Underbara semester!

Nu är det färdigt igen! Platsen i Rättvik är bokad så nu behöver jag bara skrapa ihop lite folk och pengar så är det klart sen! Husvagn läre bli samma som de senaste åren. Kommer bli finfint detta!



Är du sugen att följa? V 31 Classic Car Week! Underbara vecka!




 

Puss, M

helt färdig!

Jag är så trött!
Måste verkligen försöka komma i säng i tid ikväll. Men hur lätt är det när man har för mycket att tänka på för att ens egentligen kunna klara av på tio år?
 
Jag ska iaf leta ett papper och beställa lite böcker ikväll. Imorgon blir de plugga Samhälle på skolan!
Dubbel lektion, vilket innebär att jag kanske kan få en MASSA arbete gjort:) Ska bli skönt att få lite pricka bort från listan iaf.
Just de, nu har jag inte tid här längre. Sorry, jag vet att du blir lidande bloggen men jag ska göra det här fort nu så att jag kan få MASSA tid över till dig sen:)

Puss, M

Hoho, ooorken?

Jag förstår inte!
Jag har tusen saker att göra, tex som att plugga. Men jag har ingen ork. Den finns inte alls. Den är nästan som bortblåst (vilken inte vore så konstigt med stormarna vi haft senaste tiden..)
Jag måste få hjälp med mitt pluggande för annars kommer det här aldrig gå. Jag har helt och håller glömt hur man gör!

Just nu skulle jag iaf vilja följa min väns råd och bara släppa allt och låsa in mig själv ett litet tag så att han kan banka in i huvudet på mig att jag måste lära mig njuta av livet, inte bara slava efter alla de måsten som finns.
Men det går ju inte. Jag har jobb, familjen, skolan och tonvis med andra saker som måste skötas!

TUR att Grekland finns. Det är mitt happy place! Det, och Rättvik!

Puss, M

Vad jag vill, eller inte vill. Vad som sjungs iaf!

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

A moment of weakness. A lifetime of regret..

Jag vill skriva meningsfulla inlägg. Med vackra ord om vad jag känner. Men jag känner mig bara nere. Kanske är det stressen. Kanske är det att jag inte får vara med dig.. Jag vet inte längre. Jag vet inte vad jag vill, vad jag känner eller hur jag ska göra.

Jag träffade iaf en betydelsefull människa idag! En människa jag sårat något så fuktansvärt!
Jag menade aldrig att såra dig. Jag hoppas du vet det! Men jag mådde dåligt och gick igenom en tuff period. Även om jag inte visar det så är jag en (vad jag nu är, kvinna, tjej..?) piip med många känslor i mitt system! Precis som alla andra!
En sak är lite annorlunda dock. Jag har haft knepig höst, vinter och vår. I somras hände något konstigt mig som jag inte trodde kunde hända. Man har lixom aldrig tänkt tanken så nu när det hände så var det som att få se ett spöke och få en smäll på käften samtidigt.
Det är som med texten jag skrev i förra inlägget.
Men jag vill inte skriva om det. Jag vill inte tänka på de.

Jag vill låtsas en enda kväll att vi är vänner, jag vill vakna och då ska allt vara som vanligt. 
Jag vill spola tillbaka tiden till den dagen då jag var vek och gav upp. Till den dagen då jag sårade dig.
Jag är ledsen. Det är väl det jag vill säga.
Förlåt!
Förlåt för att mitt Moment of weakness blev mitt life of regret.



Jag har alltid trott och faktiskt försökt inbilla mig själv att jag är en wonderwoman! En sån som aldrig är ledsen, aldrig tar åt sig av elaka ord eller känner att hon behöver någon. Aldrig ska någon behöva känna att dom måste hjälpa mig, aldrig ska någon behöva tänka att jag har misslyckats och aldrig ska någon tro att jag blivit sårad eller kränkt. Men jag börjar inse nu att jag klarar inte allt. Jag gör misstag, och jag blir sårad ibland! Och jag är inte någon wondereoman! Alla behöver någon! Jag behöver någon!
Det är så synd att det är nu som jag insett allt detta. Jag har lämnat så många vackra människor bakom mig för att dom kommit mig för nära in på livet. Jag har nog känt att dom tar hand om mig och det får mig att må dåligt. Förlåt mig än en gång! Jag vet nu att man inte ska lämna de som vill ta hand om en. Man ska inte skämmas över att man hittat någon som gör dagen lite lättare. Jag är ledsen! 

Finns det någon där ute som kan få mig att känna mig mindre ensam. Ibland är det bara för tufft att ta sig igenom livet helt ensam. Var finns du? Min vän, min älskade, min någon?
 
                                    

Oj oj oj!

Jag är helt slut! Vaknade 8 imorse! 13 över satt jag på bussen. Sen dess har det fortsatt i samma takt typ. Kan heller inte betala mina räkningar då jag inte fått någon kod till min nya dosa sedan jag bytt bank heller. SÅ imorgon ska jag in på banken mitt i all stress för att ordna detta.

Men nu är jag hemma! Äntligen! Skulle behöva plugga lite Svenska men har ingen bok.. Måste ordna de och även en Engelska bok. Pengarna rullar verkligen ut. Men en sak är positiv!
Idag var jag och skulle köpa nya lyktor till bilen. Men Johan på Mekonomen var med mig ut och såg då att det är endast lampan som måste bytas! TUR! Sparade ca 3400:- där!
Verkligen tur!

Men jag är nog för yr för att sitta här och skriva! Jag måste sova! Imorgon ska jag på skolan och se om jag kan få byta ut min roman. Den jag fick låna på biblioteket var verkligen värdelös! Kan inte läsa sånt jag inte är intresserad av. Det går inte..

Jag skriver imorgon då hjärnan är på plats igen!

Puss, M



Ibland är man så upp över öronen förälskad i någon, att det totalt krossar ens hjärta att det faktiskt tar slut en dag.

Runken mådde bra inatt. Haha! Hela kroppen...

foto0299 (MMS)

Runken mådde bra inatt. Haha! Hela kroppen också. Förlåt Runken:p

Home sweet home?

Kära dagbok!
Idag kom jag hem från Hassela efter en helg där med kära Evelina! Jag ville inte alls åka hem! Vi hade det super mysigt och huur roligt som helst där! Förhoppningsvis åker vi tillbaka redan på fredag!

Haha nej nu ska jag vara seriös.
Som jag skrev så var jag iaf i Hassela i helgen! Evve och jag åkte dit med Jossan Tagg i fredags efter att Jossan, jag och hennes lillebror varit på bio och sett "Hur många lingon finns det i världen". Underbar film för övrigt!
Anledningen till att vi åkte var denna gång den årliga angeltävlingen! 40.000 låg som vinstpengar. Och vi vann såklart inte.. Men men. Bättre lycka nästa år!

I fredag
då vi kom upp vid 10 snåret blev jag iaf lurad att köra "ner på byn en sväng" som såklart resulterade i en helkväll på sportis! Alla drack och jag fick sitta där i baren med mig cola och någon 60 plus som kom å smekte mig på låret. Suck. Livet som fyllechaffis är bra spännande! Haha!
Kvällen var trevlig måste jag kanske tillägga! Fast 60 plusarn kunde nog ha fått stanna hemma. USCH! Snuskgubbe.
Det vart sent iaf. kring 3 efter mycket om och men ramlade vi in hemma hos Rasken. Med en lite föör överförfriskad Rasken.. Haha! Evve och jag låg å surra ett tag så när klockan ringde klockan 6 var vi inte alls speciellt pigga på att kliva upp och sätta oss på nån is. Knappast Rasken heller:p
Men vi tog oss ner!
Och vi hade en underbar dag! Verkligen skitkul! Och kvällen blev bara bättre!

Men nu ska jag inte plåga er med mer text en söndags kväll. Antar att det finns fler som är lite småslitna idag. Eller antar, vi var 7 st som febrilt letade chaffis imorse till pizzerian hemma hos Anton och ingen fick napp!
Hoppas ni mår bättre imorgon älskade vänner!

För mig väntar nu ännu en tuff vecka med Samhälle, Engelska, Svenska, jobb och barnpassning!

Puss, M

Jag saknar inte!

Jag saknar inte känslan av din hud mot min
och jag saknar inte när vi dansa kind mot kind!
Jag saknar inte när du följde med mig hem och
jag saknar inte när du var min bäste vän!
Jag saknar inte dina läppar mot min hals
och jag saknar inte när du höll mig hårt i hand!
Jag saknar inte dina lugna andetag
och jag saknar inte hur fantastikst allting var!



Vad gör jag vaken?

Tvätt. Vad annars:p Jag är så less. Jag har inte tid med städ och tvätt! Kan någon göra det åt mig?

Låter som de börjar bli klart nu däremot så snart får jag sova :) Ska bli så skönt!
Läsa lite i min Engelska novell innan jag släcker sen också! Livet är hårt!

Puss, M

WOW! Jag klarade det!

Dagen är snart slut! Som tur är! Eller, jag har en timme kvar. Men Cathrine kom med 2 av sina barn nu så man vaknade till lite.
Tänk om jag kunde få jobba med barn ändå!
Dagen har varit tuff kanske jag ska berätta. Det är därför jag är så angelägen att den ska ta slut!
Inatt kikade jag nämligen på klockan vid 3 sista gången. Och 20 över 6 kom Sally och väckte mig med magvärk.
Kvart i 8 skulle jag vara på jobbet och jobba till kvart i 12. Tio över 12 skulle jag befinna mig på ksolan fram till tio i 5. Kvart över 5 var det dags för jobb och här sitter jag nu fram till klockan 9. Intensiv dag måste jag säga! Fick slänga i mig en korv på vägen från bussen till jobb inför kvällspasset för att få i mig någon mat alls idag!

Jag är heelt slut nu och vill bara hem och däcka i soffan! Förstår inte hur jag ska kunna hålla mig vaken tills jag får sova! Behöver packa inför helgen och leta en hundvakt också eftersom mamma sa nu att dom ska bort..

Kaos! Är ju angeltävling i Hassela på lördag som några av oss tjejer bestämde oss för att gå på trots allt! Längtar! Jag hoppas att det blir lika roligt som varje år! Eller vadå hoppas? Här behövs inte hoppas nå! Jag vet...

Men nu är min rast slut,
så det är väl bäst att jag sätter igång och arbetar igen!  Tror knappast jag kommer orka med någon inlägg ikväll, men då hörs vi imorgon ist:)

Fast vem vet. Den här kvinnar har överträffat sig själv idag!

Puss, M



Här är en bild sen den första angeltävlingen jag någonsin var på. Sliten tjej!

Pust och stön!

Vilken dag!
Upp imorse och iväg till skolan, hem och göra svenska läxan samt börja på Samhälle läxan. Försöka lägga schema med min chef medan jag inte hade något schema i närheten och utan att veta hur mina lektioner kommer se ut i framtiden (lärarna har vissa pass dom verkligen vill att vi ska gå på). Öppna lönekuvertet och upptäcka att jag inte ens får ut 10.000 denna månad trots att jag har utgifter på över 7 och har bilen, böcker och Kreta att betala.. HUR ska detta gå ihop?
Stressad och irrterad och aningen deprimerad iväg till jobbet. Och här sitter jag nu! Vi är rätt många som jobbar kvällen vilket känns skönt. Dock ringer de inget. Ikväll igen..


Ni får
tycka att jag är för öppen i min blogg. Jag vet att man inte pratar om sin inkomst i Sverige. Och jag vet att man inte ska prata för mycket här heller. Landet lagom ni vet!


Men det här är min blogg! Vill jag gnälla, beklaga mig och tycka synd om mig själv så får jag det. Trots allt med Japan och svält och våldtäkter!

Jag sitter i en jävla kris just nu. Och jag vet inte hur jag ska lösa den! Men jag ska vara positiv. Jag ska jobba hårt. Kolla om det går att tjäna in några pengar på något håll (hojta gärna till om ni vet av nåt litet sidojobb!) och sen fortsätta vara den glada Maja jag brukar vara!


Puss, M

Jahapp!

Då var första uppgiften klar! Den första men knappast sista uppgiften inom det här med studier!
Det gick smärtfritt! Jag lever! och jag har EMIL att tacka  för detta! Upptäckte att jag inte hade word på datorn men han löste det  åt mig som tur är!. TACK EMIL!

Men men, det var som sagt inte sista uppgiften. Jag ska hugga in på Samhälle nu! Det är för övrigt en uppgift som jag inte alls förstår men om jag bara sätter mig och läser igenom uppgiften så går det nog bra sen:)

Puss, M



Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else

Det är inte så konstigt after all!

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/permalink.php?story_fbid=10150132472223421&id=559273420&notif_t=feed_comment

Läs detta och tyck till?
Är det konstigt att jag blir matt på mitt ex och på facebook?
Folk har alldeles för lätt för att tycka och jag måste då få passa på att tycka att facebook har gått till överdrift!

Jag får sån ångest!

Allt krånglar! Jag försöker att vara positiv men när man har en hel termins uppgifter att göra i 3 olika kurser på 8 veckor så är det svårt!
Min dator la av. Datorn på jobbet leker med mig. Jag får inte ihop mina scheman och jag är PANK! Jag har 20 kr på busskortet och bilen står i Hassela! Måtte den bli klar imorgon annars vet jag fan inte vad jag ska göra! Dessutom ska jag till Kreta snart och skatten ska betalas! OM jag ändå kunde få hitta nåt extrajobb där man kan tjäna nån tusing i måndaen! Ingen som vet av något?

Annars då? Jo det är väl sådär. Jag är le alla som bara leker och utnyttjar mig! Som ger mig falska förhoppningar och som ljuger mig rätt upp i ansiktet och tror att det inte ska komma fram! Ta åt er ni som känner för det!

Men nu blev de ju sådär negativt igen tänker ni säkert!
Men jag kan inte låta bli! Med all denna press från jobbet, skolan, vänner och gud vet alla håll så är det SVÅRT att hålla humöret uppe. Men jag försöker iaf.

Ikväll sitter jag iaf heeelt ensam på jobbet i 2 timmar. Det ringer knappt och tiden går saaakta. Håller mig vaken med hjälp av Red Bull och Coca-Cola.. Fick även sova en timme nere i vilorummet innan jag började. benen orkade inte bära mig och ögonen slog igen. Att vara student och jobba är inget lätt liv!
Men jag visste att jag gav mig in på något tufft. 8 veckors inlåsning och plugg är väl vad jag ahr framför mig! Fick iaf erbjudande om att få studera tillsammans med min kusin som också studerar iaf. SKÖNT! Så nu behöver jag min bil så att jag tar mig ut till Matfors till henne! Jag tror jag har lättare att tänka om jag har någon brevid mig så att jag åtminstånde vet att det finns någon att fråga om det behövs även om det egentligen inte behövs!

Men nu är min rast slut och det är dags att återgå till arbetet! Är iaf måttligt stolt över att jag lyckades fixa till jobbdatorn heelt själv förut!
HA!

Puss, M

Skit också!

Blä, jag pallar inte! Du är en idiot! Jag tänker inte vara ledsen!

Varsågod för infon! Gör vad ni vill med den!

Is it over?

Tung dag idag!
Fullmånen har varit i farten vilket har resulterat i att varken jag eller Sally har fått sova! Så att kliva upp 7 imorse för att åka på skolan var inte jätteuppskattat! Men kul var det! Och SKÖNT! Att livet får en vändning! Nu längtar jag ännu mer tills jag får flytta härifrån och börja studera på riktigt!
Efter skolan for jag iaf hem och åt lunch sen bar de av iväg på kvällsjobb. Så kommer min vecka se ut nu.. Eller mina veckor kanske jag ska säga. Det kommer bli tungt! Riktigt tungt! Men jag ska klara det! Jag måste. Jag måste härifrån!
Här finns alldeles för mycket folk som behandlar varandra som dom vore trash! Jag tycker att jag gör allt för att vara snäll men ändå blir jag behandlad som gårdagen sopor tillbaka! Självklart finns ni underbara där också. Men just nu är jag i en svacka och att "it" tog slut känns inte bättre. Det känns förjävligt rent ut sagt! Jag skulle så gärna vilja flytta redan nu.. Men jag måste ha ett halvtidsjobb där jag kan styra mina scheman lite grann själv eftersom jag ska studera nu. Törs inte lämna Telia riktigt än. Jag är också riktigt riktigt rädd att mina vänner ska glömma mig om jag flyttar? Finns ni här även om jag inte är på plats?

Tankarna är många såhär på en måndagskväll och promenera är det enda jag har lust med just nu. Jag förbannar att det ska vara så jävla halt och kallt! Men de blev 2 längre promisar ikväll för att få rensa ur tankarna lite iaf.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och bara vara. Låta tankarna flöda fritt och tårarna rinna.

Puss, M



Posékort!
Luddigt inlägg jag vet. Men jag behövde få skriva av mig lite! Och jag orkar inte vara rädd för vad folk ska tycka! Jag gjorde ett misstag och jag fick betala för det! Men so what! Alla människor gör fel ibland. Och jag får vara ledsen trots att det är mitt fel! Jag är ingen superwoman..

Borta bra!

Men hemma bäst? Ne kanske inte.
Jag älskar att resa och som jag sagt tidigare behöver det inte vara långa resor!
Denna helg spederades i Hassela och jag har precis kommit hem efter en sväng i birsta med mamma och pappa. Träffade även på Amanda och syster där! Jag älskar att få mysa på med familjen sådär! Springa i affärer och skratta och bara slappna av! Att bara få vara!

Tidigare idag så njöt jag och mina vänner av solen utan för kiosken i Hassela! Vad underbart det är när allt börjar tina fram och folk kikar ut igen. En french hot dog, en trocadero och sköna människor runt om mig. Och så avsluta med birsta! VILKEN KANON SÖNDAG!

Nu ska jag se på solsidan och sen blir de nog sova lite!
Imorgon är dagen med stort D här! Jag börjar nämligen plugga! Så imorgon är jag ledig från jobbet och ska befinna mig på skolan 08.00!
Kommer få ta bussen också för bilen lämnade jag i Hassela för ett kamremsbyte!
Så i veckan här har jag äntligen en bil som man törs köra!

Nej, en prommis innan solsidan med Amanda kanske!

Ses imorgon bloggen!!

Puss, M




Snart är de Rättvik igen också:) Och sa jag att jag fick tillbaka min iPhone?
Det ringde en utlänning som hittat den borta vid sig så jag fick tillbaka den samma kväll! Fick dessutom sluta tidigare från jobbet så jag kunde åka till Evve och busa med henne! Det vände för mig med:)

Det ordnar sig. Take it eeeasy!

Jajjemen! Det ringde någon Alexander igår till pappa som hittat min telefon! Han bodde rätt nära Telia så han kom förbi med den direkt då jag ringde honom!
Det finns hopp om mänskligheten än!
OJ så lycklig jag vart!
Efter att jag varit ner och hämtat telefonen och sätter mig vid datorn igen så upptäcker jag att jag dessutom fått beviljad ledighet så jag kunde gå hem lite över en timme tidigare igår! Det vände för mig där ett tag:)
Så jag tog bilen och for till Evve i Matfors och där var även Edin och Tobbe. Häng med SVT1 och sen drog vi till stan och kika lite innan vi for hem och brände en skiva.

SÅÅÅ NUUU är vi redo för Hasselatrippen:D Bara vänta på att bolaget öppnar nu sen ååååker vi! Ska handla åt Evve som sovit här:)
After ski kl 3 sen får vi se vart de bär av;D
Bilen ska även få en titt av Danne och en ny kamrem och lite annat fix!

Men nu äre bäst jag sätter igång. Så vi kommer iväg nångång;)

Puss, M

Inte min dag!

Fy faaan! Dagen har ENDAST jävlats sen jag klev upp imorse! Fick inte tag på skolan, CSN kunde inte ge några besked, jag hittade inga kläder och Sally vägrade gå ut..
Sen var det dags att åka till jobbet. Jag åker förbi syrran och lämnar hem nyckeln eftersom att Amanda skulle ta ut Sally och åker sedan ner till stan. Får vända utanför jobbet för att jag har glömt jobb nyckeln! Upp till syster igen, sen hem och hämta kortet och nu är klockan halv, vilket innebär att jag redan börjat jobba. Så snabbt ut till bilen, bort till syrran, lämna nyckeln och sen försöka hitta en parkering. Jag hittar en parkering, meen då tar inte parkeringsautomaten mitt kort.. Så jag får stå där och jävlas med den ngåra minuter och sen springa till jobbet1 Väl här så får jag bara pucko ärenden vilket resulterar i att jag INTE tar de antal samtal som jag ska göra på en dag och kommer förlora min bonus!

Sen kom vi till lunchen! Ut i snöovädret elak och arg på en pojke som tydligen är bland det falskaste jag träffat och jag har just insett att en stor del av mina planer raserat,  och har dessutom fått reda på att det inte blir någon angeltävling nästa helg för oss tjejer då de ist ska på Railway (jag har vid det här laget redan tagit ledigt lite på fredag kväll för att komma iväg tidigare). Springer sen in på Hemköp för att köpa mig lite yoghurt då min matlust är obefintlig, upptäcker att det inte finns några fryspåsar så jag får bära min kuvert väska, 2 powerking och en yoghurt i handen samtidigt som jag försöker fiska upp min iPhone (företagstelefonen) ur fickan och upptäcker att den är borta! Panik! Ringer till den från min egna mobil några gånger men inget svar! Hade dessutom bråttom bort till garaget för att hämta min bil innan garaget stänger och när jag kommer in där så hittar jag inte bil jäveln. Panik igen! Har NÅN jävel snott bilen nu också!?
Så jag snurrar runt där inne med alla saker i famnen och hopplöshet och ilsa som inte går att beskriva med ord! Hittar tillslut bilen och försöker köra ut därifrån men hamnar bakom nåt jävla pucko så jag får vända där inne i trångaste faan och håller knappt på komma ut! När jag väl är tillbaka på jobbet och har låst bilen kommer jag på att jag inte stoppat någon parkeringslapp i rutan! Springer tillbaka med alla saker i famnen och knölar ut en knölig lapp ur väskan och stoppar den i framrutan! (Förvånar mig inte om den syns för dåligt så jag har böter då jag kommer ut!) Upp med alla saker i famnen igen och sen försöka böka fram jobbkortet och slå in koden för att ta mig in på jobbet för att hinna på i mig min youghurt och ringa runt till bla Hemköp och polisen! Min lunch hann ta slut och jag har inte fått i mig någon yoghurt!

Borde jag klivit upp? Ändå är de bara de jobbigaste sakerna jag tagit upp! Vi kan börja trassla om alla system, lösenord, min ledighet inför nästa vecka (tjänsteledigt), kundärenden och liknande!

Tacka GUD för denna dag! Får jag inte ens dag som flyter på imorgon så låser jag in mig för all framtid!!!

Mespropp!

Som om det inte är mycket ändå? Hallå! Jag vill inte styra jämt. Ta befälet! Bestäm lite. Ta ett initativ! MESPROPP!

Så! Nu fick jag det ur mig också. Vad det gäller spelar väl kanske inte så stor roll men jag antar att ni kan gissa er fram? Eller?

Ja men annars då? Ja jag sitter på jobbet. Jippi!
Det finns inget att göra för det ringer i princip ingenting! Men jag ska snart på möte så det gör väl inte så mycket iof.. Imorgon är det fredag och jag ska jobba 12:30-21:15 vilket innebär att jag har en låång trist kväll framför mig. Men även en lång skön sovmorgon! Dessutom slutar jag fem idag så jag har hela kvällen på mig att se film. MESPROPP!

I helgen är jag ledig dessutom så att jobba fredag kväll är väl inte sådär JÄTTEuppskattat. Meen jag får dra på ett leende och stå ut ändå. Har ju faktiskt Anette med mig hela kvällen:) Sen får vi hoppas att det är lugnt så vi kanske kan få gå hem redan vid 20! *Håller tummarna!* för på lördag blir de Hassela! Ellerhuuuur Evve ;D

Nu kom Anette förbi med en snygg ny jacka också!
Halva priset! Hur fan gör hon!? Jag tycker hon kommer var och varannan dag med snygga fynd hon gjort på stan! Jag har verkligen inte den egenskapen. Jag hittar inte ens kläder till ordinarie pris. Kanske man ska dra med sig henne på stan/birsta? ;)

Men nu ska jag sätta mig och synka mina system och sen ska jag in på möte:)

Vi hörs någe ikväll folk! Och du med MESPROPP!

Puss, M



Här är en bild sen förra årets angeltävling förresten:p Vi laddar redan för årets;) Drygt en vacka kvar nu bara!

Första dagen på jobbet!

Och den kunde inte bli sämre. Här kommer man tillbaka efter 3 veckor och man får inget annat än motgång..
Dessutom är inte bilen fixad än. Och det är massa annat piss runtom mig! Jag orkar inte! Jag orkar inte ens bli glad, orken är slut!

Men usch vad deprimerande! Jag måste sluta! Jag måste bli glad!

Jag vet inte vad jag ska skriva! När humöret inte är på topp (snarare tvärtom), då är det svårt att hitta ord till något inlägg. Dom saknas i mig. Jag har bara tomrum i hjärnan! (Inga kommentarer tack!)


Näe, jag lägger ner. Det finns inga ord. Jag stirrar bara på det tråkiga jag läst och får inte fram något.

Vi ses imorrn. Förhoppningsvis på bättre humör!

Puss, M



Sötaste Desiree och Signe <3

Vårhäng med mina bästa:) kan dagen bli bät...

foto0295 (MMS)

Vårhäng med mina bästa:) kan dagen bli bättre?

Lite piggare? Igen...

Måndag kväll. Jag blir hemma imorgon för att vila lungorna och se till att hostan ebbar ut helt, enligt ordination från läkaren.. Men på onsdag får jag jobba:D Träffa lite folk och få praaaata! Prata är en stor passion för mig^^
Men det vet väl ni som känner mig^^

På tv:n rullar Ullared och Amanda ligger brevid mig! Skönt med sällskap! Jag hatar verkligen att vara ensam!
Det är något som jag måste jobba på. För jag får verkligen panik!
Det ska man inte behöva ha tycker jag!

Förresten så har jag köpt lite skivor! Så nu ska här brännas till min kära bil:) Ni får gärna kommentera med lite musiktips! Både gammal och ny musik, och med allt från dansband till rock! Jag är verkligen en allätare så in med tips nu:)
För ni vill väl lyssna på bra musik då ni ska åka bil med mig;D?

Ne, bäst jag stänger igen här nu så Amanda inte tycker att jag är osocial och lämnar mig. Det vill jag inte!

Puss, M



Evigheter sen jag fotades förresten! Men jag lovar Björn! Då jag är frisk ska vi fota:)

Bilden är nog 1½ år gammal..

Äntligen hemma!

Klockan är snart 10 och jag ramlade precis innanför dörrn med Sally! Jag klev upp tidigt imorse och for ner till Wictoria och där har dagen spenderats med Pizza, hosta och snor! Ja, å så Wictoria, Dessi, Jossan och Evve såklart:p
Mysig dag! Älskar dagar då man bara får vara och man har NOLL planer på att ens gå utanför dörren!
Vi har tillochmed haft allsång till filmen "Crossroads".
En liten blänkare efter gårdagens Britney allsång kanske^^
Vi verkar verkligen snöat in oss på henne. Men endast de äldre låtarna. Är det åldern som gör detta mot oss?
Kanske behöver vi få känna oss som då vi var 14 igen?
Vi kom faktiskt fram till att detta med väldigt stor risk är sista sommaren innan det är dags att kanske stadga sig. Vi är ju faktiskt 23 år i år. Iaf vissa av oss!

Inatt fick jag iaf sovsällskap!
Det är alltid lika skönt! Hatar att måsta sova ensam även om min säng kanske endast är skapad för en person.
Men inatt blir de sova ensam igen! Förutom Sally då förstås:) Men hon vill ju inte ligga i sängen med mig!
Och jag tänker försöka att inte blir så jävla mörkrädd som jag jämt blir! Då kanske jag tar mig i säng i tid:)
Skulle behövas!

Men nog med svammel! Jag ska hoppa in i duschen med lite hårinpackning nu. Kan behövas efter en kväll med dust it! Kanske tillochmed lyxar till det med ett bad och levande ljus!

Note to self! GLÖM FÖR FAAAAN INTE LJUSEN IMORRN!
Party lite ljus ska nu testas!

Puss, M

Natten!

Vad gör jag vaken?
Jag sitter hemma, sjuk och ensam! Klockan är snart 2 och jag är inte trött! Har varit trött och slö heeela dagen men nu ikväll kan jag inte få igen ögonen.
Kanske väntar jag på något? Kanske ringer det någon och vill något?
Fast de enda som ringer den här tiden är fyllon som vill ha skjuts. Vill ju så gärna ut och köra bil men jag tror inte kroppen pallar.
Den skulle nog säga stopp ganska så fort.

Så sorry, ni får ringa någon annan :( Nästa helg däremot! Då kör jag er gärna ;D

Puss, M

Egen bil!

Hur underbart!
Jag har en helt egen bil! En liten Golf TDI -99. Jag älskar den! Den är söt, chipad och skön att åka i!

Trodde inte att det kunde vara en sån underbar känsla men det är det! Jag är fri! Jag tar mig vart jag vill, när jag vill!
Min lilla vita pärla!

När jag är frisk blir de att ägna alla pengar och all tid åt att putsa på den och köpa lite saker till den.
Så jag vill bli frisk NU!

För övrigt så är det fredag! Fredag kväll. Och jag sitter ensam hemma i en handduk efter ett skönt bad. Älskar att bada! Hostan släpper lixom taget om mig då och jag kan andas. Det negativa är väl bara att jag jämt somnar då jag badar! Farligt!

Vad gör ni andra ikväll?

Finns det någon som vill vara lugn så finnes jag hemma eller på mobilen för en film kväll iaf :)

Puss, M

host host... HOST HOST HOST!

It´s baaack!
Och det är inte okej! Jag har nyss kommit från röntgen och jag väntar otåligt på samtalet från läkaren som ska berätta om det är nåt mer än lunginflammation som gör att jag hostar blod och spyr..

Annars då? Ja jag har hittat en biiil! Är den kvar imorgon så ska jag ner och skriva på papper för ett lån så jag kan åka och köpa den i helgen om den är nåt att ha och om jag är "frisk". Vad det är för bil får ni se då den är min ;)
En bekant i Sthlm som jobbar med bilar ska åka ner till Norröping och kika på den åt mig, och köpa den om den är nåt att ha. Så ev är jag en bil rikare i helgen! Ring om ni behöver sjuts ;D
Gosh vad jag älskar att ha körkort!


Puss, M




Där var man lycklig! Nytaget körkort :)

Söndag!

Jag lever! Hostan har börjat släppa taget äntligen! Jag börjar få tillbaka lite energi så då måste jag slänga iväg ett inlägg de första jag gör:)
Dock sitter jag och ser på Solsidan med Rasken så jag kan inte skriva nå mer men nu vet ni iaf att jag lever.

Hör kanske av mig någe mer sen!

Puss, M

frokenmmm

Fröken M, music and Rock n´roll!

RSS 2.0