Mjo nu ni

Ett framsteg! 1 timme på Friskis trots MASSOR med folk... Hade lilla fina Elsa Pelsa med mig så det gick förvånansvärt bra!

Dock så var det en annan som det inte gick lika bra för, hon ramlade ihop på ett pass och fick åka ambulans halvdrogad därifrån. Usch. Undrar verkligen vad som hänt stackarn!

Over and out!

Det slog mig

Mm. Det slog mig just att jag klippt mig 1 gång på snart 2,5 år.. Att mitt hår ens sitter kvar på huvudet är ett mirakel! Jag har inte direkt orkat bry mig, förutom då jag är bland folk och ser hur fruktansvärt risigt mitt hår är. Då skäms jag och säger "oj, jag måste klippa mig!"
Jag har varken orken eller energin till att klippa mig. Och vill inte gå in på någon salong och bli utstött och dömd med blicken heller för den delen.. Vad fan ska en frisör säga? Svinto!

Men vem bryr sig. Livet är inte mitt. Håret går inte först! Även om det vore skönt att slippa tänka på att folk stirrar på mitt svinto då jag går ut..

Världens bästa!

Åh vad jag älskar den här killen!! Grön är jag:)

Min kille är nog den bästa som finns 😍

Det är de små sakerna som räknas!

Always alone

Ungefär så känns det iaf. Han är jämt borta och de gånger han är hemma så måste jag bort. Hur länge ska man orka!? Man är bara nykär en gång och borde vi inte få ta reda på den tiden.. Men vi hinner aldrig ses och när vi ses så är vi ofta bland folk.
Det är irriterande och ledsamt.. Och inte rätt. Alla andra skapar sig ett liv ihop. Vi försöker bara skapa tid ihop.
Jävla samhället och jävla liv! Trött är vad man blir!

En söndag

Orkade inte med ensamheten. For ner till Jessica som var en sötnos och bjöd på kebab och nu vill jag spy! Och ha glass... Samtidigt!
Jaaaa, jag har en helt egen mage för glass.

Glass i mitt hjärta!

Jag i mitt läppstift jag fått ärva av mamma. Gotta lööööv it! Sunday - sun day

Min mamma

Min mamma är den starkaste och bästa människan i hela världen. Bara så ni vet!

Och en sak till, jag varken vill, orkar eller tänker ha kontakt med människor just nu. Punkt.

Äckligt

Det dumma i allt är att det verkar som om jag egentligen inte har några riktiga vänner.. Det finns få! Och de ska jag vara så jäääääävla rädd om nu! Kvalitet framför kvantitet!

Signetrollet som jag haft ikväll:*

Tur i oturen

Fick iaf min fula plast lackad. Äntligen! Och äntligen något som går åt rätt håll.
En tvätt på det här så är jag nära himmelriket!

Min min min

Och hon lämnar mig aldrig. Min lugna och förståndiga Plutt vad jag älskar dig!!

Tårarna rinner och rinner

Jag KAN inte släppa att du är gammal. Du var ju nyss en liten fjant? Min lilla lilla fina valp!

Why!?

Varför stöttar inte mina nära mig i mina beslut? Saker som är viktiga för mig skiter de fullständigt i och bara ignorerar eller skriker om.
Förstår inte folk att jag blir sårad? Varför förstår inte folk?! Eller bryr sig inte mina nära om att jag är ledsen?

Älskade del av mig

En del av mig älskar jag obegränsat. Hon heter Sally. Och att ligga på golvet och kela med henne är det absolut mysigaste som finns. Hon tycker också det! Fast hon inte vill visa det;p
Mammas älskade lilla gullplutta!

Äsch

Hatar och älskar på samma gång att vara ensam. Har ingen som helst energi till något, dess mindre till att kliva upp och åka till någon. Ändå känner jag mig så jävla handikappad utan bil.. Antar att jag vill ha möjligheten till att ta mig någonstans iaf..

Toka!

Jaa, jag blir tokig! Finns bara massa hanar, och de är redan leveransklara. Behöver ju lite tid att ordna allt...

Ett helt eget inlägg!

Ska såklart världens bästa mamma ha som köpt vantar åt mig idag:) Superfina i helt min smak!

Just ja!

Glömde ju berätta att företaget som Einar jobbade åt gick i konkurs för några veckor sen. Sca behövde fortfarande få arbetet gjort så han har jobbat på precis som vanligt, men nu var han fått fast hos Sca! Underbart! Så nu kikar han på jänk och vi kunde inte fått en bättre alla hjärtans present:) Imorgon skrivs papperen!

I två dagar

Min första riktiga alla hjärtans dag firade vi i två dagar. Min älskade jobbade den 14e dagen till ära men vi åt en lunch på Vera här bredvid och sedan överraskade vi varandra med blommor och godsaker på natten då han kom hem:) På fredagen den 15e firade vi med middag på Stekhuset här i stan och sedan gick vi på bio. Lite ångest kom fram och det var svårt att hålla masken inför alla dessa människor, men jag genomförde det! Även om vi lämnade restaurangen lite tidigare och tog en lugnande promenad ist:)
Underbara pojkvask! Var hittade jag dig?
Jag älskar dig!

Jävla skitdag!

Mitt liv i ett nötskal. Ett jävla helvete. Ett misslyckande! Jag har gjort det igen. Min nya lampa gick sönder medans jag satte upp den, mitt nya överkast blir tokblekt fläckvis då jag tvättar det. Jag hatar verkligen verkligen innerligt livet!! Faaaaan! Dra åt helvete dagjävel! Å posten med! Dööööö!

Och en på Moa måste ni få!

Hon börjar ju bli så stor!

Mamma fixar

Har ju lite svårt att kunna ta ut min hund själv och ännu svårare att sova själv. Så mamma såg till att pappa plockade med mig hem till dem och så att Sally fick en promenad. Jag fick även med mig lite mat och fick ryggen och nacken smörjd med Voltaren. Mamma ordnar hon:*
Puss på henne!
Och eftersom hon vet att jag gärna har en telefon nära mig så jag kan skriva lite så jag jag nu hennes telefon bredvid mig i sängen. Får ju lätt panik på nätterna och då vill jag känna att jag kan skriva till någon:)

Passade på att kolla lite bilder på den, massor av bilder på underbara familjen min. Den är ju så vacker! Kan tyvärr inte ladda upp några här från skogen. Men ni har ju sett de flesta i min familj (fast nu ljög ja, min familj är oändlig!) och förstår säkert vad jag menar:)

Puss, M

Här är en på min äldsta bror Göran iaf:)

Illamående och ryggont

Hur ska jag kunna ta ut Sally när jag knappt tar mig ur soffan? Hur ska jag kunna köpa mjölk när allt jag får i mig i gröt men jag tar mig ingenstans?
Ryggvärken dödar mig! Och jag tar hellre flunsa än illamående. Illamående är det värsta jag vet! Och ändå lider jag av det mer eller mindre jämt pga magkatarr.. Men nu är den värre och jag misstänker att det är för hjärnskakningen..

Jag hoppas det går över snart. För jag orkar inte mer!

Fotograf: Signe Lundahl, 3 år

Ilskan fortsätter. Fredagar betyder tydligen ångest..

Ilskan fortsätter. Sura människor och strykning. Mitt i allt kommer ett sms om att mitt abonnemang är uppe i 500:- som jag valt att gränsen ska vara på. Så nu kan jag inte ringa eller smsa ut alls.. En fredag. Alltså hår förtidsfakturan ut TIDIGAST måndag... B post. Då kan jag betala den på onsdag eller torsdag, och det tar 2-4 dagar för Telia att se mina pengar och öppna abonnemanget.. Skiiit!

Jag blir så arg!!

Jag förstår inte varför gamla människor ska behandlas som om de vore dumma i huvudet och inte kan ta egna beslut!
Att vara gammal är väl något positivt? Det är väl då om nån gång de vet vad de vill?

Jag blir så arg!!!!

Jävla skit!

Förföljd av otur! Punkt.
Jävla skitliv!!!

På äckliga jävla skit busshållplatsen äckelväntandes på skit snusk bussen!

En timme ihop.

Den viktigaste timmen på länge!
Jag älskar dig gränslöst och villkorslöst. Jag vill alltid ha dig i mitt liv.
2012-02-05 skulle det där in. Vid 1:45 på natten. Men nä, blogg.se vill inte!

Einar Granqvist <3

När allt går fel.

I fredags var jag på väg till sjukhuset. Men krockade med min älskade bil på vägen och fick ist poliseskort till akuten (rätt men ändå fel)
Där blev jag kvar hela dagen och har nu så ont att det är plågsamt!
I lördags skulle vi fira min fina fina gamla vän/själsfrände/sistah på hennes 25års dag. Kul att försöka bowla med den smärtan? Nä, jag fick inte ens försöka. Blev även jobbigt då jag hade en hjärnskakning!
I söndags var det sånt kaos i mitt liv att det inte går att beskriva.. Mina fina syster fick ta hand om mig och sedan tog jag en paus från livet och har precis just nu återkommit. Trodde jag skulle få komma hem till en lägenhet i kaos. Precis som jag lämnat den. Stökig lägenhet kan få mig att må riktigt riktigt dåligt! Men vad gör man när orken och motivationen saknas och man KAN inte ta tag i det!
Men jag slapp! För jag har en fantastisk människa i mitt liv...
Jag kom hem till en storstädad lägenhet och detta...
http://open.spotify.com/track/7DFNE7NO0raLIUbgzY2rzm

Ahhhh!

😍

Och!

Om ni visste hur viktig den här låten är! Den har följt mig genom livet. Alltid varit en favorit!

Bon Jovi, jag älskar dig!
Bed of roses📻🎤🎧🎼🎵🎶

Ni kan aldrig förstå

Om ni visste hur mycket hon betyder. Hur viktig hon är. Hur mycket lättare hon gör mitt liv! Andra gånger har hon gjort det svårare. Men så är väl tonårslivet?

Tack för att du finns. Och för att du än en gång räddat mig och gjort mitt liv lite lättare! :* <3

Byte!

Jag bad om ett byte! Magsmärta mot min andra smärta.. Inte båda! Ajajajaj:( Jag krampar och magen smärtar till den gräns att jag inte står ut..
Vad är det för fel?!

I have always been in love with you.

Du är den första jag älskar. Nu skriker mitt hjärta... Är det så här det ska kännas?

Förut fällde jag tårar varje morgon av lycka att du är i mitt liv... Varje morgon. Trots ditt morgonhumör.

Jag byter ut den här smärtan mot magkramp vilken sekund som helst. Kom och håll om mig, släpp mig aldrig!

Ingen annan kan ge mig sån förtvivlan. Ingen annan kan ge mig mer lycka. Ingen annan kan pendla mellan dessa genom små ord. Byter man plats på orden så betyder de ingenting. Men nu betyder de allt.

AJ!

Jag bara krampar och tar mig inte ur sängen! Hur fan ska jag ta mig igenom det här!?

Aj aj aj

Har sån magknip att tårarna sprutar. Aj aj aj! Aldrig mer en semla!

Semla

Åt en semla igår. Supergod. Superdyr. Också laktosintollerant.. Tänkte att äsch. Det går nog bra. Hur tror ni jag mår idag?

Bye bye sömnen...?

Just när jag trodde att jag hade klämm på mina nya sovrutiner så sviker de mig. Inatt tog jag en stark sömntablett och la mig... De brukar oftast däcka mig men senaste tiden har det tagit längre och längre tid för dem att verka! Och igår funkade det inte alls. Jag la mig före 11 och kl 1 var jag fortfarande vaken! Sen pratade jag telefon en stund och sedan somnade jag. Vaknade till då och då men lyckades somna om. Jag sov väl kanske sisådär 2 avbrutna timmar allt som allt... Nu på morgonkvisten då jag brukar somna om händer ingenting. Jag är klarvaken men samtidigt som en Zombie. Toppen. Jag som skulle försöka att INTE ligga på soffan utan faktiskt dra med mig Einar och köpa en fönsterlampa i birsta.. Sen middag hos min svärmor. Kanon!

Odds på överlevnad?

Bra där blogg.se! Det här skulle skickas för flera dagar sen...

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0