alla mina fina upplevelser och alla mina nätter med honom..
Att ha så här fina kvällar är inte samma sak när man hela tiden tänker; det här skulle han sett, det här skulle han känt, det här skulle han fått vara med om...
Åh, älskade. Vet du vad du betyder för mig?

Mitt älskade Rättvik

Rättvik. Veckan då jag blir jag igen. Då jag njuter varje sekund av precis allt!

Slutet

Ja imorgon är det slutet. Slutet på den bästa veckan på året! Min Rättviksvecka.. Kanske inte så bra i år. Men ändå är det mitt Rättvik. Ljuden, synerna, lukterna och allt i det lilla lilla samhälle som det här faktiskt är. Jag älskar platsen. Veckan. Allt.
Vi avslutade med en dag i en bubbelpool med alla fina vänner och sedan bastade vi och surrade skit.

Nu längtar jag mer än jag kan beskriva efter Sally och det ska bli skönt att få träffa och krama om henne igen. Men jag kommer längta hit igen! Varje dag...

Rättvik❤<3
Det där skulle in inatt. Men som vanligt går det inte lägga in.
Idag ville jag bara säga att jag har inte riktigt någon ork till blogg, inte till ord överhuvudtaget. Inte till nånting egentligen..
Vi hörs snart igen!

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0